Μουσικά Νέα

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Μουσικά Νέα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Ο Ερωτικός 948 γιορτάζει τα 14α γενέθλια του, κι όπως κάθε χρόνο , βραβεύει το πιο ερωτικό τραγούδι της χρονιάς που πέρασε…Τo «Προσωπικά» του Αντώνη Ρέμου, σε μουσική Αντώνη Βαρδή και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου.Το «Προσωπικά» εμπεριέχεται στο τελευταίο cd του Αντ. Ρέμου με τίτλο «Αλήθειες και ψέματα» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2008.Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου ο Αν. Βαρδής,ο Αντ. Ρέμος και ο Βασ. Γιαννόπουλος θα βρίσκονται στο Ερωτικός mare,για να παραλάβουν τα βραβεία τους και να χαρίσουν στους ακροατές του Ερωτικού 948 μία ονειρεμένη βραδιά ερμηνεύοντας live το ¨Προσωπικά¨ καθώς και πολλά άλλα αγαπημένα τραγούδια.Τα βραβεία θα φιλοτεχνηθούν από τον γνωστό καλλιτέχνη της πόλης, στις κατασκευές από μέταλλο,Γιώργο Μωραϊτόπουλο.

www.eroticos.gr



Με μόλις τρεις εβδομάδες παρουσίας του Απαγορευμένου στα charts πωλήσεων της IFPI για το 2008 και η Άννα Βίσση στα Ετήσια Charts για την προηγούμενη χρονιά, κατέκτησε το Top 10 και μάλιστα την 9η θέση, αφήνοντας πίσω πολλά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας!Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η απουσία των λεγόμενων “εμπορικών καλλιτεχνών”. Δεν πειράζει… Του χρόνου! Μπράβο Άννα!
1. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - 7
2. ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ - Βρίσκω το λόγο να ζω
3. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ - Ό,τι γεννιέται στην ψυχή
4. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ - Ζωντανά στο Λυκαβηττό
5. MAZOO AND THE ZOO - Mazoo and the zoo
6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ - Πού πάμε μετά
7. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ - Από άλλα περιβόλια
8. ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ - Θα πιώ απόψε το φεγγάρι
09. ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ
10. ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ - Αλήθειες και ψέμματα


Φαίνεται ότι ο νεαρός τραγουδιστής Άγγελος Ανδρεάτος με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Μείνε εδώ», ήρθε για να μείνει στα δισκογραφικά δρώμενα.Εκτός από τον κόσμο που αγάπησε τα τραγούδια του, έχει αποκτήσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση στον καλλιτεχνικό χώρο.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ηλίας Πανταζόπουλος έκανε Remix του τραγουδιού του «Μείνε εδώ», που είναι μια υπέροχη ρυθμική μπαλάντα, και τώρα οι Master Tempo το επιβεβαιώνουν με την συμμετοχή τους στο τραγούδι «Αναντικατάστατη» , που έκαναν το Remix και το φιλοξενούν στις σελίδες τους στο Internet και το έχουν βάλει στο πρόγραμμα τους όπου εμφανίζονται.
Επίσης δεν είναι τυχαία η επιλογή του Άγγελου από τον Γιάννη Πλούταρχο, να τον έχει μαζί του αυτό το χειμώνα στο Rex.



Μετά από το ilikeu.gr, το νεανικό community portal – εξπέρ στις σχέσεις, έρχεται από την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου η καινούργια εκπομπή της βραδινής ζώνης του Mad Radio 106,2 με την Έβελυν Καζαντζόγλου και την Αναστασία Περάκη για να ασχοληθεί με όλα όσα σας απασχολούν για τις σχέσεις σας!!!

Κάθε Δευτέρα με Παρασκευή και ώρα 21:00-23:00 το γυναικείο δίδυμο του Mad Radio 106,2 θα είναι έτοιμο να απαντήσει στα sms σας και σε mails σας στο ilikeu.gr, προτείνοντάς λύσεις και ιδέες για οτιδήποτε σας απασχολεί!

Συντονιστείτε λοιπόν στο Mad Radio 106,2 και την απολυτή εκπομπή για τις σχέσεις, πείτε άφοβα το μυστικό σας και η Έβελυν και η Αναστασία θα σας δώσουν τη λύση!





Το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009 η Αποθήκη του Μύλου θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο της ελληνικής ροκ σκηνής Γιάννη Αγγελάκα, με το πολυμελές συγκρότημα Επισκέπτες. Οι Επισκέπτες συνοδεύουν επί σκηνής τη μπάσα φωνή του Γιάννη Αγγελάκα σε τραγούδια από τις πιο πρόσφατες δισκογραφικές του δουλειές, όπως το «Σιγά μην Κλάψω», «Πότε θα Φτάσουμε Εδώ», αλλά και σε παλαιότερα κομμάτια από τις θρυλικές Τρύπες.

Στις ζωντανές του εμφανίσεις με τους Επισκέπτες, οι ροκ καταβολές του Αγγελάκα ανακατεύονται με μελωδίες από κρουστά, πνευστά και έγχορδα και παράγουν έναν ήχο άλλοτε έντονο κι άλλοτε υπόγειο. Όπως λέει ο ίδιος:

«Υπάρχει κόσμος αφοπλισμένος, που θέλει να ακούσει διαφορετικά πράγματα, που δεν τσιμπάει απ’ τα ραδιόφωνα, που δεν είναι χτυπημένοι από την τηλεόραση, που παίρνουν χαμπάρι περίπου τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Επειδή ακριβώς είναι πιο αμήχανη και πιο δύσκολη η εποχή, σηκώνει και περισσότερη σκέψη…»

Εκτός από το πιστό κοινό που ακολουθεί τον Αγγελάκα από την εποχή που τραγουδούσε και συνέθετε με τις Τρύπες, το νεανικό κοινό έχει αποδείξει ότι, κάθε εμφάνιση του Αγγελάκα με τους Επισκέπτες , αποτελεί ένα μουσικό γεγονός για την πόλη.

Οι Επισκέπτες είναι:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ - Ηλεκτρονικά
ΝΤΙΝΟΣ ΣΑΔΙΚΗΣ - Μπαγλαμάς, Φωνητικά
ΠΑΝΟΣ ΡΩΣΗΣ - Ηλεκτρικές Κιθάρες
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΑΖΑΡΙΝΟΣ - Σαξόφωνα, Πλήκτρα, Καλίμπα, Ζουρνάς
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ - Τρομπόνι
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ - Τρομπέτα
ΝΙΚΟΣ ΒΕΛΙΩΤΗΣ - Βιολοντσέλο
ΦΩΤΗΣ ΣΙΩΤΑΣ - Βιολί, Βιόλα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΛΑΜ - Κοντραμπάσο, Ηλεκτρικό Μπάσο
ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - Ακουστική Κιθάρα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΧΑΡΙΔΗΣ - Κρουστά
ΝΙΚΟΣ ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ - Κρουστά
ΠΑΝΟΣ ΤΟΛΙΟΣ - Κρουστά
ΤΙΤΟΣ ΚΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ - Κονσόλα


«Αλίμονο αν δεν παίρνεις και κάποιο ρίσκο στη δουλειά αυτή» είπε ο Στέλιος Μάξιμος στην ORT FM 92,3 και τον Γιάννη Γαλανόπουλο την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου. Ο Στέλιος μίλησε «Ποτέ όπως πριν» λέγοντας πως «αυτοί που λένε πως γεμίζουν τα μαγαζιά δεν λένε αλήθεια» και πως «στη δουλειά αυτή πάντα ακούγονται άλλα από αυτά που ισχύουν, και ειδικά στο οικονομικό κομμάτι». Αποκάλυψε πως θέλει πολύ να κάνει ντουέτο με τη γιαγιά του Ειρήνη Κονιτοπούλου – Λεγάκη και είπε πως έχει κάνει clip και με γυμνές σκηνές αλλά με ένα τρόπο που δεν θα μπορούσε να προσβάλει το κοινό κι εκείνον. Διαβάστε όλα όσα είπε και για το ποσό που θα δαπανηθεί φέτος από τη χώρα μας για τη Eurovision αλλά και πολλά άλλα στο www.ort.gr



