K.ΒΗΤΑ, Uriah Heep, Αviv Geffen, unplugged τον Δεκέμβριο

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

K.ΒΗΤΑ, Uriah Heep, Αviv Geffen, unplugged τον Δεκέμβριο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Μια σειρά από μοναδικά unplugged sessions εγκαινιάστηκε την προηγούμενη σεζόν και επανέρχεται δριμύτερη αυτόν τον Δεκέμβριο!

Σημαντικοί καλλιτέχνες, θα εμφανιστούν χωρίς κανένα ηλεκτρικό μέσο μπροστά στο πιο εκλεκτό κοινό για μια μοναδική ακουστική εμπειρία.

Για τις συναυλίες αυτές δεν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια!

Η σπάνια ευκαιρία για να τις ζήσει κάποιος από κοντά θα εξασφαλιστεί μόνο μέσω 360 διπλών συλλεκτικών προσκλήσεων, οι οποίες θα διατεθούν μέσω διαγωνισμών και κληρώσεων!

Τα unplugged sessions που θα γίνουν στο Club 22 (Zωοδόχου Πηγής & Ακαδημίας, Αθήνα), εγκαινιάζει ο Κωνσταντίνος ΒΗΤΑ στις 3 Δεκεμβρίου, συνεχίζουν οι URIAH HEEP στις 4 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνει ο ΑVIV GEFFEN (Blackfield) με Special Guest τον Steven Wilson (Porcupine Tree / Blackfield) στις 14 Δεκεμβρίου.


Κ. ΒΗΤΑ 03/12

Τιμή Εισιτηρίου: ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 20.30
ΕΝΑΡΞΗ 21.30

Δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία ο «πιο αγαπημένος Έλληνας παραγωγός της σύγχρονης Ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής». Έχει καταφέρει σε όλες τις δουλειές του και σε όλες τις εκφάνσεις της καλλιτεχνικής του πορείας να αναπτύξει ένα προσωπικό, αναγνωρίσιμο ύφος, που χαρακτηρίζει μία -επί χρόνια- κατασταλαγμένη αλλά ταυτόχρονα και διαρκώς ανήσυχη, μουσική προσωπικότητα...

Στις 3 Δεκεμβρίου ο Κ. ΒΗΤΑ θα κλείσει το ρεύμα αναδεικνύοντας περισσότερο και πιο καθαρά τους στίχους και τις τραγουδοποιητικές φόρμες από μερικά από τα πιο όμορφα κομμάτια του, αναζητώντας ένα νέο σημείο επαφής με εμάς που τον λατρεύουμε.

[Η είσοδος στο μοναδικό αυτό show μπορεί να ανοίξει για εσάς μόνο με προσκλήσεις, τις οποίες μπορείτε να εξασφαλίσετε μέσω των σχετικών διαγωνισμών και κληρώσεων!]


URIAH HEEP 04/12

Τιμή Εισιτηρίου: ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 20.30
ΕΝΑΡΞΗ 21.30


Σαράντα ολόκληρα χρόνια καριέρας μετρούν οι περίφημοι Uriah Heep, τόσα όσες σχεδόν και οι αλλαγές μελών στη σύσταση τους !

Έχουν να επιδείξουν πολλές Νο 1 επιτυχίες στην Ευρώπη ενώ 5 από τα άλμπουμ τους μπήκαν και στο αμερικανικό top 40. Μας έχουν χαρίσει κάποια από τα πιο αγαπημένα κλασσικά ροκ κομμάτια από το '70 μέχρι σήμερα. Το όνομα των Uriah Heep προερχόταν από ένα χαρακτήρα του David Copperfiled, του κλασικού μυθιστορήματος του Charles Dickens. Κέρδισαν την αγάπη του κοινού δίνοντας αμέτρητες συναυλίες που τους έχουν καθιερώσει πια ως θρύλους της βρετανικής σκηνής (κάτι ανάλογο των Grateful Dead στην Αμερική).
Τους αποκαλούν επίσης , "οι Beach Boys του heavy metal" για τα μελωδικά τους κομμάτια και τα χορωδιακά τους φωνητικά, παρόλο που η μουσική τους είναι ένα μείγμα από πολύ διαφορετικά είδη, όπως: progressive rock, hard rock, heavy metal, jazz, ακόμα και country, κάποιες φορές. Σαν μία από τις πρώτες μπάντες που ανέμιξαν το prog με το metal, ανήκουν στους παππούδες του επονομαζόμενου progressive metal.

Μετά από μια μεγάλη σειρά αλλαγών στην σύνθεση του group φτάνουμε στο σήμερα που οι URIAH HEEP οδηγούμενοι από τον Mick Box, τελευταίο αλλά εξαιρετικά σημαντικό εναπομείναντα, αποτελούνται από τους:
Bernie Shaw-vocals
Mick Box-guitar
Phil Lanzon-keyboards
Trevor Bolder-bass
Russell Glibrook-drums

Οι URIAH HEEP βγαίνουν από την πρίζα στις 4 Δεκεμβρίου και παρουσιάζουν στο ελληνικό κοινό ένα μοναδικό unplugged show.

Με παρακαταθήκη ένα τεράστιο πλούτο τραγουδιών "Easy Livin", "The Magician’s Birthday", "Sweet Freedom", "Gypsy", "The Wizard" και πολλά πολλά άλλα οι Uriah Heep είναι οι αγαπημένοι όλων.

[Η είσοδος στο μοναδικό αυτό show μπορεί να ανοίξει για εσάς μόνο με προσκλήσεις, τις οποίες μπορείτε να εξασφαλίσετε μέσω των σχετικών διαγωνισμών και κληρώσεων! ]


AVIV GEFFEN & Special Guest Steven Wilson (Blackfield/Porcupine Tree) 14/12

Τιμή Εισιτηρίου: ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 20.30
ΕΝΑΡΞΗ 21.30

O κύκλος των Unplugged Shows για το 2008 κλείνει στις 14 Δεκεμβρίου με καλεσμένο τον γνώριμο και αγαπημένο Αviv Geffen.

Ο Ισραηλινός σούπερ σταρ έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει τη νέα του προσωπική δουλειά. Ο Aviv Geffen που συχνά παρομοιάζεται με τους Ville Valo (ΗIM) και Βrian Molko (Placebo) στην χώρα του γεμίζει άνετα στάδια 40.000 θέσεων, ενώ είναι πιο δημοφιλής και πιο αναγνωρίσιμος από μεγάλους σταρ της παγκόσμιας ροκ κοινότητας όπως οι Coldplay! Έχει κυκλοφορήσει 14 solo album και χαρακτηριστικό του είναι η ιδιαίτερη φωνή του και οι λυρικοί στίχοι του.

Δεν έρχεται όμως μόνος του...
Στη σκηνή θα απολαύσουμε μαζί του και τον συνοδοιπόρο του στους Blackfield τον μοναδικό Steven Wilson. Ο Wilson είναι ένας από τους πιο πολυπράγμονες μουσικούς της εποχής μας και ο ιθύνων νους που κρύβεται πίσω από το όνομα Porcupine Tree.

[Η είσοδος στο μοναδικό αυτό show μπορεί να ανοίξει για εσάς μόνο με προσκλήσεις, τις οποίες μπορείτε να εξασφαλίσετε μέσω των σχετικών διαγωνισμών και κληρώσεων! ]
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση