NEA MERKOYRH
-
Re: NEA MERKOYRH
Επικό κομμάτι!Lol!Λοιπόν δεν είναι κακό!Μπροστά στις μπούρδες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό τουλάχιστον αυτή έβγαλε μια μπαλάντα.Why not!
Δως μου ένα παγάκι
Ήταν να το πει η Κοκκίνου στο δίσκο που ετοίμαζε στη SONY,αλλά αυτή διάλεξε το Φοίβο!
-
+ kala ekane! de nomizw oti 8a ths edine thn w8hsh k th diafhmish tou ontws...!
-
Σιγά την ώθηση και τη διαφήμιση.Πιο πολύ ακουγόταν η Κοκκίνου επι εποχής "Λυπάμαι ειλικρινά".Chronisgreek έγραψε:+ kala ekane! de nomizw oti 8a ths edine thn w8hsh k th diafhmish tou ontws...!
Δως μου ένα παγάκι
-
1000 φορές να έλεγε αυτό η Κοκκίνου παρά το όντως.supernatural22 έγραψε:Ήταν να το πει η Κοκκίνου στο δίσκο που ετοίμαζε στη SONY,αλλά αυτή διάλεξε το Φοίβο!

Δως μου ένα παγάκι
-
de nomizw na aggiksei ligh apo thn epityxia(opoia k na einai) tou ontws to sygkekrimeno song pou moiazei to an twra de 8umasai pou eixe ginei epityxia prin 7 xronia...
kanena popaki na kanei h merkourh h laiko mhpws akoustei k me etairia agnwsth..
kanena popaki na kanei h merkourh h laiko mhpws akoustei k me etairia agnwsth..
-
-
Λίγη απο την επιτυχία(???) του όντως όχι ίσως να μην αγγίξει αλλά τουλάχιστον έβγαλε κάτι αξιοπρεπές.Chronisgreek έγραψε:de nomizw na aggiksei ligh apo thn epityxia(opoia k na einai) tou ontws to sygkekrimeno song pou moiazei to an twra de 8umasai pou eixe ginei epityxia prin 7 xronia...
Δως μου ένα παγάκι
-
Στο studio γιατί live δεν παλεύεται.supernatural22 έγραψε:Πολύ ωραίο κομμάτι!Έχει πολύ καλή φωνή η Ειρήνη Μερκούρη!

Δως μου ένα παγάκι
-
k kati pou einai kseperasmeno k panomoiotypo me alla songs ths...creativeuser έγραψε:Λίγη απο την επιτυχία(???) του όντως όχι ίσως να μην αγγίξει αλλά τουλάχιστον έβγαλε κάτι αξιοπρεπές.Chronisgreek έγραψε:de nomizw na aggiksei ligh apo thn epityxia(opoia k na einai) tou ontws to sygkekrimeno song pou moiazei to an twra de 8umasai pou eixe ginei epityxia prin 7 xronia...
xilies fores me ta persina paraxena agoria ths...
k h ellh aksioprepes ebgale poy tairiazei sthn epoxh mas k analogo me to ti kineitai eksw apo thn ellada...
1000 brv gia thn epistrofh ths giati eixe arxisei na kse8umainei me th sony k twra epestrepse!
-
- Site Admin
creativeuser έγραψε:Στο studio γιατί live δεν παλεύεται.supernatural22 έγραψε:Πολύ ωραίο κομμάτι!Έχει πολύ καλή φωνή η Ειρήνη Μερκούρη!![]()
thn akouse twra teleutaia live???mporei me thn plastikh pou ekane na ts ekanan kai metamosxeush fwnhtikwn xpordwn...

Can you answer??
Η μουσική στο τέλος του κομματιού,μου θυμίζει το "δε νιώθω θλίψη μα μου'χει λείψει,το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία" από την Πανσέληνο της Αλεξίου
-
Το όντως είναι τόσο 1998-2000 για τα ξένα δεδομένα κι εμείς διανύουμε το 2010.Καμία σχέση με τον ήχο που είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή.Την επιστροφή δεν την βλέπω.Δεν εμφανίζεται πουθενά σε μαγαζί και σπρώχνει με νύχια και με δόντια ένα τραγούδι (η προώθηση είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που είχε στους Masaih) χωρίς όμως τα αντίστοιχα αποτελέσματα.Ούτε τα clubs δεν το βάζουν και από ραδιόφωνα ένας δρόμος δεν φέρνει την άνοιξη.Chronisgreek έγραψε:k kati pou einai kseperasmeno k panomoiotypo me alla songs ths...creativeuser έγραψε:Λίγη απο την επιτυχία(???) του όντως όχι ίσως να μην αγγίξει αλλά τουλάχιστον έβγαλε κάτι αξιοπρεπές.Chronisgreek έγραψε:de nomizw na aggiksei ligh apo thn epityxia(opoia k na einai) tou ontws to sygkekrimeno song pou moiazei to an twra de 8umasai pou eixe ginei epityxia prin 7 xronia...
xilies fores me ta persina paraxena agoria ths...
k h ellh aksioprepes ebgale poy tairiazei sthn epoxh mas k analogo me to ti kineitai eksw apo thn ellada...
1000 brv gia thn epistrofh ths giati eixe arxisei na kse8umainei me th sony k twra epestrepse!
Δως μου ένα παγάκι
-
- Site Admin
supernatural22 έγραψε:Η μουσική στο τέλος του κομματιού,μου θυμίζει το "δε νιώθω θλίψη μα μου'χει λείψει,το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία" από την Πανσέληνο της Αλεξίου
oxi mono sto telos alla kai sthn arxh..oi stixoi kai h mousikh se parepempei se xaroula!
Can you answer??
-
egw pantws blepw oti eksw yparxei to styl rap couple k mia kyria sto refrain k ayto to petyxe poly wraia h ellh! k h 2h version poly kalh
-
Αυτά που έκανε η Mariah Carey το 1999 μέχρι και το 2005!Πλέον στη μόδα είναι η electro-pop και η dance βλέπε Lady Gaga,Katy Perry,Britney Spears,Christina Aguilera,Black Eyed Peas,Usher,Rihanna κλπ (η λίστα είναι ατελείωτη).Αλλά ο κλασικός Φοίβος θα αντιγράψει ετεροχρονισμένα.Oύτε καν άγγιξε το πολύ επιτυχημένο στυλ των Stavento(βλέπε "Σαν έρθει η μέρα" με Ήβη που έγινε ΕΠΙΤΥΧΙΑ μέσα σε μόλις λίγες μέρες και πλέον το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες χωρίς να χρειαστεί να τους σπρώξει το Star και η Imako ή να βγουν σε 150 εκπομπές να μιλήσουν για τα προσωπικά τους).Chronisgreek έγραψε:rap couple k mia kyria sto refrain
Δως μου ένα παγάκι
BREAKING NEWS Επικοινωνησα με εναν φιλο στο FB ο οποιος γνωριζει την Ειρηνη προσωπικα και του αποκαλυψε πως η φωτογραφηση για το εξωφυλλο του αλμπουμ της θα ειναι πολυ artistic .......
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E