Η Φωτεινή Βελεσιώτου έρχεται στο CT Garden για να τραγουδήσει την Σωτηρία Μπέλλου. Τη μεγάλη ιέρεια του τραγουδιού μας.

Κι όπως έχει πει στο παρελθόν η Φωτεινή Βελεσιώτου:
«Η Σωτηρία Μπέλλου για μένα είναι πολύ μεγάλη τραγουδίστρια. Γιατί μπορώ να ακούω τη φωνή της με κλειστά μάτια και να καταλαβαίνω αμέσως ποια είναι, να επικοινωνώ μαζί της μέσω της ερμηνείας της, τον πόνο μου, τη θλίψη μου ή τη χαρά μου. Ήταν άμεση και αυθεντική με τους ανθρώπους γύρω της και το κοινό της, πατούσε γερά στα πόδια της και έπαιρνε θέση στα κοινωνικά ζητήματα».

Πάνε πολλά χρόνια τώρα που το κοινό ζητά από τη Φωτεινή αυτό το αφιέρωμα. Και να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να συμβεί.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι σήμερα μία αυθεντική γυναικεία φωνή που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Είναι μια σπάνια κοντράλτα τραγουδίστρια όπως ήταν και η Σωτηρία Μπέλλου.

Ένα αφιέρωμα στη θρυλική Σωτηρία Μπέλλου είναι μια περιπλάνηση σε μια Ελλάδα που δεν υπάρχει γύρω μας, αλλά υπάρχει μέσα μας, μέσα από τον ήχο των τραγουδιών που σφράγισε με τις ερμηνείες της.

Για αυτό και δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αντισταθεί και να μην τραγουδήσει: Άνοιξε, άνοιξε, Είπα να σβήσω τα παλιά, Σβήσε το φως να κοιμηθούμε, Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου, Σαν πεθάνω στο καράβι, Δε λες κουβέντα, Νταλίκα, Ζεϊμπέκικο ( Με αεροπλάνα και βαπόρια ), Θα με δικάσει, Μην κλαις, Πλατεία Βάθης, Άσε με, ορισμένα από τα πάρα πολλά τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου που αγαπήσαμε.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου τραγουδά Σωτηρία Μπέλλου: ένα συναυλιακό γεγονός που το περιμένουμε με ανυπομονησία. Γιατί η φωνή της Βελεσιώτου φέρνει κάτι από τον τρόπο που τραγουδούσε η Μπέλλου, χωρίς να τη μιμείται.

Παναγιώτης  Παπαγεωργίου:  πιάνο και ενορχηστρώσεις
Δημήτρης Λίβανος: μπουζούκι
Ορέστης Κολέτσος:  μπουζούκι
Στέλιος Κατσατσίδης:  ακορντεόν
Θανάσης  Σοφράς: κοντραμπάσο
Νίκος Ζουρνής:  κιθάρα

Συμμετέχουν:
Δέσποινα Ραφαήλ και Εύα Ξένου

Τρίτη 18 Ιουλίου 2024
Ώρα έναρξης: 21.00

Christmas Theater Garden
Λεωφόρος Βεΐκου 139

Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη ζώνη: 27 ευρώ
Α ζώνη: 22 ευρώ
Β ζώνη: 17 ευρώ – (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
Γ ζώνη: ορθίων 15 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων 12 ευρώ)
ΑΜΕΑ: 12 ευρώ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here