Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Άβαταρ μέλους
billakos24
Δημοσιεύσεις: 12540
Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am

Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

"Ο Πλούταρχος έχει "πέσει" επειδή τα κομμάτια που ερμηνεύει είναι "χαζά""


O,τι μουσική κι αν ακούτε, είναι σίγουρο ότι έχετε τραγουδήσει κάποιο από τα τραγούδια που έχει γράψει. Κι αυτό γιατί ο Τάκης Μπουγάς έχει γράψει για πολλούς τραγουδιστές διαφορετικών -όπως λένε κάποιοι- «στρατοπέδων». Ο γνωστός συνθέτης σπάει τη σιωπή του και για πρώτη φορά στην καριέρα του ως συνθέτης μιλάει στην «Espresso της Κυριακής».

Γεννήθηκε στον Πειραιά και έζησε όλα του τα παιδικά χρόνια στην Καστέλα. Ο πατέρας του ήταν καπετάνιος και ο θείος του, που ήταν συνεχώς δίπλα του ως πατέρας του, ήταν η αιτία να ασχοληθεί ερασιτεχνικά με τη μουσική. Στο σχολείο, και συγκεκριμένα στην Ιωννίδειο Σχολή Πειραιά, ήταν άριστος μαθητής και στη συνέχεια σπούδασε μαθηματικός. Στα εννέα χρόνια του ξεκινάει να πηγαίνει στο ωδείο και μαθαίνει να παίζει κιθάρα και πιάνο.

Ο Τάκης Μπουγάς μεγάλωσε με Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Λοΐζο, Beatles και Pink Floyd. Ακουγε τα πάντα και στη συνέχεια τα απομνημόνευε και τα γρατζουνούσε στην κιθάρα του. Συνεργασίες αμέτρητες στις τρεις δεκαετίες της μεγάλης καριέρας του: Νταλάρας, Τσανακλίδου, Βιτάλη, Μητροπάνος, Μαρινέλλα, Πάριος, Μοσχολιού, Καρράς, Δήμου, Χάρρυ Κλυνν, Μελίνα Ασλανίδου είναι απλά ένα μικρό δείγμα ενός δημιουργού επαναστάτη, που είναι κατά της βίας και της εξουσίας, «γιατί η εξουσία παράγει βία». Οσον αφορά την προσωπική του ζωή, παντρεύτηκε την ηθοποιό Αννα Φόνσου το 1985 και έμεινε μαζί της επτά χρόνια. Μοιράζεται μαζί μας και αυτήν την περίοδο της ζωής του σε έναν μίνι απολογισμό που, πιστέψτε μας, θα συζητηθεί!


- Ενας συνθέτης είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος να δώσει τραγούδια σε έναν λαϊκό ή σε έναν ποπ ή σε έναν ρεμπέτη τραγουδιστή;
Οχι δεν είναι έτσι. Εγώ μπορώ όμως! Μην το πάρεις εγωιστικά αυτό που λέω. Εγώ γράφω για την πάρτη μου και γράφω ό,τι θέλω και όποτε θέλω. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω γράψει κομμάτια λέγοντας: αυτά είναι για τον Τερζή, τον Μητροπάνο ή τον Λιδάκη. Ο συνθέτης μπορεί να γίνει και στιχουργός, αλλά εγώ βαριέμαι πολύ να γράφω στίχους. Εχω σπουδαίους συνεργάτες στιχουργούς. Αγαπάω τη μουσική και ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει για μένα! Σήμερα ζητάνε παραγγελιές και λένε: θέλω τρία τραγούδια για τον τάδε. Αυτά είναι αστεία πράγματα.

- Θέλω να σας μεταφέρω στη χρυσή δεκαετία του ’80 και τη συνεργασία με τον Γιάννη Πάριο...
Ναι, κάναμε με τον Αντώνη Ανδρικάκη μια συνεργασία και γράψαμε δύο τραγούδια στον Γιάννη Πάριο σε έναν δίσκο πολυσυμμετοχικό. «Ψήθηκε» λοιπόν και έκανε πρώτη φορά συμμετοχή σε δίσκο. Πούλαγε 200.000 δίσκους το λιγότερο τότε ο Γιάννης. Θυμάμαι που ερχόταν από τις 10.00 το πρωί και παρακολουθούσε, διάβαζε τους στίχους και ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία που ηχογραφούσαμε τη μουσική. Μετά έγραφε ο ίδιος σε χρόνο ρεκόρ τα τραγούδια του, πίνοντας τον καφέ του και έδειχνε τον επαγγελματισμό του, την ευαισθησία του και την αγάπη του γι’ αυτό που έκανε.

- Αννα Βίσση... Συνεργαστήκατε με το «Κίτρινο, γαλάζιο και μενεξεδί» στις αρχές του ’80.
Θυμάμαι αυτήν τη συνεργασία με μεγάλη αγάπη. Η Αννα ήταν μια ερμηνεύτρια που έδειχνε ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα. Ηταν στη ΜΙΝΟΣ, έλεγε τότε μπαλάντες με την κιθάρα της. Αλλαξε λοιπόν εταιρεία και πήγε στην Columbia και κάναμε αυτόν τον δίσκο. Δεν ήταν φοβισμένη τραγουδίστρια και κέρδισε την αγάπη του κοινού επειδή το πίστευε πολύ! Από τότε το πίστευα αυτό το κορίτσι, είχε μια τεράστια λάμψη.

- Πάντως, βλέποντας κάποιος το βιογραφικό σας, καταλαβαίνει ότι έχετε κάνει συνεργασίες- έκπληξη. Από Μητροπάνο και Βιτάλη μέχρι Νίνο και Καραφώτη σήμερα.
Ακου να δεις πώς είναι τα πράγματα: Εγώ δεν ανήκω σε ένα γήπεδο ή σε ένα στρατόπεδο. Είμαι αποδεκτός από όλους. Συνήθως με ψάχνουν οι καλλιτέχνες για να τους κάνω τραγούδια. Εγώ ποτέ μου δεν πήγα σε τραγουδιστή για να του πω: έχω αυτά τα κομμάτια, τα θες; Η εποχή τότε ήταν διαφορετική σε σχέση με το σήμερα. Δεν είμαι υπέρ του παλιού και το απορρίπτω. Καλά και κακά τραγούδια υπήρχαν και τότε και σήμερα. Απλώς δεν υπήρχε η τεχνολογία. Αλλά εκείνη την περίοδο ήταν πιο οικογενειακό το κλίμα.

- Γιατί σήμερα κάποιοι λένε ότι το λαϊκό τραγούδι πέθανε;
Σήμερα, λόγω συνθηκών και λόγω της κρίσης, που για μένα δεν υπάρχει, το λαϊκό τραγούδι ίσως επανέλθει. Είναι θέμα συνθηκών. Είχαμε Καζαντζίδη τότε, και οι συνθήκες που ζούσε ο κόσμος έβγαζαν πόνο, κλάψα. Οι μετανάστες είχαν ανάγκη από τέτοια ακούσματα. Ο κόσμος καθορίζει τον τρόπο που ζει το τραγούδι και τα ακούσματα. Εχουμε καλούς λαϊκούς ερμηνευτές, όπως τους: Πασχάλη Τερζή, Βασίλη Καρρά, Σταμάτη Γονίδη...
Εικόνα
- Φωνές με διαχρονικότητα υπάρχουν σήμερα; Με βάση τις πωλήσεις των δίσκων, πουλάει ο Χατζηγιάννης, ο Πλούταρχος, ο Ρέμος, ο Βέρτης...
Δεν είναι μόνον αυτοί που πουλάνε. Κάνεις λάθος. Πουλάει ένας καλλιτέχνης που έχει χαράξει πορεία και είναι αυθεντικός και έχει οντότητα. Ο Γιάννης Πλούταρχος πούλαγε πολύ, αλλά δύο χρόνια τώρα έχει «πέσει» γιατί τα κομμάτια που ερμηνεύει είναι «χαζά». Ξέφυγε από το στιλ του, αισθητικά και ποιοτικά. Οποιος έχει fan και τον ακολουθούν για πολλά χρόνια είναι επιτυχημένος στον χώρο. Ο Ρουβάς π.χ έχει αυτό το στοιχείο. Ο Χατζηγιάννης έχει μεγάλο ρεύμα από πίσω, που τον ακολουθεί και θα αγοράσει τον δίσκο του ό,τι και να ερμηνεύσει. Μάλιστα, στον Μιχάλη ετοιμάζω κάποια τραγούδια στον επόμενο δίσκο του.
Ενώ η Βανδή, αν δεν κάνει σουξέ, δεν θα πουλήσει. Αυτή είναι τραγουδίστρια που είναι αναγκαίο να έχει μία τουλάχιστον επιτυχία για να ακουστεί. Ακούω που λένε ότι έκανε καριέρα όπως η Βίσση. Αντίγραφο της «σχολής Βίσση» ήταν και είναι η Δέσποινα. Οπως και ο Πάριος έχει επίσης «σχολή» δική του. Ενας από τους μαθητές του είναι ο Ρέμος, που γνωρίζει όμως πολύ καλά να επικοινωνεί με το κοινό του.

- Αχαριστία υπάρχει στο επάγγελμά σας; Το αναφέρω γιατί ποτέ δεν θελήσατε να δώσετε μια συνέντευξη...
Σε όλους τους χώρους υπάρχει αχαριστία. Μη γελιόμαστε! Σήμερα έρχεται ένας καλλιτέχνης και σου λέει: πάρε τόσα για να μου γράψεις. Τότε εμείς γράφαμε και τα δίναμε στους καλλιτέχνες. Οσον αφορά τον λόγο που δεν επέλεγα να βγω να μιλήσω ήταν πολύ απλός: Δεν μου αρέσουν οι φωνές και οι κραυγές. Μιλάω με τη δουλειά μου. Ενιωσα καλά και ίσως με βρήκες σε καλή διάθεση (χαμογελάει) και μιλάω στο έντυπό σας, που εκτιμώ και σέβομαι.

- Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες έχουν δικό τους μάνατζερ, που πολλές φορές παίρνει αυτός τις αποφάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ηλίας Ψινάκης. Συμφωνείτε με αυτήν τη λογική, δηλαδή ο μάνατζερ να είναι μπροστά από τον καλλιτέχνη και να κάνει ότι του υποδεικνύει;
Μέχρι ενός σημείου συμφωνώ. Αλλά όταν κάτι έχει αξία, είναι λάθος να εφευρίσκεις τρόπους να κάνεις σκάνδαλο και να το εξευτελίζεις. Ο κύριος Ψινάκης ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που θορυβούν στον χώρο της showbiz και γι’ αυτό δεν συμφωνώ καθόλου και δεν ταιριάζει με τη δική μου κουλτούρα.

- Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά που μοιραστήκατε μαζί μας και ευχόμαστε να έχετε ακόμη περισσότερες επιτυχίες.
Εγώ σε ευχαριστώ για τον σεβασμό και το «βήμα» που πήρα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες από τις εμπειρίες μου. Ο καλός τραγουδιστής, για να περάσω και ένα μήνυμα μετά από τόσες συνεργασίες που έχω κάνει, πρέπει να έχει προσωπικότητα, έκφραση, παιδεία και μελωδικότητα. Αν δεν έχει αυτά τα συστατικά, είναι απλώς της σειράς, με ημερομηνία λήξης. Να σταματήσει επιτέλους ο μιμητισμός. Γι’ αυτόν τον λόγο στην εποχή της μετριότητας σήμερα κυριαρχούν οι μέτριοι.


Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΦΟΝΣΟΥ
«Της μιλάω ακόμη στον πληθυντικό!»

- Εχετε καταφέρει να κρατήσετε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική ζωή σας. Θα ήθελα όμως να αναφερθούμε στον γάμο σας με την ηθοποιό Αννα Φόνσου. Ωραία περίοδος της ζωής σας;
Με την Αννα παντρεύτηκα το 1985! Κάναμε πολιτικό γάμο και περάσαμε υπέροχα. Εγραψα μάλιστα και ένα τραγούδι γι’ αυτήν, το «Αννα», που σήμερα ξανατραγούδησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Χωρίσαμε το 1993, αλλά έχουμε άριστες σχέσεις και της μιλάω ακόμη στον πληθυντικό. Την θαύμαζα ως άνθρωπο και την αγάπησα πολύ!

Εικόνα
TALENT SHOWS
«Ξεχώρισα τον Καραφώτη και τον Νίνο»

- Τι άποψη έχετε για τα μουσικά talent shows;
Αυτά είναι απαράδεκτα. Είναι αστεία και προγραμματάκια για να κάνουν τηλεθεάσεις τα κανάλια. Σχετικά φθηνές παραγωγές και ελάχιστες φωνές που διακρίνονται. Η επιτροπή ρίχνει στον πάτο τα παιδάκια και σχεδόν τα ξεφτιλίζουν για να δημιουργήσουν εντάσεις και τσακωμούς. Ντροπή πραγματικά! Εγώ ξεχώρισα τον Κώστα Καραφώτη και τον Νίνο. Ο Καραφώτης έχει καλή φωνή, αλλά ίσως έκανε κάποια μικρά λαθάκια με την καριέρα του. Ο Νίνο έχει ένστικτο και είναι λαμπερός. Εχει έναν τσαμπουκά και όρεξη για δουλειά, που μου άρεσε πολύ. Ηταν κάτι το ιδιαίτερο για μένα αυτή η συνεργασία γιατί είχε άποψη.


ΧΑΡΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ


http://www.espressonews.gr/default.asp? ... ID=1242544
All of our endings can be found in our beginnings...
Άβαταρ μέλους
billakos24
Δημοσιεύσεις: 12540
Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ
ΟΠΟΙΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ.

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ''ΠΕΣΕΙ'' ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΑΛΛΑ
ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
All of our endings can be found in our beginnings...
supernatural22

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Το ότι γράφει τραγούδια για τον επόμενο δίσκο του Μιχάλη,δεν σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσουν.Ο Μιχάλης ηχογραφεί σε κάθε δίσκο 15-20 κομμάτια και μπαίνουν τα 11-13.Και δεν νομίζω σε ελληνικό album του να βάλει κομμάτι από άλλο συνθέτη!
Entek
Δημοσιεύσεις: 17203
Εγγραφή: Τρί Φεβ 10, 2004 12:26 am

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

supernatural22 έγραψε:Το ότι γράφει τραγούδια για τον επόμενο δίσκο του Μιχάλη,δεν σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσουν.Ο Μιχάλης ηχογραφεί σε κάθε δίσκο 15-20 κομμάτια και μπαίνουν τα 11-13.Και δεν νομίζω σε ελληνικό album του να βάλει κομμάτι από άλλο συνθέτη!
giati oxi? eksallou polles apo tis sin8esis tou sta teleftaia albums tou den itan kales, enw exei erminefsi tragoudia allwn sinthetwn sto kalitero album tis karieras tou to Krifo Fili, opws kai sto Paraxeni Yiorti! Makari na kanei ena polisinthetiko album. Toulaxiston 8a ton bgalei apo ti stasimotita twn Filoi & Eh8roi kai 7!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
supernatural22

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Entek έγραψε:
supernatural22 έγραψε:Το ότι γράφει τραγούδια για τον επόμενο δίσκο του Μιχάλη,δεν σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσουν.Ο Μιχάλης ηχογραφεί σε κάθε δίσκο 15-20 κομμάτια και μπαίνουν τα 11-13.Και δεν νομίζω σε ελληνικό album του να βάλει κομμάτι από άλλο συνθέτη!
giati oxi? eksallou polles apo tis sin8esis tou sta teleftaia albums tou den itan kales, enw exei erminefsi tragoudia allwn sinthetwn sto kalitero album tis karieras tou to Krifo Fili, opws kai sto Paraxeni Yiorti! Makari na kanei ena polisinthetiko album. Toulaxiston 8a ton bgalei apo ti stasimotita twn Filoi & Eh8roi kai 7!
Είναι τελειομανής και θέλει σε κάθε δουλειά του ο ίδιος να γράφει μουσική και να είναι παραγωγός,με στιχουργούς την Ελεάννα Βραχάλη και το Νίκο Μωραϊτη...βέβαια έχει συνεργαστεί και με άλλους στιχουργούς (Νίκος Γρίτσης - Το Καλοκαίρι Μου, Ναταλία Γερμανού - Εσύ) αλλά δεν νομίζω να θέλει κομμάτι από άλλο συνθέτη.Σχεδόν σίγουρο είναι ότι θα μπει και το Favourite Mistake με ελληνικό στίχο (το έχει ηχογραφήσει στα ελληνικά) (και είναι ένα κομμάτι από τα νέα αγγλόφωνα που έγραψε ο ίδιος τη μουσική)
Άβαταρ μέλους
billakos24
Δημοσιεύσεις: 12540
Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ...

MAKAΡΙ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!-ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ALBUM ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ!!!
All of our endings can be found in our beginnings...
Ernesto
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 14394
Εγγραφή: Τετ Μαρ 31, 2010 7:45 pm
Τοποθεσία: Neapoli,Thessaloniki

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ernesto »

supernatural22 έγραψε:Το ότι γράφει τραγούδια για τον επόμενο δίσκο του Μιχάλη,δεν σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσουν.Ο Μιχάλης ηχογραφεί σε κάθε δίσκο 15-20 κομμάτια και μπαίνουν τα 11-13.Και δεν νομίζω σε ελληνικό album του να βάλει κομμάτι από άλλο συνθέτη!

nomizw oti liga les..poios sun8eths den tha h8ela na tou dwsei...

billakos24 έγραψε:ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ...

MAKAΡΙ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!-ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ALBUM ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ!!!
kai egw thelw ena polusullektiko apo ton mixalh, na ton akousw na leei tragoudia ligo diaforetika apo auta pou grafei kai leei...
Can you answer??
Entek
Δημοσιεύσεις: 17203
Εγγραφή: Τρί Φεβ 10, 2004 12:26 am

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

an htan teleiomanis den 8a evgaze diskous san to Filoi Kai Ex8roi kai to 7!!!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

telika o Mpougas egrapse gia ton Mike?! :hysterical:
Παρε ανασα και παμε...
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

τελικά είναι πατέρας του Μηδενιστή; :lol:
I like people too much or not at all.
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

:surprised: :surprised: :surprised: :surprised: :surprised: whaT?!
Παρε ανασα και παμε...
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

είχε γραφτεί πρόσφατα. :fan:
I like people too much or not at all.
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

anatrixiastiko :525807:
Παρε ανασα και παμε...
Άβαταρ μέλους
billakos24
Δημοσιεύσεις: 12540
Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

Ο-Χ-Ι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΓΑΣ, ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ Ο ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΑ!

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΟΥΓΑΣ ΦΕΤΟΣ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ
ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΑΡΑ Η ΤΑΜΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ ΜΠΟΥΓΑ! :525807:

ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΑΣΟΣ! :whatever:


Τελευταία επεξεργασία από το μέλος billakos24 την Τρί Ιούλ 16, 2013 10:44 am, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
All of our endings can be found in our beginnings...
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Ευχαριστώ.Την είχα χάσει αυτή την εξέλιξη. :lol:
I like people too much or not at all.
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

a re Takare :fan:
Παρε ανασα και παμε...
Άβαταρ μέλους
billakos24
Δημοσιεύσεις: 12540
Εγγραφή: Σάβ Απρ 04, 2009 4:34 am

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από billakos24 »

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΣΤΑΡΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΠΟΥΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Α-Λ-Λ-Α
ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΜΠΟΥΓΑ.

ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ TOPIC ΑΣ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΘΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ. :fan:
All of our endings can be found in our beginnings...
stelios
Δημοσιεύσεις: 85030
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 30, 2011 4:09 pm

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

:surprised: Μπερδεύτηκα. :hysterical:
Επίσης μόλις είδα πως ξεκινάει αυτό το θέμα.Γιατί μπήκα; :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray:
I like people too much or not at all.
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Re: Συνέντευξη Τάκη Μπουγά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

:fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan:
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση