Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε μια φήμη που ήθελε την Έλενα Παπαρίζου να αντιδρά στη δισκογραφική συνεργασία του Γιώργου Σαμπάνη με την Πέγκυ Ζήνα, καθώς οι δυο τους είχαν άτυπη συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας. Η φήμη μάλιστα επιβεβαιώθηκε από το περιβάλλον της Πέγκυς Ζήνα - όχι όμως κι από το μάνατζέρ της, Γιώργο Λύρα, ο οποίος είπε απλά ότι δεν γνωρίζει να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Γιώργος Σαμπάνης θέλησε να ξεκαθαρίσει το θέμα με γραπτή δήλωσή του.
Το yupi, βέβαια, οφείλει να τονίσει πως δεν υιοθέτησε τις φήμες, απλά έκανε αναπαραγωγή (με ερωτηματικό) των παραπάνω ισχυρισμών.
Η απάντηση του Γιώργου Σαμπάνη:
«Παρακαλώ πολύ, σχετικά με δημοσίευμά σας που αφορά στις σχέσεις μου με την κυρία Έλενα Παπαρίζου να αναρτήσετε στο site σας τα παρακάτω:
Ως νέος άνθρωπος στο χώρο, είμαι πραγματικά πολύ τυχερός που γνώρισα την Έλενα και είμαστε τώρα πια φίλοι. Είναι ένα σπάνιο, γενναιόδωρο πλάσμα, που χαίρεται πολύ να με βλέπει να προχωράω. Οι φήμες, λοιπόν, στις οποίες αναφερθήκατε στο δημοσίευμά σας, είναι εντελώς αναληθείς.
Όσο για μένα, πάντα θα χρωστάω πολλά στην Έλενα που πρώτη με πίστεψε και με έβγαλε στο προσκήνιο με το "Φιλί Της Ζωής", την πρώτη μου επιτυχία ως συνθέτης. Ένα από τα μεγάλα επαγγελματικά μου όνειρα είναι να συνεχίσω τη συνεργασία μου μαζί της.