NEA MERKOYRH

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
tgoj18

NEA MERKOYRH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

creativeuser

Re: NEA MERKOYRH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

Επικό κομμάτι!Lol!Λοιπόν δεν είναι κακό!Μπροστά στις μπούρδες που ακούγονται τον τελευταίο καιρό τουλάχιστον αυτή έβγαλε μια μπαλάντα.Why not!
Δως μου ένα παγάκι
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Ήταν να το πει η Κοκκίνου στο δίσκο που ετοίμαζε στη SONY,αλλά αυτή διάλεξε το Φοίβο!
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

+ kala ekane! de nomizw oti 8a ths edine thn w8hsh k th diafhmish tou ontws...!
creativeuser

Chronisgreek έγραψε:+ kala ekane! de nomizw oti 8a ths edine thn w8hsh k th diafhmish tou ontws...!
Σιγά την ώθηση και τη διαφήμιση.Πιο πολύ ακουγόταν η Κοκκίνου επι εποχής "Λυπάμαι ειλικρινά".
Δως μου ένα παγάκι
creativeuser

supernatural22 έγραψε:Ήταν να το πει η Κοκκίνου στο δίσκο που ετοίμαζε στη SONY,αλλά αυτή διάλεξε το Φοίβο!
1000 φορές να έλεγε αυτό η Κοκκίνου παρά το όντως. :lol:
Δως μου ένα παγάκι
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

a bravo!!! :)
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Chronisgreek

de nomizw na aggiksei ligh apo thn epityxia(opoia k na einai) tou ontws to sygkekrimeno song pou moiazei to an twra de 8umasai pou eixe ginei epityxia prin 7 xronia...
kanena popaki na kanei h merkourh h laiko mhpws akoustei k me etairia agnwsth..
supernatural22

Πολύ ωραίο κομμάτι!Έχει πολύ καλή φωνή η Ειρήνη Μερκούρη!
axizo_polla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axizo_polla »

ta 2 nea tis kommatia einai kala
έχω βάρκα τα παράπονα
creativeuser

Chronisgreek έγραψε:de nomizw na aggiksei ligh apo thn epityxia(opoia k na einai) tou ontws to sygkekrimeno song pou moiazei to an twra de 8umasai pou eixe ginei epityxia prin 7 xronia...
Λίγη απο την επιτυχία(???) του όντως όχι ίσως να μην αγγίξει αλλά τουλάχιστον έβγαλε κάτι αξιοπρεπές.
Δως μου ένα παγάκι
creativeuser

supernatural22 έγραψε:Πολύ ωραίο κομμάτι!Έχει πολύ καλή φωνή η Ειρήνη Μερκούρη!
Στο studio γιατί live δεν παλεύεται. :lol: :lol:
Δως μου ένα παγάκι
Chronisgreek

creativeuser έγραψε:
Chronisgreek έγραψε:de nomizw na aggiksei ligh apo thn epityxia(opoia k na einai) tou ontws to sygkekrimeno song pou moiazei to an twra de 8umasai pou eixe ginei epityxia prin 7 xronia...
Λίγη απο την επιτυχία(???) του όντως όχι ίσως να μην αγγίξει αλλά τουλάχιστον έβγαλε κάτι αξιοπρεπές.
k kati pou einai kseperasmeno k panomoiotypo me alla songs ths...
xilies fores me ta persina paraxena agoria ths...
k h ellh aksioprepes ebgale poy tairiazei sthn epoxh mas k analogo me to ti kineitai eksw apo thn ellada...
1000 brv gia thn epistrofh ths giati eixe arxisei na kse8umainei me th sony k twra epestrepse!
Ernesto
Site Admin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ernesto »

creativeuser έγραψε:
supernatural22 έγραψε:Πολύ ωραίο κομμάτι!Έχει πολύ καλή φωνή η Ειρήνη Μερκούρη!
Στο studio γιατί live δεν παλεύεται. :lol: :lol:

thn akouse twra teleutaia live???mporei me thn plastikh pou ekane na ts ekanan kai metamosxeush fwnhtikwn xpordwn...
:hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical: :hysterical:
Can you answer??
supernatural22

Η μουσική στο τέλος του κομματιού,μου θυμίζει το "δε νιώθω θλίψη μα μου'χει λείψει,το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία" από την Πανσέληνο της Αλεξίου
creativeuser

Chronisgreek έγραψε:
creativeuser έγραψε:
k kati pou einai kseperasmeno k panomoiotypo me alla songs ths...
xilies fores me ta persina paraxena agoria ths...
k h ellh aksioprepes ebgale poy tairiazei sthn epoxh mas k analogo me to ti kineitai eksw apo thn ellada...
1000 brv gia thn epistrofh ths giati eixe arxisei na kse8umainei me th sony k twra epestrepse!
Το όντως είναι τόσο 1998-2000 για τα ξένα δεδομένα κι εμείς διανύουμε το 2010.Καμία σχέση με τον ήχο που είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή.Την επιστροφή δεν την βλέπω.Δεν εμφανίζεται πουθενά σε μαγαζί και σπρώχνει με νύχια και με δόντια ένα τραγούδι (η προώθηση είναι ακριβώς η ίδια με αυτή που είχε στους Masaih) χωρίς όμως τα αντίστοιχα αποτελέσματα.Ούτε τα clubs δεν το βάζουν και από ραδιόφωνα ένας δρόμος δεν φέρνει την άνοιξη.
Δως μου ένα παγάκι
Ernesto
Site Admin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ernesto »

supernatural22 έγραψε:Η μουσική στο τέλος του κομματιού,μου θυμίζει το "δε νιώθω θλίψη μα μου'χει λείψει,το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία" από την Πανσέληνο της Αλεξίου

oxi mono sto telos alla kai sthn arxh..oi stixoi kai h mousikh se parepempei se xaroula!
Can you answer??
Chronisgreek

egw pantws blepw oti eksw yparxei to styl rap couple k mia kyria sto refrain k ayto to petyxe poly wraia h ellh! k h 2h version poly kalh
creativeuser

Chronisgreek έγραψε:rap couple k mia kyria sto refrain
Αυτά που έκανε η Mariah Carey το 1999 μέχρι και το 2005!Πλέον στη μόδα είναι η electro-pop και η dance βλέπε Lady Gaga,Katy Perry,Britney Spears,Christina Aguilera,Black Eyed Peas,Usher,Rihanna κλπ (η λίστα είναι ατελείωτη).Αλλά ο κλασικός Φοίβος θα αντιγράψει ετεροχρονισμένα.Oύτε καν άγγιξε το πολύ επιτυχημένο στυλ των Stavento(βλέπε "Σαν έρθει η μέρα" με Ήβη που έγινε ΕΠΙΤΥΧΙΑ μέσα σε μόλις λίγες μέρες και πλέον το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες χωρίς να χρειαστεί να τους σπρώξει το Star και η Imako ή να βγουν σε 150 εκπομπές να μιλήσουν για τα προσωπικά τους).
Δως μου ένα παγάκι
Άβαταρ μέλους
zaxos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zaxos »

BREAKING NEWS Επικοινωνησα με εναν φιλο στο FB ο οποιος γνωριζει την Ειρηνη προσωπικα και του αποκαλυψε πως η φωτογραφηση για το εξωφυλλο του αλμπουμ της θα ειναι πολυ artistic .......
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
Απάντηση