Στη μουσική σκηνή Σταυρός Του Νότου Απέναντι

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Στη μουσική σκηνή Σταυρός Του Νότου Απέναντι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα εμφανίζεται στη μουσική σκηνή ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τα τέλη Ιανουαρίου του 2009, μαζί με τον Μιχάλη Εμιρλή και τον Γιώργο Τεντζεράκη.Μετά από αρκετές προτάσεις συνεργασίας που είχε από νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης,ο Γιώργος Παπαδόπουλος κατέληξε στην πρόταση του επιχειρηματία κ. Λαδά.
Τρεις νέοι καλλιτέχνες, λοιπόν, στη σκηνή του Σταυρού του Νότου θα ετοιμάσουν μια μουσική παράσταση που θα συνδυάζει γνωστά τραγούδια από το ελληνικό και το ξένο πεντάγραμμο και κλασικά ακούσματα ερμηνευμένα με ένα ευφάνταστο και μοναδικό τρόπο κάθε Παρασκευή και Σάββατο απ’ τις αρχές της νέας χρονιάς.
Αγαπημένες μουσικές, τραγούδια και καλή διάθεση υπόσχονται τρείς νέοι φίλοι σε μια μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις: Μιχάλης Εμιρλής, Γιώργος Τεντζεράκης και Γιώργος Παπαδόπουλος.

Αυτή τη περίοδο ο Γιώργος Παπαδόπουλος παρουσιάζει τα τραγούδια του δίσκου του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.Το νέο του video – clip ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ προβάλλεται αυτές τις μέρες στην τηλεόραση.
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση