Peggy Zina

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
michalit
Δημοσιεύσεις: 1537
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 06, 2004 11:42 am
Τοποθεσία: ΚΥΠΡΟΣ
Επικοινωνία:

Peggy Zina

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από michalit »

Η Πέγκυ Ζήνα παρουσίασε ένα διαφορετικό προφίλ ως καλεσμένη του Γιώργου Χαριζάνη στην εκπομπή «When the stars come out» στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Star fm 97,1. Η 34χρονη τραγουδίστρια, που ολοκληρώνει αυτό το Σάββατο τον κύκλο των εμφανίσεών της σε γνωστό κέντρο της Θεσσαλονίκης, μίλησε για όλους και για όλα, σε μια δίωρη «ζωντανή» συνέντευξη, την πρώτη που δίνει σε ραδιοφωνικό σταθμό ξένου ρεπερτορίου.



Ανάμεσα σε άλλα είπε:



Για την Eurovision:

"Όταν συμμετείχα με το "Love is a wonderful thing" τα είχα βάλει με την επιτροπή και συγκεκριμένα με την κα Μπόκοτα, η οποία δεν είχε δώσει σωστά την έναρξη της ψηφοφορίας. Δε μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο εξέφραζα το θυμό μου. Το τραγούδι όμως έγινε πολύ γρήγορα επιτυχία και έτσι έγινε γνωστή. Θεωρώ ότι η συμμετοχή μου στους προκριματικούς μού έκανε καλό. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να πάρω μέρος, γιατί δεν είμαι το κοριτσάκι που ήμουν. Πιστεύω ότι θα πρέπει να πηγαίνουν νέοι άνθρωποι. Θα μου άρεζε να πήγαινε, ας πούμε ο Σαμπάνης".



Για το ότι ο Σάκης Ρουβάς αρνήθηκε πρόσφατα να ανέβει στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί της στο Politia:

"Νομίζω ότι είναι δικαίωμά του να αρνηθεί. Δε μπορώ να πω ότι πληγώθηκα. Εγώ δεν θα το έκανα σε συνάδελφο. Νομίζω ότι είχε τους λόγους του, μου φάνηκε κουρασμένος".



Για το ότι λένε πως αντιγράφει την Lady Gaga:

"Αυτό το λουκ το έχω εδώ και χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι τόσο καλά ενημερωμένη με την ξένη μουσική σκηνή και δεν την γνώριζα. Προσωπικά δεν βρίσκω καμία ομοιότητα στα τραγούδια μας".



Φοβήθηκε όταν «απέναντι» από το κέντρο όπου εμφανίζεται, παίζει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;

"Όχι γιατί παρουσιάζουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Ποτέ δεν φοβήθηκα τον ανταγωνισμό, γιατί πιστεύω στη σχέση που έχω δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια με το κοινό της Θεσσαλονίκης. Όλες οι συνεργασίες μου, οι πρωτοβουλίες μου, έχουν πρωτοπαρουσιαστεί εδώ. Όσο δίνω τα πάντα στο κοινό μου, δε φοβάμαι τίποτα. Πότε θα ένιωθα πιο έντονο τον ανταγωνισμό; Αν είχα απέναντί μου τον Ρέμο, τον Πλούταρχο ή τον Πασχάλη Τερζή."



Υπήρξε ποτέ πόλεμος με την Νατάσα Θεοδωρίδου;

"Ανοιχτός πόλεμος δεν υπήρξε ποτέ. Υπήρχε ανάμεσα σε ανθρώπους από το δικό μου και το δικό της περιβάλλον".



Γιατί δεν θα ξανασυνεργαζόταν με τον Θεοφάνους;

"Σίγουρα δεν περάσαμε πάρα πολύ καλά. Δεν ταιριάζουν οι χαρακτήρες μας. Και εκείνος άλλωστε το δήλωσε σε συνεντεύξεις και αφιερώματα ότι δεν θα ξανασυνεργαζόταν μαζί μου. Αν θα μπορούσε να ξεχαστεί; Έχει τόσες αντιπάθειες όμως, που είναι αδύνατο να είναι ξεχασμένος! Δε βλέπετε τι γίνεται.... Δεν υπάρχει περιοδικό, ραδιόφωνο και τηλεόραση που να μην βρίζει κάποιος τον Θεοφάνους! Προσωπικά μου είναι φοβερά ψυχοφθόρο να συνεργάζομαι μαζί του. Οι λόγοι είναι σοβαροί και προσωπικοί".



Ζηλεύει που η Νατάσα Θεοδωρίδου θα κάνει δίσκο μαζί του;

"Όχι, δε ζηλεύω τα τραγούδια που θα πει τώρα η Νατάσα. Είναι τραγούδια που εγώ τα άφησα. Τα έχω δοκιμάσει όλα, υπάρχουν με τη φωνή μου. Δεν θέλω να είμαι άδικη και να πω ότι τα απέρριψα. Κάποια από αυτά μου άρεσαν αρκετά. Τα τραγούδησα και περίμενα να έρθουν τα δύο-τρία δυνατά. Όμως η επικοινωνία μας και η συνεργασία μας, στάθηκαν αδύνατες. Δεν ταιριάζουμε ως άνθρωποι, ως χημεία".



Για το τραγούδι «Στην πυρά»:

"Δεν θα είχα τα κότσια να πω το συγκεκριμένο τραγούδι, επειδή περιέχει τη λέξη «τσούλες». Πρέπει να έχεις κότσια για να μη σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Αν έπρεπε να τραγουδήσω στίχους της Κοντοβά, θα έλεγα με μεγάλη μου χαρά την «Σκανδάλη»".



Για τη συνεργασία της με τον Μάνο Ελευθερίου:

"Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι τον έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας. Κάτι αποτυχημένοι λένε ότι δεν έπρεπε να μου δώσει τους στίχους του, κάτι δημιουργοί που θεωρούν ότι ο Μάνος τους πρόδωσε. Είναι μικρόμυαλοι..."



Για τον Κωνσταντίνο Ρήγο:

"Δεν έχω αισθανθεί καμία φορά ότι «το έχει παρατραβήξει» μαζί μου. Όλοι πίστευαν ότι θα με απομάκρυνε από το κοινό μου. Δε μου αρέσει όμως να δανείζομαι αλλά να δανείζω. Και για αυτό δεν με ενόχλησε που συνεργάστηκε με το σχήμα της Νατάσας Θεοδωρίδου και έκανε ένα βίντεο κλιπ για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Θα με ενοχλούσε αν έβλεπα ότι εγώ σταματάω να εξελίσσομαι μαζί του".



Για την επικείμενη συνεργασία της με τον Μητροπάνο:

"Είναι ο πιο μεγάλος εν ζωή τραγουδιστής και ο πιο ροκ άνθρωπος που υπάρχει. Απόδειξη ότι δεν υπάρχει νεανικό σχήμα που να μην συμπεριλαμβάνει στο ρεπερτόριό του τραγούδια του. Είχα απο τους ανθρώπους τους μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας και αυτό το θεωρώ μεγάλη μου τιμή. Δεν υπάρχει όμως κάτι που μπορώ να ανακοινώσω ή να συζητήσω τώρα".
Yparxei zwi kai meta apo sena...
Άβαταρ μέλους
billakos24
Δημοσιεύσεις: 12540
Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

ΠΩ,ΠΩ ΘΑΨΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... :P :lol:


ALL TIME CLASSIC PEGKY... :)
All of our endings can be found in our beginnings...
michalit
Δημοσιεύσεις: 1537
Εγγραφή: Σάβ Μαρ 06, 2004 11:42 am
Τοποθεσία: ΚΥΠΡΟΣ
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από michalit »

billakos24 έγραψε:ΠΩ,ΠΩ ΘΑΨΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... :P :lol:


ALL TIME CLASSIC PEGKY... :)
kalytera na min apantame s'auto giati prepei na diagrafei afou i idia eidisi yparxi idi... :!:
Yparxei zwi kai meta apo sena...
Άβαταρ μέλους
billakos24
Δημοσιεύσεις: 12540
Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

michalit έγραψε:
billakos24 έγραψε:ΠΩ,ΠΩ ΘΑΨΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... :P :lol:


ALL TIME CLASSIC PEGKY... :)
kalytera na min apantame s'auto giati prepei na diagrafei afou i idia eidisi yparxi idi... :!:
ΟΚ ΠΡΩΤΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΜΠΕΙ
ΤΟ ΘΕΜΑ. :)
All of our endings can be found in our beginnings...
Κλειδωμένο