7η Γιορτή Μπύρας

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto

7η Γιορτή Μπύρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ στον χώρο της 7ης Γιορτής Μπύρας δίπλα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο ο ραδιοφωνικός σταθμός Δρόμος 89,8 παρουσιάζει τέσσερις αγαπημένους καλλιτέχνες.
Ο Γιώργος Γιαννιάς με τις παλαιότερες επιτυχίες του «Σ’ αγαπώ», «Ετοιμάζω ταξίδι», «Πάω απόψε να τρελαθώ», «Άντε μην αργείς» αλλά και με τα τραγούδια του τελευταίου του δίσκου «Ένα ταξίδι ακόμα» θα σας ξεσηκώσει στους ρυθμούς του «Μόνο η γη αν σταματήσει» και του «Αν δεν κάνω λάθος».
Ο Χρήστος Μενιδιάτης με την τελευταία του επιτυχία «Και τι έγινε» αλλά και με το τσιφτετέλι «Απόψε λείπεις» θα ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη το βράδυ της Κυριακής.
Η Φανή Δρακοπούλου θα δηλώσει δυναμικό παρόν στην 7η γιορτή Μπύρας με την επιτυχία της «Απών» αλλά και του «Θέλω να τα πιω» :lol: :lol: :lol: :lol: καθώς και με την νέα της μπαλάντα «Πάψε να ρωτάς» ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα σας κάνει να χορέψετε στους ρυθμούς του «Σε ξέρω καλά» και των τραγουδιών της νέας του δισκογραφικής δουλειάς «Όλα θα αλλάξουν».
Παρε ανασα και παμε...
GUNNER_10

Re: 7η Γιορτή Μπύρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

antidoto έγραψε:Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ στον χώρο της 7ης Γιορτής Μπύρας δίπλα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο ο ραδιοφωνικός σταθμός Δρόμος 89,8 παρουσιάζει τέσσερις αγαπημένους καλλιτέχνες.
Ο Γιώργος Γιαννιάς με τις παλαιότερες επιτυχίες του «Σ’ αγαπώ», «Ετοιμάζω ταξίδι», «Πάω απόψε να τρελαθώ», «Άντε μην αργείς» αλλά και με τα τραγούδια του τελευταίου του δίσκου «Ένα ταξίδι ακόμα» θα σας ξεσηκώσει στους ρυθμούς του «Μόνο η γη αν σταματήσει» και του «Αν δεν κάνω λάθος».
Ο Χρήστος Μενιδιάτης με την τελευταία του επιτυχία «Και τι έγινε» αλλά και με το τσιφτετέλι «Απόψε λείπεις» θα ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη το βράδυ της Κυριακής.
Η Φανή Δρακοπούλου θα δηλώσει δυναμικό παρόν στην 7η γιορτή Μπύρας με την επιτυχία της «Απών» αλλά και του «Θέλω να τα πιω» :lol: :lol: :lol: :lol: καθώς και με την νέα της μπαλάντα «Πάψε να ρωτάς» ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα σας κάνει να χορέψετε στους ρυθμούς του «Σε ξέρω καλά» και των τραγουδιών της νέας του δισκογραφικής δουλειάς «Όλα θα αλλάξουν».
pame na mpekropioume? :lol:
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

an einai gia na tous antekseis tous aidous... :)
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Entek έγραψε:an einai gia na tous antekseis tous aidous... :)
e giati allo? :lol:
Απάντηση