Μετά τις 3 υπέροχες εμφανίσεις τους στο Σταυρό του Νότου Club που αγκαλιάστηκαν με θέρμη από το κοινό τον Οκτώβριο, η Μάρθα Φριντζήλα και ο Ορέστης Ντάντος μας προσκαλούν για μια τελευταία βουτιά τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου!

———————————–

Η Μάρθα Φριντζήλα και ο Ορέστης Ντάντος, με αφορμή την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία τους στο τραγούδι «Νερό Στη Βάρκα», αποφάσισαν να ενώσουν τις μουσικές δυνάμεις τους και επί σκηνής. Για τρεις Δευτέρες του Οκτώβρη (17, 24 και 31/10), θα βουτάνε «Στα Bαθιά» στο Club του Σταυρού του Νότου σε μια μοναδική μουσική παράσταση.

Οι ίδιοι σημειώνουν:
Η Μάρθα κι ο Ορέστης δεν γνωρίζονταν πριν να μπει νερό στη βάρκα τους. Η Μάρθα κι ο Ορέστης συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο στούντιο. Η απροσδόκητη επιτυχία του άσματος που ηχογράφησαν εκείνη τη μέρα, τους υποχρεώνει να εμφανιστούν μαζί, παρότι είχαν άλλα σχέδια για φέτος. Ο Ορέστης κι η Μάρθα δεν συχνάζουν σε club. Ο Ορέστης κι η Μάρθα θα κάνουν μια εξαίρεση για το Club του Σταυρού του νότου για τρεις Δευτέρες (17, 24 και 31/10) κι αφού όλα πήγαν καλά προσθέσαμε άλλη μία Δευτέρα (7/11).

Και κάπως έτσι θα βουτήξουμε μαζί «Στα Βαθιά»

Μαζί τους θα βρίσκεται μια εξαιρετική παρέα μουσικών που αποτελείται από τους :
Λεωνίδα Πετρόπουλο – ηλ. μπάσο
Γιώργο Καρδιανό – ηλ. κιθάρα
Γιάννη Ριζόπουλο – τύμπανα
Μιχάλη Βρέττα – βιολί

Δευτέρα 17, 24 & 31/10
Έξτρα παράσταση: Δευτέρα 7/11
Ώρα έναρξης: 21.00

Σταυρός Του Νότου Club

Γενική Είσοδος: 14€

* Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr
** Πώληση εισιτηρίων την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .
*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here