Ελένη Πέτα

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Ελένη Πέτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Μουσική:Κωστής Ζευγαδέλης, στίχοι: Γιώτα Βασιλακοπούλου

O Κωστής Ζευγαδέλλης και η νεοσύστατη ανεξάρτητη εταιρεία «DIATONO music production» με τη συνεργασία της στιχουργού Γιώτας Βασιλακοπούλου και συνοδοιπόρο την σπουδαία ερμηνεύτρια Ελένη Πέτα ετοίμασαν ένα κύκλο τραγουδιών με το γενικό τίτλο «ά ρ ω μ α π α ρ ά ξ ε ν ο».

Το «άρωμα» του δίσκου περιέχει όλα τα συστατικά της ζωής μας, που την κάνουν όμορφη, απρόβλεπτη, ανατρεπτική, με συγκινήσεις και γι’ αυτό μοναδική. Οι μουσικές γεννούν ένα αίσθημα αισιοδοξίας και γλυκιάς μελαγχολίας και τελικά μία αίσθηση εσωτερικής δύναμης. Εικόνες «ωραίων ανθρώπων και όμορφων ψυχών» αλλά και εικόνες ανοιχτών ελεύθερων τοπίων. Όλα αυτά με το βλέμμα γεμάτο από Ελληνικό φως.

Οι στίχοι της Γιώτας Βασιλακοπούλου λυρικοί αλλά και φρέσκοι, φωτίζουν στιγμές από τη ζωή του καθενός μας, την καθημερινή αλλά και την εσωτερική- προσωπική.

Η Ελένη Πέτα, με την εξαιρετική της φωνή, μας χαρίζει δυνατές συγκινήσεις με τις ερμηνείες της και φωτίζει κάθε λεπτή απόχρωση συναισθημάτων και προσωπικών στιγμών, με μοναδικό τρόπο.

Το «ά ρ ω μ α π α ρ ά ξ ε ν ο» περιλαμβάνει και το τραγούδι «τα λόγια της σιωπής», που στάθηκε αφορμή το 2002 για τη συνάντηση των τριών καλλιτεχνών στο soundtrack της ομώνυμης ταινίας της Λουκίας Ρικάκη.

Ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου συμπράττει σε ένα κομμάτι στο πιάνο δημιουργώντας μια μοναδική στιγμή με την Ελένη Πέτα.
Παρε ανασα και παμε...
maralian88
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: Δευ Φεβ 01, 2010 5:57 pm

Re: ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ - Ελένη Πέτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από maralian88 »

Ωραία επιστροφή!!! Το λάτρεψα...!!!
:cool:
supernatural22

Re: ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ - Ελένη Πέτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Τα λόγια της σιωπής είναι τέλειο κομμάτι,και ευτυχώς που μπήκε σε album γιατί υπήρχε μόνο σε cd-single.Τέτοια κομμάτια δεν πρέπει να χάνονται.
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ - Ελένη Πέτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Aς το κάνει κάποιος mod Thread για την Ελένη παρακαλώ! :smile:
I like people too much or not at all.
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ - Ελένη Πέτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

I like people too much or not at all.
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ - Ελένη Πέτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Αποκλειστική συνέντευξη: Ελένη Πέτα
Εικόνα
HIT-CHANNEL – EXCLUSIVE: Πριν από μερικές μέρες συναντηθήκαμε με την Ελένη Πέτα, μία τραγουδίστρια που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας εδώ και πολλά χρόνια.
Από την Ηρώ Τζημίκα

