Κότσιρας & Μπάσης στο REX

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
antidoto
Δημοσιεύσεις: 35870
Εγγραφή: Τετ Απρ 06, 2005 12:26 pm
Τοποθεσία: London

Κότσιρας & Μπάσης στο REX

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχαν οι μουσικές παραστάσεις του Γιάννη Κότσιρα και του Δημήτρη Μπάση στη Θεσσαλονίκη, οι δύο καλλιτέχνες θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στη μουσική σκηνή του Rex, στην Αθήνα!




Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης τελευταία φορά συναντήθηκαν επί σκηνής το 2002 στη Σφεντόνα. Η συνεργασία τους εκτός της μεγάλης επιτυχίας που είχε σημειώσει, άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσους την παρακολούθησαν, εξαιτίας της πηγαίας διάθεσης για διασκέδαση και ψυχαγωγία αλλά και της εξαιρετικά καλής σχέσης που δημιουργήθηκε! Οκτώ χρόνια μετά, οι δυο καλλιτέχνες ξανασυναντιούνται, έχοντας όμως αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια πολύ περισσότερα αγαπημένα τραγούδια και πολύ μεγάλη διάθεση στο να προσφέρουν ακομπλεξάριστη διασκέδαση και καλή μουσική.

Ο Γιάννης Κότσιρας με το τελευταίο του και ήδη πλατινένιο “Live 2010”, μας υπενθύμισε την αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι καθώς όπως τονίζει πάντα ο ίδιος, “γεννήθηκε μέσα από αυτό” αλλά και την ικανότητά του να προτείνει ήδη γνωστά τραγούδια με τρόπο που μοιάζουν πάντα φρέσκα. Με καινούρια τραγούδια όπως το “Κάνε το χειμώνα καλοκαίρι”, το “Και πάλι παιδί” ή το ολοκαίνουριο “Αγάπη μου εσύ” αλλά και παλιά αγαπημένα όπως “Το τσιγάρο”, το “Έλα και κόψε με στα δυο” ή το “Κάπου θα βρεθούμε” μας εγγυάται όπως κάνει χρόνια τώρα, την καλύτερη παράσταση του χειμώνα.

Ο Δημήτρης Μπάσης πιστός στο λαϊκό τραγούδι, με θητεία δίπλα στους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς και τραγουδιστές αλλά και με σπουδαίο προσωπικό ρεπερτόριο από τα “Χαμοπούλια” ως τους “Ψίθυρους καρδιάς” και από το “Τώρα μένω μόνος μου” μέχρι τη “Ζωή” και το “Σπασμένο καράβι”, με ένα καίνουριο 3πλό live CD που “τρέχει” στα ραδιόφωνα και στις καρδιές μας αλλά και με ένα πολυαναμενόμενο ολοκαίνουριο CD σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, συνυπογράφει την καλύτερη μουσική συνάντηση του φετινού χειμώνα. Μαζί τους δύο εξαιρετικές νέες τραγουδίστριες. Η Χρυσούλα Στεφανάκη και η πρωτοεμφανιζόμενη Βάλια Σωμαράκη.

Σε αυτή την προσπάθεια συμπράττουν:Ο Γρηγόρης Συντρίδης στα τύμπανα, ο Νίκος Νταρίλας στα κρουστά, ο Στέλιος Γούτος στο μπάσο, ο Νίκος Ταλιαδούρος και ο Γεράσιμος Σιούρας στις κιθάρες, ο Βαγγέλης Μαχαίρας και ο Βασίλης Παπαδόπουλος στα μπουζούκια, ο Σωτήρης Μαργώνης στο βιολί και στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις ο Κώστας Συντρίδης. Την υψηλή ποιότητα του ήχου εγγυώνται ο Άρης Κουντούρης, ο Λάμπρος Μπούνας και ο Κώστας Βακάλογλου, ενώ το σχεδιασμό του φωτισμού επιμελήθηκε ο Γιώργος Τέλλος.

Ο τίτλος της παράστασης που ξεκίνησε και σημείωσε μεγάλη επιτυχία, στη Θεσσαλονίκη (Δεκέμβριος –Ιανουάριος), υποδηλώνει με τον πιο σαφή τρόπο τη διάθεση των δύο καλλιτεχνών. Ένα πρόγραμμα με λαϊκή διάθεση, με στόχο την διασκέδαση αλλά και την απόδειξη πως η καλή διασκέδαση δεν χρειάζεται να είναι ακριβή. Γι αυτό και στη φετινή τους συνεργασία, οι τιμές που θα συναντήσετε, θα σας υπενθυμίσουν πως για να περάσεις καλά δεν χρειάζεται να φεύγεις με σκυμμένο κεφάλι...

Παραστάσεις:
Από Παρασκευή 11Φεβρουαρίου
και κάθε Παρασκευή& Σάββατο στις 23. 00, Κυριακή μεσημέρι στις 14.00
Είσοδος 15€ με ποτό στο μπαρ, δεύτερο ποτό 10€
Τιμή φιάλης 140€ , κρασί 70€
Τις Κυριακές το μεσημέρι στα 35€ προσφέρεται προαιρετικά φαγητό και δωρεάν κρασί
REX : Πανεπιστημίου 48
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 3823269
Παρε ανασα και παμε...
Απάντηση