ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ + ΝΕΟ CLIP!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Entek
Δημοσιεύσεις: 17203
Εγγραφή: Τρί Φεβ 10, 2004 12:26 am

ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ + ΝΕΟ CLIP!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Τραγούδια απ' το συρτάρι μου ... Επειδή προσπάθησα, αλλά οι «mediaκρατωρες» δεν μου «επέτρεψαν» άλλον τρόπο, αποφάσισα να βγάλω στο φως κάποια τραγούδια, παλιότερα και νεότερα, που αλλιώς θα έμεναν για πάντα ... τραγούδια στο συρτάρι μου !
Τραγούδια(*) «χειροποίητα», με πολύ μεράκι, που δεν θα αλλάξουν τον ρου της μουσικής μεν, αλλά τουλάχιστον είναι αυθεντικά και δεν θα μείνουν παραπονεμένα πως δεν τ' άκουσε ποτέ κανείς ...
Μπορεί να είναι μέτρια, μπορεί χάλια, μπορεί καταπληκτικά ή αδιάφορα, εσείς θα το κρίνετε στην άνεση του υπολογιστή σας, άλλωστε τζάμπα είναι !
Πάντως και μόνο που θα υπάρχουν ανάμεσα σας, (να' ναι καλά το YouTube) θα νιώθω χαρούμενος και με αυτή τη γλυκιά αίσθηση πληρότητας, αυτήν του καλλιτέχνη που μοιράζεται το δημιούργημα του !
Κάθε λίγο καιρό θα προσθέτω και κάποιο ακόμα ! Καλή ακρόαση !

Θάνος Καλλίρης, 21 Νοεμβρίου 2012
(*) ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Λεωνίδα Χαντζάρα και την Βίκυ Γεροθόδωρου για αυτο το υπέροχο τραγούδι

ΥΓ. : «Πενία τέχνας κατεργάζεται», και αυτό που ευχαριστήθηκα πιο πολύ απ' όλα, είναι που μου «έφτιαξα» μόνος μου το βίντεο κλιπ μου, έτσι απλά μ' ένα iPhone 4s και αρκετό μοντάζ στον iMac !!!


Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
thrilos
Δημοσιεύσεις: 2317
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 07, 2004 11:54 pm

Re: ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ + ΝΕΟ CLIP!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από thrilos »

Koita ti kribei sto sirtari tou o Kalliris!!!!!!

Poly wraia tragoudi, gia na doume ti alla exei akykloforito
Άβαταρ μέλους
panosif
Δημοσιεύσεις: 42569
Εγγραφή: Τρί Μαρ 09, 2010 11:09 pm

Re: ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ + ΝΕΟ CLIP!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Το κομμάτι είναι ο Νεκρός ωκεανός του Ρουβά απλά με άλλο στίχο. Μουσική έχει γράψει ο Χατζάρας αλλά
οι στίχοι στου Ρουβά είναι της Sunny Μπαλτζή.
p_john
Δημοσιεύσεις: 692
Εγγραφή: Τρί Οκτ 05, 2010 8:18 pm

Re: ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ + ΝΕΟ CLIP!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από p_john »

ti paizei edw omws??den einai thema pneumatikwn dikaiwmatwn?
Άβαταρ μέλους
panosif
Δημοσιεύσεις: 42569
Εγγραφή: Τρί Μαρ 09, 2010 11:09 pm

Re: ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ - ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ + ΝΕΟ CLIP!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ
Στις αρχές του 2009 μου δόθηκε αυτή η σύνθεση στα αγγλικά από τον Λεωνίδα με αγγλικούς στίχους με σκοπό να το κυκλοφορήσω στην ελληνική αγορά. Ζήτησα και μου έγραψε υπέροχους ελληνικούς στίχους η Βίκυ. Το τραγούδησα και αφού θεώρησα ότι είναι ένα όμορφο τραγούδι, άρχισα να ψάχνω εταιρεία να το κυκλοφορήσω (μια εκ των οποίων η ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ). Μάταια !!!
Τον Μάρτιο του 2010 ο φίλος και συνθέτης μου είπε πως του ζήτησαν το συγκεκριμένο τραγούδι για τον Σάκη Ρουβά και μιας και δεν είχα κάνει κάτι εγώ με αυτό, να του το έδινε. Με μεγάλη στεναχώρια φυσικά και γω, αντιλαμβανόμενος το δίλημμά του, του είπα πως δεν πειράζει και οι περισσότεροι άλλωστε, το ίδιο θα έκαναν. Έτσι έμαθα πως αργότερα κυκλοφόρησε με άλλο στίχο (Νεκρός Ωκεανός) και κάπως διαφορετική ενορχήστρωση. Δεν έγινε ποτέ βίντεο κλιπ ή μεγάλη επιτυχία. Φέτος, τρία χρόνια μετά, ζήτησα και πήρα την άδεια του συνθέτη να ανεβάσω εδώ, την δικιά μου εκδοχή.
Έτσι απλά ...
UPDATE: Μαθαίνω πως αντιδρά έντονα η δισκογραφική εταιρεία για την κίνηση μου αυτή. Ερωτώ: βλάπτω ή προσβάλω κάποιον ; Μειώνω πωλήσεις ;
Έλεος ρε παιδιά ! Δε βγάζω λεφτά από αυτό. Μια απλή κατάθεση ψυχής έψαχνα να κάνω, όχι συγκρίσεις, ή άλλες σκοτούρες στο κεφάλι μου. Μέσα σε αυτή τη τεράστια κρίση των πάντων, αυτό σας ενόχλησε ; Τι θα αλλάξει δηλαδή τώρα ; Μόνο ίσως μερικές γλυκιές κουβέντες στα σχόλια απ' τους απλούς θεατές αυτής μου της κίνησης ... Ίσως λίγο καλλιτεχνικό "κουράγιο" σε κάποιον που εσείς στο κάτω-κάτω του δώσατε πικρό ποτήρι αφού τελικά θέλατε το τραγούδι αλλά όχι τον ίδιο!
Τέλος πάντων, 48 ώρες μετά και κάποια "κλικς" και κάποια όμορφα σχόλια, κάτι τελικά κέρδισα και εγώ. Just don't shoot me please !
Απάντηση