28/4/2011
www.musiccorner.gr

Τον περασμένο χρόνο ενώ όλα κυλούσαν σταθερά και γνώριμα στην επιφάνεια της όμορφης Θεσσαλονίκης, η πόλη φιλοξενούσε διακριτικά έναν από τους πιο δραστήριους και υποψιασμένους Hip Hop καλλιτέχνες από τη Νέα Υόρκη. O Freestyle των Arsonists μπαινόβγαινε εντατικά στο studio μαζί με τον δικό μας, αδιάκοπα εξελισσόμενο Λόγος Απειλή (Απέχεις, Ladose) με ένα και μόνο σκοπό: να ολοκληρώσουν το project που έρχεται να ταράξει τα νερά της ελληνικής Hip Hop δισκογραφίας με τίτλο “I Am Hip Hop” !

Ένας δίσκος που γεφυρώνει δύο ηπείρους χρησιμοποιώντας την κοινή αγάπη των δύο καλλιτεχνών, τον Hip Hop τρόπο ζωής και έκφρασης, την Hip Hop κουλτούρα που πλέον σήμερα έχει διαδοθεί σε κάθε άκρη της γης με τις διάφορες μορφές της.

Συνεπιβάτες σε αυτό το μουσικό εγχείρημα είναι μερικοί από τους καλύτερους μουσικούς παραγωγούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Sinis of Styles Unlimited, Sifu VERSUS, Diveno, Eversor, DJ Space, Snowgoons κ.α.) ενώ σε δύο κομμάτια έχουμε συμμετοχή έκπληξη από τον γνωστό σε όλους Εισβολέα και τον D-Stroy από τους Arsonists.

Ο Freestyle, κατά κόσμον Robert Wallace γεννημένος στη γενέτειρα του Hip Hop, τη Νέα Υόρκη καθίσταται από νωρίς (δεκαετία ‘80) ενεργό μέλος της μουσικής αυτής σκηνής. Μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Arsonists, και εν συνεχεία solo καλλιτέχνης έχοντας κυκλοφορήσει τα κλασσικά “Etched in Stone” και “The Long Road to Classic” και έχοντας εμφανιστεί σε shows μαζί με τους The Roots, Wu-Tang Clan, DJ Premier, Public Enemy, EPMD, Sean Lennon και Crazy Town, αυτή τη φορά, η δημιουργικότητά του και η αγάπη του για τη μουσική αυτή τον βρίσκει να συνεργάζεται στον δίσκο “I Am Hip Hop” με τον Έλληνα Λόγο Απειλή.

Γέννημα θρέμμα της Κοζάνης, ο Λόγος Απειλή τα τελευταία 5 χρόνια είτε ως μέλος των Απέχεις και των Ladose, είτε σόλο με τις κυκλοφορίες του “Ναρκωτικό Πολυτελείας” και το διπλό “Άλλα λόγια να μισιόμαστε” έχει δείξει την αστείρευτη όρεξη του και κρατά το κοινό εν αναμονή με κάθε επερχόμενη κυκλοφορία του δικαιώνοντας όσους τον θεωρούν σήμερα τον πιο πολλά υποσχόμενο ανεξάρτητο καλλιτέχνη της ελληνικής Hip Hop.

O δίσκος κυκλοφορεί από το ανεξάρτητο label “I am Hip Hop”, σε συνεργασία με την Archangel music, πανελλαδικά τόσο στα πιο ενημερωμένα καταστήματα δίσκων όσο και διαδικτυακά. Επίσης, σύντομα ο Freestyle θα βρεθεί στην Ελλάδα για να ξεκινήσει μαζί με τον Λόγο Απειλή ένα mini tour για την προώθηση του δίσκου που θα περιλαμβάνει εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε κεντρικές πόλεις όσο και στην επαρχία.

Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό live show στο Block33… Μαζί τους on stage o Sifu VERSUS και ο DJ Amok. Τη συναυλία θα ανοίξουν ο Ήρωας και ο Sadomas με τον DJ Waif.

Εισιτήριο: 10 ευρώ / Έναρξη: 21.00
Πληροφορίες: 2310.533533

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here