Χίλια Χρόνια - Κομης Χ - Φωτιά μου η αγάπη

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Χίλια Χρόνια - Κομης Χ - Φωτιά μου η αγάπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Το συγκρότημα ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ δημιουργήθηκε μέσα από το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης που το 2008 κέρδισε το τρίτο βραβείο...



Ο Κων/νος Κάλλιας ,συνθέτης του ομώνυμου τραγουδιού Χίλια Χρόνια, μετά την μεγάλη επιτυχία του Φεστιβάλ, συνεργάζεται με τον τραγουδιστή Δημήτρη Πατσαβούδη, αποφασίζοντας να δημιουργήσουν το γκρουπ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και έτσι ξεκινούν τις ηχογραφήσεις των καινούργιων τραγουδιών, στο Underground Sound Studio, τα οποία κινούνται σε Pop-Rock δρόμους.



Τον Ιούλιο του 2009 υπογράφουν το πρώτο τους δισκογραφικό συμβόλαιο με την POLYMUSIC, καθώς ο παραγωγός Βίκτωρας Πολυδώρου, εμπιστεύεται το ύφος και τον ήχο που βγάζουν τα τραγούδια του γκρουπ.


Από το πρώτο τους cd ξεχωρίζει το “Φωτιά μου η Αγάπη” με την συμμετοχή του ΚΟΜΗ Χ. Είναι ένα κομμάτι με πολλή ενέργεια αφού αναμιγνύονται με ένα δυναμικό τρόπο το Rock με το Ηip Hop. Ακούστε επίσης “Το σ’ αγαπώ μία σφαίρα” , “Τι κρύβεται στα αστέρια” μια μελωδική μπαλάντα με την συμμετοχή της Σταυριάννας Παπαδάκη, «Αν με κρατάς», «Χίλια χρόνια».



Το συγκρότημα ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ έχει έρθει να ταράξει και να ταρακουνήσει την μουσική σκηνή της Ελλάδας με έναν διαφορετικό και μοναδικό ήχο και ύφος
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση