istories tragoudion

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
sow

istories tragoudion

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

piso apo kathe tragoudi sinithos iparxei kapoia istoria sxetika me to pos graftike, gia poion/a, an proorizotan gia kapoion alla telika to erminefse allos, an o tragoudistis pou to eipe de to ithele ktl..

skeftika na grapsoume loipon o,ti gnorizei o kathenas, nomizo tha exei endiaferon :wink:
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Ο Θεοφανους ειχε πει οτι το ''κυμα'' ηταν να το ερμηνευσει ο Παριος ο οποιος το απερριψε (!). Το εδωσε στη Χαρουλα η οποια το εκανε μια πολυ μεγαλη επιτυχια τοσο εμπορικη οσο και ποιοτικη!
sow

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sow »

to noima episis proorizotan gia to remo alla de thimamai to logo pou de to eipe kai to tragoudise i peggi zina..
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

to paliokairo htan na to tragoudisi h garmbi alla to aperipse k etsi to edosan tou terzi.....auto exo akousei...

epishs to proto mas fili to to eipe h despoina gia thn melina(kala gnosto auto,tespa)

epishs xero k istories gia tragoudia pou den vghkan pote...gia to disko geia eixan ena tragoudi akoma o foivos me th despoina alla de to evalan giati thymize polu to ypofero.

auta pros to paron...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

de nomizw na isxyei ayto gia garbi.. o 8eofanous synergazotan me terzh tote k h garbi me foivo 1997 milame...
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Chronisgreek έγραψε:de nomizw na isxyei ayto gia garbi.. o 8eofanous synergazotan me terzh tote k h garbi me foivo 1997 milame...
Kai o Terzis mexri kai to 1997 me ton Foivo synergazotan. To 1996 evgale thn Typikh diadikasia kai to 1997 to ntoueto me tin Konitopoulou "Oinopneymataki mou" pou itan tou Foivou...
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Η Μαριάντα Πιερίδη είχε ηχογραφήσει το κομμάτι "Παράπονό μου",αλλά τελικα το τραγούδησε μια νέα τραγουδίστρια η Τζωρτζίνα Νικάκη!Επίσης η Χριστίνα Κολέτσα είχε ηχογραφήσει την "Ερωτική εξομολόγηση" αλλά θα το τραγουδήσει η Άρτεμις Αλεξανδράτου.Τέλος ο Τάσος Παναγής είχε δώσει αρχικά το κομμάτι Σφάλμα στο Σταμάτη Γονίδη,αλλά το απέρριψε και τελικά το τραγούδησε η Λένα Παπαδοπούλου!
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

supernatural22 έγραψε:Η Μαριάντα Πιερίδη είχε ηχογραφήσει το κομμάτι "Παράπονό μου",αλλά τελικα το τραγούδησε μια νέα τραγουδίστρια η Τζωρτζίνα Νικάκη!Επίσης η Χριστίνα Κολέτσα είχε ηχογραφήσει την "Ερωτική εξομολόγηση" αλλά θα το τραγουδήσει η Άρτεμις Αλεξανδράτου.Τέλος ο Τάσος Παναγής είχε δώσει αρχικά το κομμάτι Σφάλμα στο Σταμάτη Γονίδη,αλλά το απέρριψε και τελικά το τραγούδησε η Λένα Παπαδοπούλου!
Poia einai ola afta ta tragoudia...?? :lol:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

afn έγραψε:
supernatural22 έγραψε:Η Μαριάντα Πιερίδη είχε ηχογραφήσει το κομμάτι "Παράπονό μου",αλλά τελικα το τραγούδησε μια νέα τραγουδίστρια η Τζωρτζίνα Νικάκη!Επίσης η Χριστίνα Κολέτσα είχε ηχογραφήσει την "Ερωτική εξομολόγηση" αλλά θα το τραγουδήσει η Άρτεμις Αλεξανδράτου.Τέλος ο Τάσος Παναγής είχε δώσει αρχικά το κομμάτι Σφάλμα στο Σταμάτη Γονίδη,αλλά το απέρριψε και τελικά το τραγούδησε η Λένα Παπαδοπούλου!
Poia einai ola afta ta tragoudia...?? :lol:
xaxa tha sumfoniso... :lol:
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Stinky
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stinky »

Το Υπάρχει λόγος της Έλενας Παπαρίζου στην αρχή το ηχογράφησε η Μάρω αλλά η εταιρία προτίμησε το Υπάρχει άλλη στο τέλος για πρόμο του 1ου της album....Στη συνέχεια δεν μπήκε καν στο cd κ το ακούσαμε απο την Παπαρίζου 1 χρόνο μετα... :wink:
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Stinky έγραψε:Το Υπάρχει λόγος της Έλενας Παπαρίζου στην αρχή το ηχογράφησε η Μάρω αλλά η εταιρία προτίμησε το Υπάρχει άλλη στο τέλος για πρόμο του 1ου της album....Στη συνέχεια δεν μπήκε καν στο cd κ το ακούσαμε απο την Παπαρίζου 1 χρόνο μετα... :wink:
Eutuxws... :lol:
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Stinky
Επικοινωνία:

