14/2/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Οι Freedom Of Speech συναντούν τους Word Of Mouth συνδυάζοντας triphop με beatbox σε μια μουσική παράσταση διαφορετική από τα συνηθισμένα. Πλαισιωμένοι από τις εκπληκτικές φωνές της Αθηνάς Ρούτση και της Νατάσσας Μηνδρινού (Cookie), ετοιμάζονται να τριπάρουν στον υπέροχο συναυλιακό χώρο του Metropolis Live Stage, στο κέντρο της Αθήνας.

Τα δύο σχήματα ξεκινώντας από την hip hop κουλτούρα, μέσα από διαφορετικούς ρυθμούς, χαρακτηριστικές μελωδίες, drum kicks και scratches, φτάνουν ως τα πιο σύγχρονα μουσικά ρεύματα, είτε πηγάζουν από το ηλεκτρονικό set up & τη ζωντανή μπάντα των Freedom είτε από την φωνητική τεχνολογική αρτιότητα των Word Of Mouth!

Το δίδυμο των Word Of Mouth, Bitman και El Pap Chico έχοντας πολυετή εμπειρία στο Beatboxing, δηλαδή της τέχνης αναπαραγωγής ρυθμών και beats με τη χρήση μόνο του ανθρώπινου στόματος και φωνής, παρουσιάζουν ένα μουσικό Vocal Show, με βάση πρωτότυπες beatbox και κυρίως γνωστές μουσικές συνθέσεις. Στην συνεργασία τους με την τραγουδίστρια Νατάσα Μηνδρινού (a.k.a. Cookie) ενώνουν επί σκηνής φωνή και beatbox, δημιουργώντας ένα live act performance με τη χρήση μόνο των φωνητικών ικανοτήτων και των μικροφώνων τους, χρησιμοποιώντας διασκευές γνωστών ξένων μουσικών θεμάτων και αρκετό χιούμορ για να ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Οι Freedom Of Speech, συνεχίζουν τη σειρά των ζωντανών εμφανίσεών τους με τη συνοδεία της Αθηνάς Ρούτση επί σκηνής, παρουσιάζοντας τους trip hop ήχους του πρόσφατου δίσκου τους «Σ’ άλλη Χώρα » (κυκλοφορεί από την Panvox/Lyra), ακροβατώντας ανάμεσα στους ηλεκτρονικούς ήχους και τα φυσικά όργανα. Ταυτόχρονα ενσωματώνουν στο live τους διασκευές από Massive Attack μέχρι PJ Harvey & από Gorillaz μέχρι Bjork, σε ένα ενιαίο set  υπό την κάλυψη συγχρονισμένων visuals που προγραμματίζονται επί σκηνής, συνθέτοντας έτσι μια μοναδική οπτικοακουστική ατμόσφαιρα.

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, Freedom Of Speech & Word Of Mouth στο Metropolis Live Stage!

Metropolis Live Stage
Πανεπιστημίου 56, (4ος όροφος)

Ώρα Έναρξης: 22:00, Είσοδος: 10 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here