Μεγαλυτερο Hit
Μεγαλυτερο Hit
Σε αυτο το θεμα θα δημοσιευουμε την μεγαλυτερη επιτυχια καθε ελληνα καλλιτεχνη
Ποιο ειναι το τραγουδι με τις περισσοτερες πωλησεις(μεγαλυτερο hit) του Μ.Χατζηγιαννη απο το 2000 (Παραξενη γιορτη) μεχρι και σημερα(Θαρρος η αληθεια)?
Ποιο ειναι το τραγουδι με τις περισσοτερες πωλησεις(μεγαλυτερο hit) του Μ.Χατζηγιαννη απο το 2000 (Παραξενη γιορτη) μεχρι και σημερα(Θαρρος η αληθεια)?
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
Re: Μεγαλυτερο Hit
ποιο να είναι...; μήπως το "χέρια ψηλά"; Αυτό είχε ακουστεί πολύ.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Νομίζω το Χέρια Ψηλά!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Βασικά νομίζω πως θα έπρεπε να βάλουμε αυτό που λέει μεν ο τίτλος αλλα με καλλίτεχνες που δεν έχουν δικό τους θέμα!
Μιχαλης, Αννα ,Δέσποινα κτλ έχουν ολόκληρη δική τους "γωνιά".
Εν πάση σαφώς το "το σ'αγαπώ" ! Γιατί οκ και το "χέρια ψηλά " έιναι χιτάκι τεράστιο αλλα δεν θα μείνει διαχρονικά όσο το πρώτο που ανέφερα !
Μιχαλης, Αννα ,Δέσποινα κτλ έχουν ολόκληρη δική τους "γωνιά".
Εν πάση σαφώς το "το σ'αγαπώ" ! Γιατί οκ και το "χέρια ψηλά " έιναι χιτάκι τεράστιο αλλα δεν θα μείνει διαχρονικά όσο το πρώτο που ανέφερα !
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Μιαχαρά έχει μείνει και το άλλο! 

Το "Χέρια Ψηλά" είναι (δυστυχώς για μένα, γιατί έχει βγάλει πολύ πολύ καλύτερα) το πιο εμπορικά επιτυχημένο τραγούδι του Χατζηγιάννη.
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek έγραψε:Το "Χέρια Ψηλά" είναι (δυστυχώς για μένα, γιατί έχει βγάλει πολύ πολύ καλύτερα) το πιο εμπορικά επιτυχημένο τραγούδι του Χατζηγιάννη.

symfono..exei vgalei poly wraiotera kommatia(oxi pos auto de maresei) alla mallon pos auto htan to pio emporiko tou..Entek έγραψε:Το "Χέρια Ψηλά" είναι (δυστυχώς για μένα, γιατί έχει βγάλει πολύ πολύ καλύτερα) το πιο εμπορικά επιτυχημένο τραγούδι του Χατζηγιάννη.
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
To emporikotero kommati tou xatzigianni nomizw einai to gia sena kai oxi to xeria psila.Apla epeidh einai xronika pio prosfato isws na dinetai ayth h entypwsh.
Pantws mexri to 2005 evgaze fovera tragoudia.
To sagapw,kapnos,monos mou,an mou tilefwnouses klp..
Pantws mexri to 2005 evgaze fovera tragoudia.
To sagapw,kapnos,monos mou,an mou tilefwnouses klp..
Είμαι ανάμεσα σε Αναπάντητες Κλήσεις και Number One.zaxos έγραψε:Μεγαλυτερο Hit απο Ε.Παπαριζου?
Baby Its Over?
Το Baby Is Over...θα ήθελε να συμπεριλαμβάνεται στα χιτ της Έλενας.
Για μένα ανεξάρτητα από θέσεις στο airplay είναι το Number One.Είναι το κομμάτι που πέρασε σε άλλη κατηγορία την Έλενα.
Της έδωσε την νίκη στην eurovision,πωλήσεις στο άλμπουμ της,την ανέβασε σε άλλο επίπεδο.
Της έδωσε την νίκη στην eurovision,πωλήσεις στο άλμπουμ της,την ανέβασε σε άλλο επίπεδο.
I like people too much or not at all.
mh ksexnate kai to fili ths zohs....
apo ola osa eipate de xerw poio na valw antikeimenika prwto...ola ekanan thn epityxia tous...

apo ola osa eipate de xerw poio na valw antikeimenika prwto...ola ekanan thn epityxia tous...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
το number one σιγουρα.
Για Παπαρίζου το Number 1! Ακολουθούν Φιλί Της Ζωής και Baby It's Over
4-5 τραγούδια την έχουν στιγματίσει
My number one, Αναπάντητες Κλήσεις, Baby It's Over, Υπάρχει Λόγος, Το φιλί της ζωής
My number one, Αναπάντητες Κλήσεις, Baby It's Over, Υπάρχει Λόγος, Το φιλί της ζωής
ε πως, το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι της σε όλη της την καριέραminerboh έγραψε:Είμαι ανάμεσα σε Αναπάντητες Κλήσεις και Number One.zaxos έγραψε:Μεγαλυτερο Hit απο Ε.Παπαριζου?
Baby Its Over?
Το Baby Is Over...θα ήθελε να συμπεριλαμβάνεται στα χιτ της Έλενας.
tgoj18 έγραψε:4-5 τραγούδια την έχουν στιγματίσει
Δε θα έβαζα το Υπάρχει Λόγος. Θα το αντικαθιστούσα με το Mambo! ενώ θα πρόστεθα το Αν Είχες Έρθει Πιο Νωρίς που έγινε πιο πολύ επιτυχία.
Αλλά νομίζω σε επιτυχία (μαθηματική και όχι θέμα στιγματισμού) είναι τα My Number One και το Baby It's Over!