Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΑΖΩ ΣΤΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ!
- billakos24

Γιώργος Μαζωνάκης
Η γυμνή φωτογράφιση
Η επιστροφή του Γιώργου Μαζωνάκη στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας είναι γεγονός και ο δημοφιλής καλλιτέχνης συγκεντρώνει για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον του κόσμου και των Μέσων πάνω του. Στην αφίσα για τις εμφανίσεις του στο Anodos, που ξεκινούν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, ο Γιώργος προκαλεί αίσθηση, ποζάροντας γυμνός!

Στιγμιότυπο από τη sold out περιοδεία του στην Αυστραλία.
Στο ανακαινισμένο Anodos στην oδό Πειραιώς, ο Γιώργος Μαζωνάκης υπόσχεται να συνδυάσει το clubbing με την παραδοσιακή ψυχαγωγία, συνοδευόμενος από τον Λούκα Γιώρκα και την Κέλλυ Καλτσή του περσινού «X-Factor», σε ένα πρόγραμμα την επιμέλεια του οποίου έχει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Κέλλυ Καλτσή.
Ο Γιώργος επέστρεψε πρόσφατα από τη περιοδεία του στην Αυστραλία, όπου πραγματοποίησε συναυλίες στη Μελβούρνη, την Αδελαΐδα και το Σίδνεϊ. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι όλες οι εμφανίσεις του ήταν sold-out. Μαζί του είχε και πάλι την Κέλλυ Καλτσή με την οποία έχουν συνεργαστεί και πολύ πριν τη συμμετοχή της στο X-factor και διατηρούν φιλικές σχέσεις, αλλά και τον Σαρμπέλ.

yupi.gr
All of our endings can be found in our beginnings...
-
Πολύ ισοπέδωση βλέπω από μερικούς για τον Φοίβο. Μάλλον ξεχνούν ότι το "Σάββατο" είναι κατά γενική ομολογία από τους καλύτερους του δίσκους ever με τρομερά τραγούδια και μεγάλες επιτυχίες.. Ο επόμενός του δίσκος πάντως δε νομίζω να είναι από Φοίβο. Στο λέω για να χαρείς!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Πλάκα κάνεις έτσι;;; Σίγουρα δεν έχεις ακούσει ολόκληρο το δίσκο δεν εξηγείται αλλιώς.. Τραγούδια όπως το "Απόψε θα σ'ονειρευτώ","Αν δε μπορείς","Έφυγες","Τέσσερις","Σάββατο","Σαν ήμουνα παιδί","Παλιοζωή" μπαίνουν στα καλύτερα του Φοίβου γενικότερα πόσο μάλλον στου Μαζω. Καλά για τα σουξέ "Gucci φόρεμα","Φοβερή","Νικοτίνη" δε θα μιλήσω καν..antidoto έγραψε:emena mono to Savvato m arese (to omotitlo)
-
Έτσι ακούγεται, τπτ δεν είναι σίγουρο. Τώρα κατά πόσο θα του γράψει και τραγούδια δεν ξέρω. Οι σίγουροι είναι Βανδή,Κοκκίνου,Πετρέλης και Νίνο.supernatural22 έγραψε:8a paei stin etaireia tou foivou?einai sigouro?Entek έγραψε:ilpiza poli o epomenos tou diskos na min einai pheobus!
To ''εφυγες'' μου αρεσε και εμενα! Παντως εγω πιστευω οτι ο καλυτερος δισκος του Μαζω ηταν το ''μου λειπεις'' και μετα θα εβαζα το ''με τα ματια να το λες''!MusicLover έγραψε:Πλάκα κάνεις έτσι;;; Σίγουρα δεν έχεις ακούσει ολόκληρο το δίσκο δεν εξηγείται αλλιώς.. Τραγούδια όπως το "Απόψε θα σ'ονειρευτώ","Αν δε μπορείς","Έφυγες","Τέσσερις","Σάββατο","Σαν ήμουνα παιδί","Παλιοζωή" μπαίνουν στα καλύτερα του Φοίβου γενικότερα πόσο μάλλον στου Μαζω. Καλά για τα σουξέ "Gucci φόρεμα","Φοβερή","Νικοτίνη" δε θα μιλήσω καν..antidoto έγραψε:emena mono to Savvato m arese (to omotitlo)
-