Πριν μερικές μέρες, συνάντησα την Ελένη Πέτα στο Περιστέρι, για να πραγματοποιήσουμε τη συνέντευξη μας. Ευδιάθετη, με θετική ενέργεια και χαρά ήταν έτοιμη να μου αποκαλύψει τα νέα της σχέδια κι όχι μόνο.
- Καλησπέρα σας κ. Πέτα. Για αρχή, πείτε μου σε τι φάση σας πετυχαίνω αυτό το διάστημα;
- Καλησπέρα Ηρώ! Γενικά, είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Για τον απλούστατο λόγο ότι έγινα μητέρα πριν από περίπου 1,5 χρόνο! Και το λέω αυτό πρωτίστως διότι αυτό ευθύνεται για τη χαρά μου και την ευτυχία μου όπως καταλαβαίνεις. Συγχρόνως όμως, είναι και μια δημιουργική περίοδος γιατί έχω ξεκινήσει μια συνεργασία με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος μου έδωσε ένα πανέμορφο τραγούδι, το «Να Μείνεις Εδώ» σε στίχους και μουσική δική του.

- Ας τα πιάσουμε όμως ένα, ένα. Όπως αναφέρατε, επιστρέφετε με νέο single, το «Να Μείνεις Εδώ» από τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;
- Κοίτα, τον Γιάννη τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Πριν ακόμα ξεκινήσει τόσο δυναμικά στο χώρο της σύνθεσης και του τραγουδιού. Πάντα υπήρχε εκτίμηση προς το πρόσωπο του και θεωρώ ότι είναι μεγάλο ταλέντο και δεν έχει δώσει τίποτα απ’αυτά που πραγματικά έχει. Είχα κάνει demo κάποια τραγούδια του πιο παλιά, αλλά όταν έγινε αυτό, οι συγκυρίες τότε, δεν βοήθησαν στο να τα κυκλοφορήσω. Έτσι, πριν μερικούς μήνες έγινε μία πρόταση από μέρους του να συνυπάρξουμε σε live εμφανίσεις στην αρχή και μετά αποφάσισε να μου γράψει κι ένα καινούργιο τραγούδι. Εγώ ήμουν σε φάση που δεν ήξερα τι θα κάνω γιατί ήταν όλα μπερδεμένα μέσα στο μυαλό μου διότι είχε προηγηθεί το «Duente» που ήταν ένας ξένος δίσκος και σκεφτόμουν έντονα τι πρέπει να ακολουθήσει. Προέκυψε όμως ο Γιάννης και να, που μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστούμε μετά από τόσα χρόνια.

- Για το «Να Μείνεις Εδώ» τι έχετε να μου προσθέσετε;
- Το «Να Μείνεις Εδώ», είναι μια ερωτική, δυναμική μπαλάντα.Έχει μεγάλη έκταση διότι ο Γιάννης ξέρει να χρησιμοποιεί τις φωνές και είναι κομμένο και ραμμένο για” μένα. Πιστεύω ότι ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί με αυτό, γιατί με τον έρωτα όλοι ταυτιζόμαστε. Βέβαια, ευελπιστώ εκτός αυτού του τραγουδιού,στη συνέχεια να ακολουθήσουν κι άλλα πράγματα όπως μια ολοκληρωμένη δουλειά μαζί με τον Γιάννη όπου θα αναπτύξουμε πολλά πέραν του έρωτα!

- Πάντως, έχετε τραγουδήσει τραγούδια στα Ισπανικά, Γαλλικά, Πορτογαλικά. Πόσο δύσκολο είναι να το κάνετε αυτό έχοντας ως μητρική γλώσσα τα Eλληνικά;
- Το παράδοξο με εμένα είναι, ότι τραγουδάω καλύτερα αυτά τα τραγούδια απ’ότι τα Ελληνικά! Μου το έχουν πει και διάφοροι ειδικοί πάνω στο θέμα. Νιώθω πολύ καλύτερα με τις ξένες γλώσσες. Δεν είναι ότι τις γνωρίζω άπταιστα αλλά η σύνθεση τους είναι τόσο έντονη που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου η οποία με παρασέρνει να τα ερμηνεύσω αναλόγως. Δεν είμαι τόσο άνθρωπος του στίχου. Την ώρα που τραγουδάω αυτό που μου δημιουργεί συναίσθημα είναι η μουσική.

- Ποια ήταν η προτροπή στο να γίνεται τραγουδίστρια;
- Ο πατέρας μου. Αυτός ευθύνεται γι’όλα. Για το ότι ασχολήθηκα με το βιολοντσέλο και πήγα στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Αλλά τελικά το τραγούδι ήταν αυτό που με τράβηξε περισσότερο. Και σ’αυτό πάλι ευθύνεται αυτός γιατί με είχε ακούσει να τραγουδάω στο δωμάτιό μου κι άκουσε ότι έχω σωστή φωνή. Ενδεχομένως έβγαλε μια πτυχή μου, που ούτε εγώ η ίδια μπορούσα να παραδεχτώ στον εαυτό μου ότι υπήρχε.

- Έχετε σκεφτεί τι άλλο θα μπορούσατε να κάνετε εκτός από το να γίνεται τραγουδίστρια;
- Ακόμα και τώρα σκέφτομαι τι άλλο θα μπορούσα να κάνω γιατί τα πράγματα δεν είναι απλά στη χώρα μας και δεν βοηθάει το ρεπερτόριο που κάνω εγώ. Αλλά πιστεύω θα ήθελα να κάνω σπουδές στο εξωτερικό και πιστεύω θα είχα ασχοληθεί με το βιολοντσέλο. Πάλι θα είχε σχέση με τη μουσική αλλά δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να εξελιχτεί στη πορεία του.

- Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από τον τελευταίο σας δίσκο με τίτλο «Duente». Συνολικά όμως έχετε κυκλοφορήσει κοντά στους 10 προσωπικούς δίσκους! Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας;
- Σίγουρα ένας αγαπημένος δίσκος είναι αυτός με τον τίτλο «Ίδια μάτια άλλο βλέμμα» στον οποίο ήταν μέσα το τραγούδι που έκανε μεγάλη επιτυχία το «Αυτό που ξέρω». Επίσης ο δίσκος «Όλα αρχίζουν εδώ» κι ο δίσκος «Δυνατά». που είχε μέσα τραγούδια από τον Μιχάλη Δέλτα, τον Δημήτρη Κοργιαλά κ.α. Ήταν ένας ωραία ισορροπημένος pop δίσκος! Υπάρχει κι ένας δίσκος που δεν έγινε πολύ γνωστός, λέγεται «Άρωμα παράξενο» που κι αυτός μου αρέσει πολύ.

- Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι, που ακόμα και σήμερα σας κάνει να ανατριχιάζετε;
- Είναι δύο τραγούδια! Το «Τι μου’χει λείψει» του Κώστα Φαλκώνη σε στίχους Γιάννη Καλπούζου που είναι μια μπαλάντα ατμοσφαιρική και το «Μια φορά» το οποίο είναι του Σόλων Αποστολάκη και του Τάσου Βογιατζή που είναι με τη σειρά του αισιόδοξο και χαρούμενο. Αυτά τα τραγούδια δεν βαριέμαι ποτέ να τα πω.
Εικόνα
- Πέραν όλων αυτών όμως, εμείς, είχαμε 2 χρόνια να ακούσουμε νέα σας! Ο λόγος ήταν ότι γίνατε μαμά! Κατά πόσο άλλαξε η ζωή σας;
- Ναι, εξαφανίστηκα! (γέλια) Ο λόγος λοιπόν, είναι ότι έκανα ένα παιδάκι πριν από 1,5 χρόνο. Δεν είμαι άνθρωπος που προκαλώ με τη προσωπική μου ζωή και τότε ήταν μια περίοδος που ήθελα να τη ζήσω έτσι, στα κρυφά που λέμε. Η ζωή μου έχει αλλάξει 100%. Πήρε νόημα η ζωή μου. Πριν να συμβεί αυτό, ήμουν ένας άνθρωπος που είχα το ανικανοποίητο. Έκανα κάποια πράγματα, χαιρόμουν για λίγο, πάλι μετά με έπιανε όμως το δεν ξέρω τι θέλω! Τελικά με το γιο μου ένιωσα συναισθήματα χαράς, έντασης κι ευτυχίας σε βαθμό που δεν είχα φανταστεί ότι υπάρχουν! Είμαι μαζί του συνέχεια γιατί δεν θέλω να τον αφήσω ώστε να τον προσέχει κάποιος άλλος. Υπάρχει κούραση, είναι φυσικό αλλά την ισορροπεί η αγάπη. Στην αρχή το φοβόμουν η αλήθεια είναι, στο να κάνω ένα παιδί, αλλά με τον κατάλληλο άνθρωπο, γιατί παίζει τεράστιο ρόλο ο σύντροφος που θα είσαι μαζί, ήρθε και κούμπωσε. Τώρα έπρεπε τώρα έγινε! Πρώτα ο άντρας μου και μετά το παιδί μου.

- Ας περάσουμε σε κάτι άλλο εντελώς διαφορετικό. Είστε χρόνια στο χώρο της μουσική βιομηχανίας, και λογικά γνωρίζετε πώς εξελίσσονται τα πράγματα καλύτερα από τον καθένα. Τι έχει αλλάξει κατά τη γνώμη σας στο χώρο σε σύγκριση με το πώς ήταν παλαιότερα;
- Κάτι ξέρω κι εγώ (γέλια) Εγώ ξεκίνησα το 1993 όταν η δισκογραφία ήταν στα πάνω της. Τώρα έχουν γκρεμιστεί όλα και ξαναχτίζονται από την αρχή με ένα διαφορετικό τρόπο που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και κακός. Έχει και τα συν αλλά και τα πλην του. Παλιά υπήρχαν εταιρείες που χρηματοδοτούσαν νέους ανθρώπους και παραγωγές, ενώ τώρα πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου που σημαίνει ότι πρέπει να έχεις και μια οικονομική στήριξη. Επίσης, αν κάποτε είχες διαφωνίες με τις εταιρείες, όπως είχε συμβεί με εμένα, δεν θα είχε καλή κατάληξη, σε βάζανε κάπου στην άκρη κι αυτό γιατί υπήρχε πληθώρα καλλιτεχνών. Πριν 5 χρόνια ας πούμε γινόταν χαμός. Έβγαιναν προς τα έξω συνέχεια τραγουδιστές από τα τηλεπαιχνίδια κτλ. Τώρα, αν ένας άνθρωπος έχει κάτι να πει κι είναι και συνθέτης γιατί αυτό είναι μεγάλο ατού, βγάζει στο ίντερνετ τα τραγούδια του κι αν αξίζει, βρίσκει το δρόμο του. Αυτό που μου τη σπάει, είναι ότι βασιζόμαστε σε τραγούδια μεμονωμένα. Μου λείπει το να πάρεις ένα cd και να ακούσεις μια δουλειά, από την αρχή μέχρι το τέλος. Εμείς κάποτε κάναμε τις φωτογραφίσεις μας, είχαμε μέσα στο cd τα booklet κι όταν αυτός που σε αγαπούσε το αγόραζε, έπαιρνε στα χέρια του κάτι ολοκληρωμένο δικό σου. Πλέον αυτά τα βρίσκεις μέσα στο ίντερνετ. Είναι λίγο απρόσωπο όλο αυτό.

- Ακόμα κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, κάποιος νέος τραγουδιστής κάνει τα πρώτα του βήματα. Εσάς τα τελευταία χρόνια σας έχει κεντρίσει κάποιος το ενδιαφέρον;
- Εμένα από τους καινούργιους μου αρέσει η Νατάσσα Μποφίλιου. Όχι μεμονωμένα η Νατάσσα Μποφίλιου αλλά κι άνθρωποι που τις έχουν δώσει τα τραγούδια, συγκεκριμένα ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Θεωρώ ότι είναι 2 πολύ ταλαντούχα παιδιά, έχουν πιάσει το πνεύμα της εποχής και τους αγαπώ και πολύ. Η Νατάσσα παρόλα αυτά είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια και μου αρέσει που λειτουργούν ως ομάδα. Αυτό είναι σημαντικό για έναν καλλιτέχνη, το να έχει από πίσω του ανθρώπους που τον στηρίζουν. Επίσης μου αρέσει κι η Μαριέττα Φαφούτη!

- Κατά τη γνώμη σας, τι πρέπει να έχει ένας νέος καλλιτέχνης ώστε να μείνει και να προχωρήσει;
- Πρέπει να έχει μια στιβαρή προσωπικότητα. Δεν μπορείς να πεις για κάποιον που κάνει τα πρώτα του βήματα αν θα μείνει, γιατί δεν μπορείς να το γνωρίζεις. Πάντως σίγουρα πρέπει να έχει πολλά ταλέντα, γιατί πια δεν μετράει μόνο μια καλή φωνή. Πρέπει τα νέα παιδιά να είναι «οχυρωμένα» και πιο μορφωμένα. Να έχουν γνώση στην υποκριτική, στον χορό κι ότι άλλο συνεπάγεται.

- Αλλαγές γίνονται παντού απ’ότι βλέπουμε. Στη μουσική, στην κοινωνία. Κύριο λόγο σε αυτό έχει η κρίση που επικρατεί. Εσείς έχετε αλλάξει πράγματα στη ζωή σας;
- Σίγουρα αλλάζεις τον τρόπο που ζεις, αλλά κι εγώ σαν άνθρωπος δεν ήμουν ποτέ πολυέξοδη. Τα τελευταία 10 με 15 χρόνια είχα ένα τρόπο ζωής βιώσιμο. Δεν ήμουν ποτέ με τα λούσα ή να θέλω να βγαίνω συνέχεια. Μου άρεσαν πάντα τα απλά πράγματα. Ακόμα και στις εξόδους μου, μου αρέσει να πηγαίνω σε σπίτι φίλων, σινεμά ή θεάτρο. Φυσικά, αυτό το διάστημα είναι ακόμα πιο δύσκολα γιατί κι η δουλειά μας έχει περιοριστεί πάρα πολύ.
Εικόνα
- Όσον αφορά τη δουλειά σας ανά τα χρόνια. Έχετε συνεργαστεί με ξένους αλλά κι Έλληνες καλλιτέχνες. Υπάρχει κάποιος που να σε έχεις πει κάτι και να το θυμάστε ακόμη και σήμερα;
- Στα πρώτα μου βήματα, κάποια στιγμή, είχα κάνει μια κουβέντα με τον Κώστα Τουρνά. Τότε είχα απογοητευτεί από την κατάσταση που επικρατούσε και δεν ένιωθα πολύ καλά. Αυτός λοιπόν ευθύνεται για την αλλαγή που έκανα στα πράγματα. Μου μίλησε όμορφα και φιλικά, χωρίς δεικτικό τρόπο και αμφιβάλλω αν το γνωρίζει, αλλά αυτός συνέβαλε στην αλλαγή και του τρόπου σκέψης μου.

- Είστε από τη Θεσσαλονίκη! Σας λείπει καθόλου;
- Πηγαίνω συχνά στη Θεσσαλονίκη, αλλά είμαι από τους Θεσσαλονικείς που μπορούν να ζήσουν στην Αθήνα γιατί την αγαπούν! Μου λείπει η Θεσσαλονίκη όπως είναι φυσικό, εκεί έχω τους συγγενείς μου, τους φίλους μου.

