Θάνος Πετρέλης: "Δεν υπάρχει πρώτο όνομα"

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
MEDIA
Επικοινωνία:

Θάνος Πετρέλης: "Δεν υπάρχει πρώτο όνομα"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

Εικόνα

Πριν από μερικές ημέρες ο Θάνος Πετρέλης ξεκίνησε τις live εμφανίσεις του στο κέντρο Θέα στο Καλαμάκι μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Για αυτή τη συνεργασία μίλησε στο περιοδικό "ΟΚ!". "Έχουμε ήδη γίνει μια παρέα. Είμαστε τρεις φίλοι που κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν για να περνάει καλά ο κόσμος".

Εικόνα

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν υπάρχει πρώτο όνομα στο μαγαζί ο Θάνος Πετρέλης απάντησε πως "όχι, δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρώτο όνομα και έτσι νομίζω ότι το βλέπουν και ο Νίκος αλλά και ο Γιώργος. Η δουλειά μας περνάει τέτοια κρίση, που θα ήταν αφελές να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα". Αυτό που έχει, πάνω απ'όλα, σημασία για εκείνον είναι να διασκεδάσει ο κόσμος και όχι ποιος τραγουδιστής από τους τρεις θα ξεχωρίσει.

Ο Θάνος Πετρέλης και η σύζυγός του, Σοφία, περιμένουν σε μερικούς μήνες το δεύτερο παιδί τους. Το όνειρό του ήταν να κάνει "μια μεγάλη, αγαπημένη οικογένεια" και είπε μάλιστα πως "αυτό το είχα πάνω και από την καριέρα ακόμα". Πόσο αυστηρός είναι με την κόρη του, την Αγάπη; Προς το παρόν, δεν χρειάζεται να είναι πολύ αυστηρός αλλά όταν εκείνη μεγαλώσει ο Θάνος λέει πως "φαντάζομαι πως θα είμαι αυστηρός. Ειδικά με τις εξόδους της. Οι φίλοι μου με δουλεύουν από τώρα και μου λένε ότι θα την παρακολουθώ τα βράδια. Μπορεί και να το κάνω, δεν θέλω να το σκέφτομαι ακόμα". Και τι θα έκανε αν η κόρη του του ζητούσε να ασχοληθεί με το τραγούδι; "Σίγουρα δεν θα της το απαγόρευα, αλλά θα την αποθάρρυνα".

Εικόνα

mad
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
sweetbear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sweetbear »

AΦΕΛΕΣ, ΞΑΦΕΛΕΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ... :roll: :roll:
TASTE MY DUST!!!
MEDIA
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MEDIA »

sweetbear έγραψε:AΦΕΛΕΣ, ΞΑΦΕΛΕΣ, ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ... :roll: :roll:
e ta teleutaia xronia exei poly kaliterh poreia apo ton tsalikh kai poly megalyteres epytixies kathws kai pwlhseis.. :wink: :wink:
Elenh otan gelas eisai poly xaritwmenh
Stinky
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stinky »

Προτιμώ 1000 φορές το Πετρέλη απο τον Τσαλικη..
Pano kato pano kato...
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Stinky έγραψε:Προτιμώ 1000 φορές το Πετρέλη απο τον Τσαλικη..
+1
Παρε ανασα και παμε...
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PENELOPE »

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!
NARKOTIKO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NARKOTIKO »

protimw tsalikh 1000 fores 8)

mporei na mh diathetei fwnh alla kanei trelo kefi kai exei pei tragudares.

den uparxun antio
apagoreuete(osoi den to hete akousei,akouste to)!!!!
epesa sta skalopatia sou
me xalaei
sta pliktra tou kormiou sou

ta agaphmena mou

8)
Ψυχή για τα σίδερα...
Απάντηση