http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 15&catID=3
τι κρίμα να μη γράφει ένας παλιός εδώ μέσα πλέον! έχω λιώσει με τα σχόλιά του αλλού!ADAM2 έγραψε:ήταν αποτυχία το summer tour 2009 και δεν έβγαλε πολλά, ούτε στο Αρένα δεν πήγε καλά και δε μάζεψε πολλά ρε παιδιά τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά
![]()
![]()
ενώ η Έλλη δήλωσε 1000€ παραπάνω και τη γλίτωσε! δεν τη βλέπει κανείς! κάνει τη διαφορά η ΑννούλαSugar έγραψε:Nai vre paidia oloi kryvoyn,,...alla ayth to parakane....![]()
![]()
eipan ths mygas na xesei kai kse(_)(_)liastike
![]()
![]()
όπου και θα τα δήλωσε όλα....χαιρέτα μου τον πλάτανο λοιπόνpanosif έγραψε:Η Άννα Βίσση, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, το 2008 δήλωσε καθαρό εισόδημα 30.751 ευρώ και το 2009, 3.223 ευρώ.
Αυτό όμως δεν αφορά στις αμοιβές της που «πέρασαν» στην εταιρεία την οποία φέρεται να διατηρεί με τον Νίκο Καρβέλα.
Πηγή:Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ
Δεν είπα ότι τα δήλωσε όλα αλλά δεν είναι και ηλίθια να δηλώνει 3.500 ευρώ εισόδημα και ναdeba έγραψε:όπου και θα τα δήλωσε όλα....χαιρέτα μου τον πλάτανο λοιπόνpanosif έγραψε:Η Άννα Βίσση, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, το 2008 δήλωσε καθαρό εισόδημα 30.751 ευρώ και το 2009, 3.223 ευρώ.
Αυτό όμως δεν αφορά στις αμοιβές της που «πέρασαν» στην εταιρεία την οποία φέρεται να διατηρεί με τον Νίκο Καρβέλα.
Πηγή:Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ
![]()
![]()
είναι θέμα της Ζήνα πάντως και αν είναι να το συζητήσουμε περισσότερο ας ανοιχτεί άλλο θέμα! κρίμα
ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ..ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ..ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΛΑ..ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΚΛΕΒΕΙ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ..Sugar έγραψε:H Vissi ma8ate posa dhlwse to 2009? 3.229 .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tragiko ...deite edw kai ypoloipoys tragoudistes/stries
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 15&catID=3
σκυλί δεν είναι αυτό;mad_king έγραψε:ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ..
BANIΛΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΣΟΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ..ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ CD ΣΤΑ VIDEO CLIPS..ΚΤΛ..ΚΑΙ Η SONY ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ..ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΒΑΝΙΛΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΜΟ ΚΤΛ..deba έγραψε:σκυλί δεν είναι αυτό;mad_king έγραψε:ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ..![]()
![]()