Love Stars Nights - Οι stars κάνουν εκπομπή στο Love Radio

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
thrilos
Δημοσιεύσεις: 2317
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 07, 2004 11:54 pm

Love Stars Nights - Οι stars κάνουν εκπομπή στο Love Radio

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

Οι stars έρχονται στο Love Radio 97,5 και κάνουν τη δική τους ραδιοφωνική εκπομπή!

Η εβδομάδα 23 Νοεμβρίου με 27 Νοεμβρίου θα είναι γεμάτη «αστέρια» στο βραδινό πρόγραμμα του Love Radio 97,5!

Επώνυμοι από διάφορους χώρους θα αναλάβουν τον ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού επιλέγοντας τα αγαπημένα τους τραγούδια κάθε βράδυ 22.00 με 01.00 και έχοντας μία interactive επικοινωνία με τους ακροατές του πιο ερωτικού σταθμού.

Την αρχή κάνει ο Αλέξανδρος Ρήγας την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, ενώ τη Τρίτη 24 Νοεμβρίου το μικρόφωνο παραλαμβάνει ο Ιωσήφ Μαρινάκης.

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους ξαναθυμάται πως είναι να είσαι ραδιοφωνικός παραγωγός, 20 χρόνια μετά την επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή που έκανε σε Κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό.

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα μαγέψει τους ακροατές του ερωτικού σταθμού με τις υπέροχες μουσικές του επιλογές όπως κάνει εδώ και χρόνια μέσα από τις τηλεοπτικές του σειρές. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Χριστόφορος γνωρίζει πολύ καλά από μουσική γι αυτό επιμελείται ο ίδιος την μουσική επένδυση των τηλεοπτικών του σειρών.

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου η εβδομάδα των stars στο Love Radio 97,5 κλείνει με ένα διαχρονικό αστέρι της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Χρήστος Δάντης θα επιλέξει τα τραγούδια και θα κρατήσει συντροφιά στους ακροατές του Love για ένα αξέχαστο βράδυ Παρασκευής.

Ολα τα αστέρια θα είναι εδώ στους 97,5!

Μην χάσετε αυτές τις μοναδικές εκπομπές!

Συντονιστείτε στο Love Radio 97,5!

http://www.loveradio.gr/news/index.php?id=1767#ndt
Απάντηση