MusicLover έγραψε:
Stinky έγραψε:Το Υπάρχει λόγος της Έλενας Παπαρίζου στην αρχή το ηχογράφησε η Μάρω αλλά η εταιρία προτίμησε το Υπάρχει άλλη στο τέλος για πρόμο του 1ου της album....Στη συνέχεια δεν μπήκε καν στο cd κ το ακούσαμε απο την Παπαρίζου 1 χρόνο μετα... :wink:
Eutuxws... :lol:
Εγώ για κάτι άλλο λέω δυστυχώς που έχει να κάνει με τη Μάρω πάλι σχετικά με το θέμα αυτό αλλά δν μπορώ να πω κάτι παραπάνω...
Τεσπα.... :P
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

Η ΒΙΣΣΗ ΕΙΧΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ "ΑΝΤΙΔΟΤΟ" ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΡΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΒΕΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΜΕ ΤΟ CONCEPT ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟΣ.ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ Η ΑΝΝΑ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ "ΟΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ" ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑ.ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕ.
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΤΗΣ ΑΣΠΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ.
ΟΤΑΝ Η ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΙΒΟ ΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΙ "ΜΟΝΤΕΡΝΟ" ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΕΜΠΕ ΣΤΑ ΤΟΤΕ ΣΟΥΞΕ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ.
Δως μου ένα παγάκι
Stinky
Επικοινωνία:

creativeuser έγραψε: ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΤΗΣ ΑΣΠΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ.
Κακώς...Είναι πολύ ωραίο κομμάτι...
Άβαταρ μέλους
paidaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paidaki »

Stinky έγραψε:
creativeuser έγραψε: ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΧΑΡΤΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΤΗΣ ΑΣΠΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ.
TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΓΥΑΛΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ. :lol: :lol:
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ "ΑΜΠΡΑ ΚΤΑΜΠΡΑ" ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΤΑΣ ΠΙΕΡΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.
ΦΑΝ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΗΡΘΕΣ" ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ "ΡΙΣΚΟ". ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΒΙΣΣΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ DEMO. ΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ "ΡΙΣΚΟ" ΠΑΝΩ ΣΤΟ "ΗΡΘΕΣ" ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΚΑΤΙ ΠΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΝ SINGLES ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΒΙΣΣΗ.
ΑΥΤΑ.
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

paidaki έγραψε:
Stinky έγραψε:
TO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕΓΟΤΑΝ "ΓΥΑΛΙΝΑ ΟΝΕΙΡΑ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΕΙ. :lol: :lol:
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ "ΑΜΠΡΑ ΚΤΑΜΠΡΑ" ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΤΑΣ ΠΙΕΡΙΔΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΑΛΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.
ΦΑΝ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ "ΗΡΘΕΣ" ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ "ΡΙΣΚΟ". ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΒΙΣΣΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ DEMO. ΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟ ΤΟΥ "ΡΙΣΚΟ" ΠΑΝΩ ΣΤΟ "ΗΡΘΕΣ" ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΚΑΤΙ ΠΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΝ SINGLES ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΒΙΣΣΗ.
ΑΥΤΑ.
ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΡΘΕΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΙ
ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΡΙΣΚΟ.
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ. :lol:
Δως μου ένα παγάκι
ADAM2
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ADAM2 »

δεν θα 'λεγα ότι μοιάζουν.... :think:
Nothing lasts forever but the earth and sky
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

O δίσκος "Στο Κόκκινο" προοριζόταν για τη Δέσποινα Βανδή,αλλά τότε είχε φύγει για Ισπανία!Έτσι τα τραγούδησε η λιγότερο γνωστή τότε Έλλη Κοκκίνου,η οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο 1 χρόνο πριν,με τη heaven και έκανε τεράστια επιτυχία!!!

Υπήρχε φήμη ότι τα τραγούδια "Φιλικά" και "Δευτερόλεπτα" της Ολυμπίου,τα είχε γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον ίδιο,(γιατί τότε μετά το Φίλοι κι Εχθροί ετοίμαζε νέο album) αλλά προέκυψε το Live 2007.Έχω ακούσει ότι η Ολυμπίου τον πίεζε να της τα δώσει!
Το "Ως Εδώ" το είχε ηχογραφήσει αρχικά την περίοδο που ηχογραφούσε τα κομμάτια "Δε Φεύγω","Δεν Είμαι Εδώ Για Κανένα" και "Μοιάζουμε",αλλά επειδή πίστευε ότι ταιριάζει μια γυναικεία φωνή στο κομμάτι,το έδωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τα άλλα 3 που είχε ετοιμάσει γι'αυτή!

