Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aν και είχε αποφασίσει πως την επόμενη χρονιά δεν θα τραγουδήσει σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί αφού θα πρέπει να κάνει γυρίσματα για τη νέα του ταινία ''Απλά Ερωτευμένος'' μια ενδιαφέρουσα πρόταση φαίνεται πως του άλλαξε τη γνώμη.
Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά που πριν λίγες μέρες δέχτηκε επίσημη πρόταση από τον Γιάννη Παπαθεοχάρη για να είναι μαζί με την Έλενα Παπαρίζου στο Αθηνών Αρένα από τον Ιανουάριο του 2010. Ο εθνικός μας ποπ-σταρ σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά μιας και τα γυρίσματα της νέας ελληνικής ταινίας του θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τότε.Προς το παρόν η μοναδική προτεραιότητα του είναι η Εurovision και μια συναυλία που θα κάνει στο ΟΑΚΑ πριν το τελικό. Αμέσως μετά Θα ξεκουραστεί και θα αφοσιωθεί στην οικογένεια του για δύο εβδομάδες τουλάχιστον.
Εγώ ήξερα ότι θα γίνει εμπορικό, όντως. Νόμιζα ότι δε θα εμφανιζόταν κανένας του χρόνου εκεί. Αν ισχύει ότι θα ξεκινήσουν Γενάρη και ότι θα κλείσει Μάρτη, νομίζω ότι θα είναι χαζή κίνηση επιχειρηματικά. Είναι ένα σχήμα που σίγουρα θα πιάσει, οπότε αποκλείεται να το κρατήσουν μόνο δύο μήνες.
Κάτι μου βρωμάει. Μήπως φταίει που είναι παραμονή Πρωταπριλιάς;
Vandomaniac έγραψε:Εγώ ήξερα ότι θα γίνει εμπορικό, όντως. Νόμιζα ότι δε θα εμφανιζόταν κανένας του χρόνου εκεί. Αν ισχύει ότι θα ξεκινήσουν Γενάρη και ότι θα κλείσει Μάρτη, νομίζω ότι θα είναι χαζή κίνηση επιχειρηματικά. Είναι ένα σχήμα που σίγουρα θα πιάσει, οπότε αποκλείεται να το κρατήσουν μόνο δύο μήνες.
Κάτι μου βρωμάει. Μήπως φταίει που είναι παραμονή Πρωταπριλιάς;
mpa d enmz ..edw kai kairo eixe anakoinwthei oti to martio tha ginotan emporiko kentro..
just feel έγραψε:ΚΑΛΑ ΔΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ..!!
ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΝΝΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ!
NAI MONO H ANNA..
H KAITH 7 XRONIA EFEYGE APO THN SONY TO XEXASES ?
kai epishs 7 xronia mas eleges karatsekarismena oti h katy paei heaven kai oti o foivos th parakalaei na ths grapsei tragoudia!ta prosymfwna de exoun minei all time classic
just feel έγραψε:ΚΑΛΑ ΔΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΙΔΙΑ..ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ..!!
ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Η ΑΝΝΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ!
NAI MONO H ANNA..
H KAITH 7 XRONIA EFEYGE APO THN SONY TO XEXASES ?
kai epishs 7 xronia mas eleges karatsekarismena oti h katy paei heaven kai oti o foivos th parakalaei na ths grapsei tragoudia!ta prosymfwna de exoun minei all time classic
a esy thes na ta akouseis..antrwpe mou egw energa me forum asxoloumai apo to kalokairi tou 05...
trava se kana giatro
kai oxi foivos eipe oti ipirxan sovares epafes gia na paei heaven..to oti den egine egw ti na kanw??