Ο Ρέμος επιστρέφει στο Διογένης Studio!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Ο Ρέμος επιστρέφει στο Διογένης Studio!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

O Αντώνηs Ρέμος είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της γενιάς του, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της τελευταίας δεκαετίας. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 στον Διογένη του Ομίλου Παπαθεοχάρη, όταν ήρθε από την Θεσσαλονίκη γεμάτος όνειρα και με όπλο το ταλέντο του και την μοναδική φωνή του, την τελευταία δεκαετία, διένυσε πολλά χιλιόμετρα συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών.

Η μουσική παράσταση «Night & Day» που παρουσίασε πέρσι τον χειμώνα στέφθηκε από πολύ μεγάλη επιτυχία καλλιτεχνικά και εμπορικά μια και την παρακολούθησαν περίπου 130.000 θεατές.

Φέτος το χειμώνα ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο ανανεωμένο Διογένης Studio, ένα χώρο με τον οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένος και που αποτελεί τον ομορφότερο χώρο νυχτερινής διασκέδασης επί σειρά ετών.

«Love Stories» είναι ο τίτλος της παράστασης που θα παρουσιάσει ο Αντώνης Ρέμος. Με την υπέροχη ζεστή λαϊκή φωνή του, την χαρακτηριστική ερμηνεία του και την ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία του, θα μας ξετυλίξει «ιστορίες αγάπης» μέσα από τα υπέροχα τραγούδια του παλιά και καινούργια σε μια πληθωρική παράσταση, γεμάτη κίνηση, χορό, υπέροχα κοστούμια, λειτουργικά σκηνικά και ακροβατικά που κόβουν την ανάσα. Στην παράσταση συμμετέχουν 16 καταπληκτικοί χορευτές και μοναδικοί ακροβάτες από το εξωτερικό.

Στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου εμφανίζεται το νεανικό ροκ συγκρότημα των 15 50, και τρεις υπέροχες νέες φωνές, η Νίκη Κωνσταντινίδου, η Εύα Γιωβανέκου και ο Δημήτρης Τικτόπουλος.

Φέτος πιο πολύ από ποτέ θα γευτούμε μαγικές βραδιές στο Διογένης studio με τον Αντώνη Ρέμο στα καλύτερά του να μοιράζεται μαζί μας από τις πιο ροκ καταστάσεις, με συνοδοιπόρους το νεανικό γκρουπ των 1550, έως τις πιο βαθιά λαϊκές δυνατές στιγμές του. Φέτος το «Love Stories» είναι ένα ταξίδι στην ίδια την καρδιά της ζωής, στην ίδια την καρδιά των συναισθημάτων και των συγκινήσεων?

Τη σκηνοθεσία της παράστασης αλλά και της οπτικοποίησης μέρος των τραγουδιών του Αντώνη Ρέμου ανέλαβε ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Αντώνης Καλογρίδης.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της παράστασης «Love Stories» ανέλαβε ολοκληρωτικά ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης. Ο ίδιος σχεδίασε και τα κοστούμια όλης της παράστασης.

Χορογραφίες: Chali Suzanne Jennings
Σκηνικά: Κωνσταντίνος Ζαμάνης
Φώτα: Μελίνα Μάσχα, Χριστίνα Θανάσουλα

Εναρξη 27 Νοεμβρίου

Διογένης Studio
Λεωφ. Συγγρού & Αμφιθέας
Τηλ. 210-9425754
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή (έναρξη προγράμματος 22.00)
Τιμή φιάλης: 160 ευρώ, Κυριακές 150 ευρώ
Είσοδος με ποτό: 15 ευρώ Παρασκευή, Σάββατο, 10 ευρώ τις Κυριακές
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210-9425754
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση