Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πριν από μερικές ημέρες ο Θάνος Πετρέλης ξεκίνησε τις live εμφανίσεις του στο κέντρο Θέα στο Καλαμάκι μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Νίκο Οικονομόπουλο. Για αυτή τη συνεργασία μίλησε στο περιοδικό "ΟΚ!". "Έχουμε ήδη γίνει μια παρέα. Είμαστε τρεις φίλοι που κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν για να περνάει καλά ο κόσμος".
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν υπάρχει πρώτο όνομα στο μαγαζί ο Θάνος Πετρέλης απάντησε πως "όχι, δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρώτο όνομα και έτσι νομίζω ότι το βλέπουν και ο Νίκος αλλά και ο Γιώργος. Η δουλειά μας περνάει τέτοια κρίση, που θα ήταν αφελές να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα". Αυτό που έχει, πάνω απ'όλα, σημασία για εκείνον είναι να διασκεδάσει ο κόσμος και όχι ποιος τραγουδιστής από τους τρεις θα ξεχωρίσει.
Ο Θάνος Πετρέλης και η σύζυγός του, Σοφία, περιμένουν σε μερικούς μήνες το δεύτερο παιδί τους. Το όνειρό του ήταν να κάνει "μια μεγάλη, αγαπημένη οικογένεια" και είπε μάλιστα πως "αυτό το είχα πάνω και από την καριέρα ακόμα". Πόσο αυστηρός είναι με την κόρη του, την Αγάπη; Προς το παρόν, δεν χρειάζεται να είναι πολύ αυστηρός αλλά όταν εκείνη μεγαλώσει ο Θάνος λέει πως "φαντάζομαι πως θα είμαι αυστηρός. Ειδικά με τις εξόδους της. Οι φίλοι μου με δουλεύουν από τώρα και μου λένε ότι θα την παρακολουθώ τα βράδια. Μπορεί και να το κάνω, δεν θέλω να το σκέφτομαι ακόμα". Και τι θα έκανε αν η κόρη του του ζητούσε να ασχοληθεί με το τραγούδι; "Σίγουρα δεν θα της το απαγόρευα, αλλά θα την αποθάρρυνα".