Για την Άννα Βίσση έχει ακουστεί ότι ο Θεοφάνους προόριζε το "Δε Φαντάζεσαι" του Λούκα για την Άννα Βίσση,αλλά η ίδια το απέρριψε!Και ότι ένα κομμάτι από το δίσκο "Παράξενες Εικόνες" (νομίζω το "Τι απομένει" ή το "Στηρίξου επάνω μου") είχε ηχογραφηθεί αρχικά ντουέτο με το Θέμη Αδαμαντίδη.
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

supernatural22 έγραψε:O δίσκος "Στο Κόκκινο" προοριζόταν για τη Δέσποινα Βανδή,αλλά τότε είχε φύγει για Ισπανία!Έτσι τα τραγούδησε η λιγότερο γνωστή τότε Έλλη Κοκκίνου,η οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο 1 χρόνο πριν,με τη heaven και έκανε τεράστια επιτυχία!!!

Υπήρχε φήμη ότι τα τραγούδια "Φιλικά" και "Δευτερόλεπτα" της Ολυμπίου,τα είχε γράψει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον ίδιο,(γιατί τότε μετά το Φίλοι κι Εχθροί ετοίμαζε νέο album) αλλά προέκυψε το Live 2007.Έχω ακούσει ότι η Ολυμπίου τον πίεζε να της τα δώσει!
Το "Ως Εδώ" το είχε ηχογραφήσει αρχικά την περίοδο που ηχογραφούσε τα κομμάτια "Δε Φεύγω","Δεν Είμαι Εδώ Για Κανένα" και "Μοιάζουμε",αλλά επειδή πίστευε ότι ταιριάζει μια γυναικεία φωνή στο κομμάτι,το έδωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου μαζί με τα άλλα 3 που είχε ετοιμάσει γι'αυτή!

Για την Άννα Βίσση έχει ακουστεί ότι ο Θεοφάνους προόριζε το "Δε Φαντάζεσαι" του Λούκα για την Άννα Βίσση,αλλά η ίδια το απέρριψε!Και ότι ένα κομμάτι από το δίσκο "Παράξενες Εικόνες" (νομίζω το "Τι απομένει" ή το "Στηρίξου επάνω μου") είχε ηχογραφηθεί αρχικά ντουέτο με το Θέμη Αδαμαντίδη.
gia to disko sto kokkino i vandi eprokeito na pei kapoia apo ta tragoudia tou diskou apla den proekoipse ontws logo ispanias! O diskos "Sto Kokkino" an ekseresoume ta 2-3 tragoudia pou eprokeito na pei i Vandi (anamesa tous kai to ekseretiko "Xartaetos") proorizotan apo tin arxi gia tin Kokkinou, kai to proetimazan me Foivo apo tin ipografi tou simvoleou tis me ti Heaven.
Ontws isxiei auto me to De Fantazese, to paradextike o idios o Theofanous. Akoustike oti o Theofanous 8a edine sti Vissi to Nohma gia tis Paraxenes Eikones alla (opws kai persi) den ta vrikan sto posa tragoudia 8a tis edine kai posa 8a ginontan singles.
Gia to Travaw Zori/Risko oute emena mou kollaei i istoria. vasika prokeite gia mia diafora 2 xronwn!
Gia to ntouetto me ton Adamantidi akoustike oti itan to "Ti Apomenei" alla meta eipw8ike oti itan ena entelws diaforetiko tragoudi!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

supernatural22 έγραψε:O δίσκος "Στο Κόκκινο" προοριζόταν για τη Δέσποινα Βανδή,αλλά τότε είχε φύγει για Ισπανία!Έτσι τα τραγούδησε η λιγότερο γνωστή τότε Έλλη Κοκκίνου,η οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο 1 χρόνο πριν,με τη heaven και έκανε τεράστια επιτυχία!!!

gia to disko sto kokkino i vandi eprokeito na pei kapoia apo ta tragoudia tou diskou apla den proekoipse ontws logo ispanias! O diskos "Sto Kokkino" an ekseresoume ta 2-3 tragoudia pou eprokeito na pei i Vandi (anamesa tous kai to ekseretiko "Xartaetos") proorizotan apo tin arxi gia tin Kokkinou, kai to proetimazan me Foivo apo tin ipografi tou simvoleou tis me ti Heaven.
Ontws isxiei auto me to De Fantazese, to paradextike o idios o Theofanous. Akoustike oti o Theofanous 8a edine sti Vissi to Nohma gia tis Paraxenes Eikones alla (opws kai persi) den ta vrikan sto posa tragoudia 8a tis edine kai posa 8a ginontan singles.
Gia to Travaw Zori/Risko oute emena mou kollaei i istoria. vasika prokeite gia mia diafora 2 xronwn!
Gia to ntouetto me ton Adamantidi akoustike oti itan to "Ti Apomenei" alla meta eipw8ike oti itan ena entelws diaforetiko tragoudi!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Απάντηση