Σταύρος Κωνσταντίνου Η αγάπη μου για σένα

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto

Σταύρος Κωνσταντίνου Η αγάπη μου για σένα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Το «Αγάπη με Α’ κεφαλαίο» σε μουσική και στίχους του Αλέξη Σέρκου είναι το 1ο Single από το νέο cd single του Σταύρου Κωνσταντίνου με τίτλο « Η αγάπη μου,για σένα» με ένα διαφορετικό στυλ από αυτό που ο Σταύρος μας έχει συνηθίσει,με rock-pop στοιχεία.Ένα ρυθμικό τραγούδι γεμάτο ζωντάνια και εύθυμη διάθεση που θα εντυπωσιάσει!
Ο Σταύρος Κωνσταντίνου κάνοντας σταθερά βήματα, ακολουθώντας το καλλιτεχνικό πνεύμα της εποχής,μετά από 3 χρόνια δισκογραφικής απουσίας είναι πάλι εδώ σε ένα μεγάλο comeback με ένα ολοκαίνουριο Max CD Single με τίτλο «Η αγάπη μου… για σένα!» που περιέχει 5 τραγούδια των Μ. Ψιμόπουλου,Α. Σέρκου και Nigma.

Μετά από πολλές ώρες δουλειάς στα studios,και με τους εξαιρετικούς συνεργάτες που συντελούν στην παραγωγή βγήκε το επιθυμητό αποτέλεσμα… Πέντε τραγούδια διαφορετικά μεταξύ τους που αναμένεται να γίνουν μεγάλες επιτυχίες
Παρε ανασα και παμε...
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

Αυτός ο τραγουδιστής μ' αρέσει...
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Εχει ξανατραγουδησει ο Σταυρος ποπ κομματια. Το ''εσυ και εγω'' απο το πρωτο του δισκο!
http://www.youtube.com/watch?v=NOanTSmUgnU
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

Νομίζω θα 'πρεπε να ασχοληθεί με τραγούδια περισσότερων απαιτήσεων... (χωρίς να υποτιμώ την ποπ).
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

AYTO TO H AGAPH MOU GIA SENA MOU 8UMIZEI ENA TRAGOUDI AP TO M+M:

http://www.youtube.com/user/zohb
Απάντηση