...από το περιοδικάκι που συνοδεύει το cd του Διονύση...
"Ο Διονύσης παραμένει ακόμα παιδί..."
"Τον Διονύση τον γνωρίζω σχεδόν 15 χρόνια, από τις αρχές του 1994. Ομολογώ ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου μέσα σ' αυτά τα 15 χρόνια. Εξακολουθεί να είναι το ίδιο τρελός, παραμένει ακόμα ένα παιδί κρίνοντας από την αγνότητα και τον αυθορμητισμό που τον διακρίνει, και φυσικά συνεχίζει να έχει αυτήν την ιδιαίτερη, βελούδινη χροιά στη φωνή του, που σε συνδυασμό με την ευαισθησία του, τον κάνει να ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο τα τραγούδια του.
Ξεκινώντας με το "Ποτέ" το ' 94 και φτάνοντας μέχρι το "Μου Ταιριάζεις" το 2001, δε θέλω να μείνω στο πόσο διασκεδαστικές ήταν οι ώρες του studio μαζί του, με το χιούμορ και τις αξέχαστες ατάκες του, αλλά στο ότι έχει πει μερικά από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια όπως το "Τί Τρελλά Μου Ζητάς", το "Μέρα Της Κρίσης" και φυσικά τα "Συγκοινωνούντα Δοχεία" με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσα να φανταστώ.
Ειδικά για το τελευταίο, ακόμη θυμάμαι σα να 'ναι τώρα, την ανατριχίλα που ένιωσα και την ευφορία, ακούγοντας από τη φωνή του τους τόσο "προσωπικούς" μου κι αγαπημένους μου στίχους. Όταν μάλιστα κατά τύχη άκουσα πριν ένα μήνα ξανά το κομμάτι στο ραδιόφωνο, σκέφτηκα ότι δε θα μπορούσε άλλος να το πει έτσι, ώστε κάθε φορά που το ακούω να μπαίνω ξανά στη συναισθηματική φόρτιση που πρωτομπήκα όταν για πρώτη φορά έγραψα αυτούς τους στίχους στο χαρτί!
Διονύση, σου εύχομαι τα καλύτερα γι' αυτήν την προσπάθεια - κίνηση που κάνετε με το Γιώργο, γιατί πραγματικά απ' ότι είδα το αξίζετε. Δε σου κρύβω ότι όταν μου έδειξες την κυκλοφορία του Γιώργου ενθουσιάστηκα, γιατί αντίκρυσα μια δουλειά που έχει γίνει με μεράκι και πραγματική αγάπη και σεβασμό προς τη δουλειά που κάνουμε, τη μουσική.
Καλή σου επιτυχία φίλε
Φοίβος."
Αυτά από μένα,
Φιλικά,
Μάγδα.
Ο Φοίβος για το Διονύση Σχοινά...
Όπως συνέβη και με το πρώτο cd της Friends, του Γ. Αλκαίου, έτσι κι αυτό κυκλοφορεί σε φθηνή τιμή - 9,90 ευρώ - και πλούσια συσκευασία!
Ένας μεγάλος φάκελος περιέχει τη θήκη με το cd και το dvd, μια αφίσα του Σχοινά και ένα ...περιοδικό 36 σελίδων!
Λάθος κατά τη γνώμη μου ότι στη θήκη του cd δεν υπάρχει ένθετο. Πόσοι θα κρατήσουν το περιοδικό μαζί με το cd; (ακόμη και πρακτικά να το δεις είναι δύσκολο να τα έχεις μαζί σε μια δισκοθήκη) Αν το περιοδικό χαθεί, έχετε χάσει και όλες τις πληροφορίες που αφορούν το cd.
Στο περιοδικό υπάρχει εισαγωγικό σημείωμα των "εκδοτών" Σχοινά και Αλκαίου, οι στίχοι όλων των τραγουδιών, πολλές φωτογραφίες του καλλιτέχνη, σημειώματα παλιών και νυν συνεργατών του που μιλάνε για τον ίδιο (του Αλκαίου, του Σκόκου, του Φοίβου, του Τουρνά, του Θεοφάνους), τα εξώφυλλα όλων των δίσκων που έχει κυκλοφορήσει ως τώρα και ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό που έγραψε ο ίδιος σε πρώτο πρόσωπο και έχει πολύ ενδιαφέρον. Μαζί με όλα αυτά υπάρχουν και ...διαφημίσεις!
http://www.musiccorner.gr/nees_kyklof/index.html
Ένας μεγάλος φάκελος περιέχει τη θήκη με το cd και το dvd, μια αφίσα του Σχοινά και ένα ...περιοδικό 36 σελίδων!
Λάθος κατά τη γνώμη μου ότι στη θήκη του cd δεν υπάρχει ένθετο. Πόσοι θα κρατήσουν το περιοδικό μαζί με το cd; (ακόμη και πρακτικά να το δεις είναι δύσκολο να τα έχεις μαζί σε μια δισκοθήκη) Αν το περιοδικό χαθεί, έχετε χάσει και όλες τις πληροφορίες που αφορούν το cd.
Στο περιοδικό υπάρχει εισαγωγικό σημείωμα των "εκδοτών" Σχοινά και Αλκαίου, οι στίχοι όλων των τραγουδιών, πολλές φωτογραφίες του καλλιτέχνη, σημειώματα παλιών και νυν συνεργατών του που μιλάνε για τον ίδιο (του Αλκαίου, του Σκόκου, του Φοίβου, του Τουρνά, του Θεοφάνους), τα εξώφυλλα όλων των δίσκων που έχει κυκλοφορήσει ως τώρα και ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό που έγραψε ο ίδιος σε πρώτο πρόσωπο και έχει πολύ ενδιαφέρον. Μαζί με όλα αυτά υπάρχουν και ...διαφημίσεις!
http://www.musiccorner.gr/nees_kyklof/index.html
in this mad mad world