Τέλος συνεργασίας για τους Γιώρκα
Τέλος συνεργασίας για τους Γιώρκα
Τέλος συνεργασίας για τους Γιώρκα - Θεοφάνους
Ο Λούκας και ο μουσικοσυνθέτης δεν θα ξαναδουλέψουν μαζί...
Μετά το τέλος του πρώτου X-Factor o Λούκας Γιώρκας συνεργάστηκε επαγγελματικά με τον κριτή του παιχνιδιού Γιώργο Θεοφάνους αλλά η συνεργασία τους έχει λήξει εδώ και δύο μήνες.
Μετά το πρώτο χρυσό cd του νικητή του X-Factor ''Μαζί'' οι δρόμοι τους χώρισαν οριστικά.
Πλέον ο τραγουδιστής ανοίγει νέα σελίδα στην επαγγελματική του καριέρα, και ήδη ψάχνει για τα επόμενα του βήματα.
www.music.net.cy
Ο Λούκας και ο μουσικοσυνθέτης δεν θα ξαναδουλέψουν μαζί...
Μετά το τέλος του πρώτου X-Factor o Λούκας Γιώρκας συνεργάστηκε επαγγελματικά με τον κριτή του παιχνιδιού Γιώργο Θεοφάνους αλλά η συνεργασία τους έχει λήξει εδώ και δύο μήνες.
Μετά το πρώτο χρυσό cd του νικητή του X-Factor ''Μαζί'' οι δρόμοι τους χώρισαν οριστικά.
Πλέον ο τραγουδιστής ανοίγει νέα σελίδα στην επαγγελματική του καριέρα, και ήδη ψάχνει για τα επόμενα του βήματα.
www.music.net.cy
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Re: Τέλος συνεργασίας για τους Γιώρκα
paei kai aytos
-
pisteyw oti paizei ayto me th sony... o 8eofanous feygei k den mporei na tou grapsei
Chronisgreek έγραψε:pisteyw oti paizei ayto me th sony... o 8eofanous feygei k den mporei na tou grapsei
poly pithanon alla poios tha ton analabei twra?
kai me ta kokkina xalia telos
-
o 8eofanous grafei gia thn pwlina pou paei heaven ara epibebaiwnontai oi plhrofories gia heaven-8eofanous
Chronisgreek έγραψε:o 8eofanous grafei gia thn pwlina pou paei heaven ara epibebaiwnontai oi plhrofories gia heaven-8eofanous
+1....
O Θεοφανούς είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ότι ανήκει στη Heaven...
Pano kato pano kato...
oraia. oute prokeite na 3anakousoume gia ton Louka. den elege apo tin arxi pou vgike. kai aporo kai pos vgike.
Ouffou has just signed in....
ouffou έγραψε:oraia. oute prokeite na 3anakousoume gia ton Louka. den elege apo tin arxi pou vgike. kai aporo kai pos vgike.
Είναι ωραίο αγόρι,γι'αυτό βγήκε πρώτος!
Οχι και ομορφο αυτο το ποντικι ρε Sups!supernatural22 έγραψε:ouffou έγραψε:oraia. oute prokeite na 3anakousoume gia ton Louka. den elege apo tin arxi pou vgike. kai aporo kai pos vgike.
Είναι ωραίο αγόρι,γι'αυτό βγήκε πρώτος!
einai apo tin aradippou gi auto bgike! :) :) :) :)
-
Αραπίδου είναι αυτό που φαντάζομαι?Entek έγραψε:einai apo tin aradippou gi auto bgike! :) :) :) :)
Δως μου ένα παγάκι
ti fantazese?
-
Kαι ιδου κυριοι, το νεο εγχειρημα του νικητη του Χ-σφαχτον στη μετα Θεοφανους εποχη του!
χιχιχιχι
http://www.youtube.com/watch?v=lY3Tb8euN2w
χιχιχιχι
http://www.youtube.com/watch?v=lY3Tb8euN2w
creativeuser έγραψε:Η Κύπρος?Entek έγραψε:ti fantazese?
Aradippou einai ena proastio tis Larnakas. Einai poli enomenoi kai arketa euporoi kai epi X-FACTOR eixa sispirw8ei ta mala! htan apistefto. ton teliko ton eixan dei se gigantoo8oni stin kentriki plateia tis Aradippou kai kopanisan ta tilefwna stin psifoforia!
-
Kαι τι κατάφεραν;Ούτε ένα τραγούδι του γνωστό και 15 λέπτα να βγαίνει δεύτερο όνομα στο Μαζωνάκη.Entek έγραψε:creativeuser έγραψε:Η Κύπρος?Entek έγραψε:ti fantazese?
Aradippou einai ena proastio tis Larnakas. Einai poli enomenoi kai arketa euporoi kai epi X-FACTOR eixa sispirw8ei ta mala! htan apistefto. ton teliko ton eixan dei se gigantoo8oni stin kentriki plateia tis Aradippou kai kopanisan ta tilefwna stin psifoforia!

Δως μου ένα παγάκι