- Ποια είναι η σχέση σας με τους ανθρώπους που σας θαυμάζουν; Επικοινωνείτε μαζί τους;
- Τι καλύτερο από το να ξέρεις ότι υπάρχει κόσμος εκεί έξω, που αγαπάει τη μουσική σου και σε στηρίζει! Σε αυτούς βασιζόμαστε σε τελική ανάλυση! Υπάρχουν άτομα που με ακολουθούν από τον πρώτο μου δίσκο και τους ευχαριστώ. Είναι πάντα εκεί σε κάθε μου live, μετά από τόσα χρόνια. Μιλάω μαζί τους μέσω facebook, δηλαδή σε όποιον μου στείλει ένα μήνυμα, αλλά είναι απρόσωπο. Εμένα μου αρέσει να έρχονται σε live μου και να ανταλλάζουμε εκεί δύο κουβέντες! Έχει χαθεί το να κοιταζόμαστε στα μάτια.

- Πώς περνάτε τον ελεύθερο χρόνο που σας απομένει πλέον; Πλησιάζουν και Χριστούγεννα…
- Η αλήθεια είναι ότι πια, δεν έχω ελεύθερο χρόνο όπως παλιότερα. Όταν υπάρξει θα είναι να κάνω πράγματα πάνω στη δουλειά μου. Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που μου φτιάχνει τη διάθεση και την αγαπώ πολύ, πόσο μάλλον τώρα με τον γιο μου. Θα στολίσουμε το δέντρο όπου να ναι, θα βάλουμε τα δώρα από κάτω. Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που καταλαβαίνει γιατί πέρσι ήταν μικρούλης!

- Ποια είναι τα επόμενα σας σχέδια;
- Έχουμε στο πλάνο μας κάποια live μαζί με τον Γιάννη στην Αθήνα αλλά και σε διάφορες πόλεις. Τώρα ημερομηνίες δεν μπορώ να σου πω ακριβώς, γιατί ακόμα το ψάχνουμε. Επίσης κοιτάμε και για τα επόμενα κομμάτια ώστε να προχωρήσουμε σε έναν ολοκληρωμένο δίσκο!

- Κλείνοντας, θα ήθελα να δώσετε μια ευχή στα νέα παιδιά που θα διαβάσουν τη συνέντευξη μας!
- Εύχομαι να μπορούν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους και φυσικά να έχουν όνειρα! Είναι πολύ σημαντικό να ονειρεύεσαι για ένα καλύτερο αύριο. Για εσένα τον ίδιο αλλά και τη χώρα που ζεις. Να σέβονται τη χώρα που ζούνε και τους συνανθρώπους τους.
- Σας ευχαριστώ πολύ!
- Εγώ σε ευχαριστώ!

http://www.hit-channel.com/apokleistiki ... peta/54618
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
billakos24
Δημοσιεύσεις: 12540
Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am

Re: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Ας γράψω κι εδώ λοιπόν πόσο όμορφο κομμάτι είναι το ''Να μείνεις εδώ''. :give_rose:

Μακάρι να κυκλοφορήσουν τελικά και ολοκληρωμένη δουλειά με τον
Χριστοδουλόπουλο στη συνέχεια. :smile:
All of our endings can be found in our beginnings...
neereaux
Δημοσιεύσεις: 12276
Εγγραφή: Παρ Ιουν 28, 2013 4:22 pm

Re: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

Ακούω το δίσκο Δυνατά αυτή τη περίοδο ... Τι ωραίος ποπ δίσκος :party:
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Σήμερα μαζι με το Γιάννη Χριστοδουλόπουλο στο "Ποτάμι"στη Λάρισα!
Ώρα έναρξης 20.30!
I like people too much or not at all.
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Aύριο καλεσμένη στην εκπομπή Μες την καλή χαρά μαζί με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο.
I like people too much or not at all.
neereaux
Δημοσιεύσεις: 12276
Εγγραφή: Παρ Ιουν 28, 2013 4:22 pm

Re: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

stelios έγραψε:Aύριο καλεσμένη στην εκπομπή Μες την καλή χαρά μαζί με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο.
Τι καλά! :surprised: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι το αγαπημένο μου νούμερ...εεε παρουσιάστρια στην τηλεόραση :d_dance: :d_dance: :d_dance:
Άβαταρ μέλους
billakos24
Δημοσιεύσεις: 12540
Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am

Re: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

neereaux έγραψε:
stelios έγραψε:Aύριο καλεσμένη στην εκπομπή Μες την καλή χαρά μαζί με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο.
Τι καλά! :surprised: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι το αγαπημένο μου νούμερ...εεε παρουσιάστρια στην τηλεόραση :d_dance: :d_dance: :d_dance:
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:

ΚΑΡΑλατρεμένη η Κωνσταντίνα! :007: Νέα και πανέμορφη, παγωμένη στους
μείον 25 βαθμούς και με αισθαντική φωνή νυφίτσας σε φάση αναπαραγωγής! :give_rose:


Ευχαριστώ τη Ναταλία Γερμανού που ηταν μαζί μου πέρυσι. :clap: :clap: :clap:
All of our endings can be found in our beginnings...
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

neereaux έγραψε:Ακούω το δίσκο Δυνατά αυτή τη περίοδο ... Τι ωραίος ποπ δίσκος :party:
Ο 2ος πιο αγαπημένος μου δίσκος της. :smile:
I like people too much or not at all.
neereaux
Δημοσιεύσεις: 12276
Εγγραφή: Παρ Ιουν 28, 2013 4:22 pm

Re: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

stelios έγραψε:
neereaux έγραψε:Ακούω το δίσκο Δυνατά αυτή τη περίοδο ... Τι ωραίος ποπ δίσκος :party:
Ο 2ος πιο αγαπημένος μου δίσκος της. :smile:
Ποιος είναι πρώτος;
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

neereaux έγραψε:
stelios έγραψε:
neereaux έγραψε:Ακούω το δίσκο Δυνατά αυτή τη περίοδο ... Τι ωραίος ποπ δίσκος :party:
Ο 2ος πιο αγαπημένος μου δίσκος της. :smile:
Ποιος είναι πρώτος;
Ίδια μάτια άλλο βλέμμα. :give_rose:
Μου αρέσει πολύ όμως και το Όλα αρχίζουν εδώ παίζει για 2-3 θέση με το Δυνατά.
I like people too much or not at all.
neereaux
Δημοσιεύσεις: 12276
Εγγραφή: Παρ Ιουν 28, 2013 4:22 pm

Re: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

Και το στείλε σήμα είναι πολύ δυνατός δίσκος.
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

neereaux έγραψε:Και το στείλε σήμα είναι πολύ δυνατός δίσκος.
Όλοι μου αρέσουν.Απλά σου είπα το top 3 μου. :smile:
I like people too much or not at all.
Άβαταρ μέλους
fylakas_aggelos
Δημοσιεύσεις: 10858
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 01, 2012 1:50 pm

Re: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fylakas_aggelos »



Φοβερή!!!Το έσκισε το "Εγώ για δύο" της Τάνιας!!!! :007: :007: :007: :007: :007:
ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...
Άβαταρ μέλους
billakos24
Δημοσιεύσεις: 12540
Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am

Re: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Πολύ καλοί και η Ελένη και ο Χριστοδουλόπουλος! :thumbup:

Θεά η Νικολούλη που πορώνεται και τραγουδάει. :lol:
All of our endings can be found in our beginnings...
neereaux
Δημοσιεύσεις: 12276
Εγγραφή: Παρ Ιουν 28, 2013 4:22 pm

Re: ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΑ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neereaux »

Φωνή καμπάνα...Το σκισε το Εγώ για δύο.
Και ο Χριστοδουλόπουλος πολύ καλός!
Απάντηση