Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Σχετικά με το νέο σου δίσκο, ο οποίος έγινε χρυσός μέσα σε τέσσερις μέρες τι έχεις να δηλώσεις;
Είμαι πολύ περήφανος και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την στήριξή του. Αυτός ο δίσκος όμως σήμαινε και για μένα πολλά, καθώς έκλεισε ο κύκλος συνεργασιών με την Sony και ξεκίνησε μια νέα συνεργασία η οποία κατάφερε να κάνει εξαιρετική δουλειά και να με κάνει εμένα πρωταρχικά να απολαμβάνω τα τραγούδια μου και στη συνέχεια ο κόσμος. Είναι τραγούδια που με αντιπροσωπεύουν και σίγουρα αυτό βγαίνει πιστεύω.
Μέχρι να αλλάξει το chart... Μη ξεχνάμε αυτά τα νούμερα αντιπροσωπεύουν τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ πωλήσεις... Άρα με το νέο chart το οποίο θα μετράει κανονικές πωλήσεις θα ναι μια χαρά η κατάσταση...
Και εν τέλει δώστους τώρα χρυσά και πλατίνες γιατί μετά... :D
GUNNER_10 έγραψε:den xerw an sas eipa..
alla ekana platinenio disko xtes...kykloforisa thn deytera me geniko titlo doste promo sthn garbi...megalo souxe sou leei :P
den hksera oti kykloforei UFO sta katasthmata anti gia aploys diskoys giati ayto poy les einai mono ekswghino
GUNNER_10 έγραψε:den xerw an sas eipa..
alla ekana platinenio disko xtes...kykloforisa thn deytera me geniko titlo doste promo sthn garbi...megalo souxe sou leei :P
den hksera oti kykloforei UFO sta katasthmata anti gia aploys diskoys giati ayto poy les einai mono ekswghino