Ο Γιάννης Κότσιρας ξαναγίνεται παιδί, κάνει το χειμώνα καλοκαίρι, παίρνει τα ρίσκα του, υπογράφει μια καινούργια δισκογραφική δουλειά με εντελώς νέο ήχο και ταυτοχρόνως χαράσσει μια καινούργια πορεία με τις μπαταρίες γεμάτες από μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα.Ο Λάκης Παπαδόπουλος εγκαταλείπει… προσωρινά τη μοναχική του πορεία, έστω ως guest της παρέας, και μέσα από τα τραγούδια του μας ταξιδεύει στην τρυφερότητα και την σκληρότητα αυτού του κόσμου με το γνωστό δικό του μοναδικό τρόπο. Με την προσωπικότητά του μας κερδίζει και βάζει φωτιά στης νύχτας τα ηχεία.
O Δήμος Αναστασιάδης, έχει ‘’τρελάνει’’ όλα τα ραδιόφωνα με το τραγούδι του «Εσύ», μια από τις σπάνιες περιπτώσεις πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδοποιού που πείθει για το ταλέντο του και δημιουργεί προσδοκίες.
Ένα πρόγραμμα συλλογικής διάθεσης, ζωντανών ευρημάτων, με χιούμορ, σοβαρότητα, αγάπη για το τραγούδι και τη ψυχαγωγία που θα ζωντανέψει στην «Αποθήκη του Μύλου».




Δύο μοναδικές εμφανίσεις της Ζωής Παπαδοπούλου με τραγούδια αφιερωμένα σε αυτούς που αγαπούν και ερωτεύονται ακόμη με τίτλο «Πώς αλλιώς… αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι».
Τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει οι Αλεξίου, Αρβανιτάκη, Pink Martini, Billie Holiday, Ιωαννίδης, Παπάζογλου, Λιδάκης και πολλοί άλλοι δοσμένα με τη φωνή της Ζωής.

Η Ζωή Παπαδοπούλου μας συστήθηκε με το cd “Κρύσταλλα κόκκινα φιλιά”, μια παραγωγή της Χάρις Αλεξίου, και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Ζωή ανοίγει τώρα τα φτερά της και μας παρουσιάζει ζωντανά το δεύτερο της cd, με τίτλο Τατουάζ, παρέα με τραγούδια για την αγάπη και τον έρωτα.

Ατμοσφαιρική διάθεση με φυσικά όργανα και δυτικές επιρροές χαρακτηρίζουν το ύφος των τραγουδιών και της παραγωγής αλλά και του live. Η Ζωή ερμηνεύει με άμεσο, ζεστό και ειλικρινή τρόπο, τραγούδια που αγάπησε και ελπίζει να αγαπηθούν.

Το cd Tatuaz κυκλοφόρησε σε παραγωγή δική της και του Τάκη Βασιλείου, μέσα από το προσωπικό της label “1 Way Music” και τη Minos-ΕΜΙ.Εκτός από το ομότιτλο τραγούδι περιέχει και άλλα 8,
σε μουσική και στίχους των Κυριάκου Μουστάκα, Δημήτρη Αρώνη, Μαρκέλλας Παναγιώτου, Βύρωνα Τσουράπη, Ματίνας Κουντουρόγιαννη, Βαγγέλη Βρούβα.
Αξίζει να σημειωθεί πως τους στίχους του Τατουάζ τραγούδι που ήδη έχει ξεχωρίσει και οπτικοποιηθεί από τον Βαγγέλη Μαδεράκη) έχει γράψει η Χάρις Αλεξίου.

Σάββατο 7 και 14 Φεβρουαρίου στον Ιανό
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση