ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ;
-
Re: ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ;
sakis,vissi einai hdh sto top 10 k kanoun epityxia opws k h vandi me nhsi..
Το άρθρο λέει αλήθειες.Δυστυχώς ο Μιχάλης κούρασε πολύ και πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα!Όπως και ο Σάκης φυσικά!Επίσης η Δέσποινα,δεν έχει την επιτυχία,που είχε πριν λίγα χρόνια,αλλά προσπαθεί να προωθηθεί με πιο λαϊκά τραγούδια,και το λαϊκό έχει χαθεί στις μέρες μας!Τώρα οι No1 τραγουδιστές/συγκροτήματα είναι Demy,Stan,Vegas,Μέλισσες,Playmen κλπ.Όπως στα 90s ήταν στο top της καριέρας τους Μαντώ,Σοφία Αρβανίτη,Ευρυδίκη,Ρακιντζής,Κορκολής κλπ, και τη δεκαετία του 2000-2010 Δέσποινα,Σάκης,Μιχάλης κλπ.Η Άννα ήταν πάντα top σε όλες αυτές τις δεκαετίες,οπότε και αν δεν είναι στο top10,έχει ένα τεράστιο fanclub να τη στηρίζει!
-
nai de lew oti kanoun thn epityxia tou tote.. aplws kanoun kapoies epityxies.. den einai k sta xamena opws alloi onomata de leme..
Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν τη δεκαετία του 90 αλλά έχω την εντύπωση οτι το άρθρο ταπαραλέει λιγάκι.
Αν προσέξεις τα charts θα παρατηρήσεις πως μια χαρά συνυπάρχουν στις πρώτες θέσεις Demy,REC,με Βανδή,Νατάσα,Κιάμο,Οικονομόπουλο,Μαζωνάκη, τραγουδιστές που πήγαν καλά στα charts με λαικά κομμάτια δηλαδή.Εκτός και αν μετράει μόνο το νούμερο 1 στα charts.supernatural22 έγραψε:Το άρθρο λέει αλήθειες.Δυστυχώς ο Μιχάλης κούρασε πολύ και πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα!Όπως και ο Σάκης φυσικά!Επίσης η Δέσποινα,δεν έχει την επιτυχία,που είχε πριν λίγα χρόνια,αλλά προσπαθεί να προωθηθεί με πιο λαϊκά τραγούδια,και το λαϊκό έχει χαθεί στις μέρες μας!Τώρα οι No1 τραγουδιστές/συγκροτήματα είναι Demy,Stan,Vegas,Μέλισσες,Playmen κλπ.Όπως στα 90s ήταν στο top της καριέρας τους Μαντώ,Σοφία Αρβανίτη,Ευρυδίκη,Ρακιντζής,Κορκολής κλπ, και τη δεκαετία του 2000-2010 Δέσποινα,Σάκης,Μιχάλης κλπ.Η Άννα ήταν πάντα top σε όλες αυτές τις δεκαετίες,οπότε και αν δεν είναι στο top10,έχει ένα τεράστιο fanclub να τη στηρίζει!
Όταν είσαι χρόνια στην δισκογραφία θα έχεις και τα κάτω σου,θα έχεις και τις μέτριες χρονιές σου.
Κάτσε να δούμε αν θα καταφέρουν να παλιώσουν και τα νέα ονόματα που σκίζουν τώρα και μετά αξιολογούμε καριέρες συγκριτικά.
Εγώ βλέπω πως το λαικό τραγούδι φέτος τα πήγε πολύ καλά στα ραδιόφωνα σε σχέση με τα τελευταία 2-3 χρόνια.
Για να μην μιλήσω για την Πάολα που από το απόλυτο trash,παίζει πια σε όλα τα μεγάλα ραδιόφωνα.
Όσο για την Βανδή προσπάθησε φέτος με τα νησιώτικα και έκανε μεγάλη επιτυχία.Για μένα πιο σημαντικό είναι να προσπαθεί ο καλλιτέχνης να δημιουργήσει μόδα,από να κάνει επιτυχία ακολουθώντας απλά την συνταγή με την οποία κάνουν επιτυχία οι άλλοι την δεδομένη στιγμή.

I like people too much or not at all.
παιδιά οκ το media story είναι ένα σχετικά νέο site με νέους δημοσιογράφους που απλά γράφουν τη γνώμη τους και κυνηγούν και για ειδήσεις σε μέρη που μπορούμε οι περισσότεροι πραγματικά
έγραψε απλά το τι παρατηρεί η συγκεκριμένη και τίποτα περισσότερο
για εμένα δεν έχει καν κάτι παραπάνω να διαβάσω...ένα κειμενάκι όπως όλα
έγραψε απλά το τι παρατηρεί η συγκεκριμένη και τίποτα περισσότερο
για εμένα δεν έχει καν κάτι παραπάνω να διαβάσω...ένα κειμενάκι όπως όλα

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.