Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Η Πέγκυ Ζήνα μιλάει στο Θέμα People για τη σχέση της με τον Γιώργο Θεοφάνους:
''Κατά καιρούς ο Γιώργος Θεοφάνους δηλώνει διάφορα, αλλά δεν έχει καταφέρει να με ενοχλήσει.
Ο Γιώργος Λύρας έκανε πρόταση στους Τριημιτόνιο να συνεργαστούν μαζί μου στη Πολιτεία όταν έμαθε από τους ίδιους ότι δεν τους μανατζάρει πλέον ο Θεοφάνους. Άρα η πρόταση μας δεν έχει σχέση με τη λήξη της συνεργασία τους. Εγώ συμφώνησα αμέσως με την επιλογή του γιατί ήταν το αγαπημένο μου συγκρότημα από το X-factor.
Λυπάμαι που αυτή τη στιγμή νιώθω ότι και το ωραιότερο τραγούδι του κόσμου να μου έγραφε δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί του. Επειδή όμως οι άνθρωποι ζουν για να εξελίσσονται, αυτό θα εξαρτιόταν από την αναθεώρηση της λάθος συμπεριφοράς του.''
MEDIA έγραψε:Επειδή όμως οι άνθρωποι ζουν για να εξελίσσονται, αυτό θα εξαρτιόταν από την αναθεώρηση της λάθος συμπεριφοράς του.
Σου λέει κάτσε μη λεω μεγάλα λόγια και χάσω και κανα καλό σουξεδάκι, δεν ξέρεις ποτέ. Οπότε λέει τα μεγάλα λόγια για το εφέ και πετάει στο τέλος και την ατάκα για να πει κάποια στιγμή στο Θεοφάνους "εγώ Γιώργο μου είχα συμπληρώσει στο τέλος ότι οι άνθρωποι αλλάζουν"....
Αν όχι ο επόμενος, ο μεθεπόμενος δίσκος της θα είναι με τον Θεοφάνους!!
wx k afth exei kseskistei na milaei apo edw k apo ekei kai na rixnei karfia i na leei alles dilwseis pou prokaloun.
to cd tis poulaiei i promoooooooo???
MEDIA έγραψε:Επειδή όμως οι άνθρωποι ζουν για να εξελίσσονται, αυτό θα εξαρτιόταν από την αναθεώρηση της λάθος συμπεριφοράς του.
Σου λέει κάτσε μη λεω μεγάλα λόγια και χάσω και κανα καλό σουξεδάκι, δεν ξέρεις ποτέ. Οπότε λέει τα μεγάλα λόγια για το εφέ και πετάει στο τέλος και την ατάκα για να πει κάποια στιγμή στο Θεοφάνους "εγώ Γιώργο μου είχα συμπληρώσει στο τέλος ότι οι άνθρωποι αλλάζουν"....
Αν όχι ο επόμενος, ο μεθεπόμενος δίσκος της θα είναι με τον Θεοφάνους!!
Ασε τα σχόλια εδώ εσύ και άντε πήγαινε δώσε τα δικά σου points για φέτος!