Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Η συνεργασία "σταθμός" της μεγάλης κυρίας του λαΙκού τραγουδιού σε ένα Best Of Hit Mix, 10 λεπτών!
Αναμφισβήτητα η Άντζελα Δημητρίου αποτέλεσε μια απο τις μεγάλες και πρώτες μούσες του Φοίβου με τεράστιες επιτυχίες τη δεκαετία του '90. (greek hits)
Η επιτυχία Φοίβου - Άντζελας ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα, αφού το 1998 οι "Μαργαρίτες", track του "Μη μας αγαπάς", βρέθηκε στο Νο1 του MTV ARABIA,όπου παρέμεινε για 6 εβδομάδες, όπως επίσης το "BEST OF" με επιτυχίες της απο τον Φοίβο και οι "Μαργαρίτες" που κυκλοφόρησαν στην Τουρκία έγιναν 6 φορές πλατινένιοι.
Οι δρόμοι τους θα ενωθούν ξανά στις 24 Σεπτεμβρίου 2012, στο Ο.Α.Κ.Α, σε μια επετειακή συναυλία προς τιμή του «Μίδα» της ελληνικής δισκογραφίας, συνθέτη, στιχουργού και παραγωγού, Φοίβου, ο οποίος συμπληρώνει 20 χρόνια χρυσών & πλατινένιων επιτυχιών στη μουσική βιομηχανία!
Mix Edit (Audio): Icemanfr
Καλή ακρόαση!
Tracklist / Τραγούδια:
1) Tha s' oneireuto / Θα σ' ονειρευτώ
2) 100%
3) Adianoito / Αδιανόητο
4) Terma / Τέρμα
5) Tha sou leipo / Θα σου λείπω
6) Mi mas agapas / Μη μας αγαπάς
7) Emena kai ta matia sou / Εμένα και τα μάτια σου
8) Skoni / Σκόνη
9) Me thigmeno egoismo / Με θιγμένο εγωϊσμό