Πρεμιέρα με το KICK-OFF PARTY στο Metropolis Live Stage

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Πρεμιέρα με το KICK-OFF PARTY στο Metropolis Live Stage

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2009

6η ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ MAD

Πρεμιέρα με το KICK-OFF PARTY στο Metropolis Live Stage

Το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού πλησιάζει...

Το Mad, το ελληνικό μουσικό κανάλι, γιόρτασε με ένα δυναμικό KICK-OFF party στο Metropolis Live Stage, τη διοργάνωση των 6ων Mad Video Music Awards που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 24 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" .

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Mad Video Music Awards 2009 ξεκίνησε με το KICK-OFF party της Τρίτης 2 Ιουνίου στο Metropolis Live Stage όπου τραγούδησαν live οι ÉMIGRÉ και έδωσαν το παρόν αγαπημένοι εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής σκηνής, υποψήφιοι καλλιτέχνες και δημιουργοί.

Στα πλαίσια του party, προβλήθηκαν τα υποψήφια video clips και ανακοινώθηκαν οι guest που θα βρεθούν στην Ελλάδα αποκλειστικά για τη βραδιά απονομής: οι Σουηδοί Garage rockers Mando Diao με το hit ‘Dance With Somebody' που έχει ξεσηκώσει το κοινό σε δεκάδες χώρες και ο Αμερικανός Dan Wilson που θα ερμηνεύσει live στο Θέατρο Βράχων το κορυφαίο κομμάτι ‘Breathless' που έχει αγγίξει εκατομμύρια καρδιές σε όλο τον κόσμο...

Μέσα από 17 κατηγορίες με 5 υποψηφιότητες σε κάθε μία, το κοινό έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει τα καλύτερα video clip των αγαπημένων του καλλιτεχνών και να αναδείξει τους νικητές των Mad Video Music Awards 2009!

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα φετινά Mad Video Music Awards έχει ήδη ξεκινήσει στα καταστήματα Metropolis, τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων πώλησης μουσικής στην Ελλάδα.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, την ημέρα των βραβείων, Τετάρτη 24 Ιουνίου, τα μουσικά happenings θα ξεκινήσουν από νωρίς, με ένα special pre-show που θα πραγματοποιηθεί ακριβώς δίπλα από το Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" - όπου παραδοσιακά, θα βρίσκεται το κεντρικό stage - στο Θέατρο "Άννα Συνοδινού", για να κορυφωθούν στην Τελετή Απονομής των Mad Video Music Awards 2009 με τη συμμετοχή των πιο αγαπημένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση