Η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου για μια μοναδική παράσταση! Μετά από ένα επιτυχημένο καλοκαίρι όπου εκείνη και η μπάντα της περιόδευσαν σε Ελλάδα και Κύπρο, ξεκινούν τις χειμερινές εμφανίσεις τους με πρώτο σταθμό το Σταυρό του Νότου club.

Στην πιο δημιουργική της φάση και λίγο πριν την κυκλοφορία των δυο επερχόμενων δίσκων της, η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί σε ένα πρόγραμμα που στον πυρήνα του ισορροπούν με απόλυτο τρόπο, ο δυναμισμός, η δεξιοτεχνία το πάθος και η συγκίνηση.

Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως «Σύννεφο θα γίνω», «Ίδιο λάθος», «Δε λέει η καρδιά να μάθει», «Σκέτος εγώ», «Ο χορός μου» πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμά της, δίνοντας τη σκυτάλη σε αγαπημένες διασκευές που έχει χαρακτηρίσει με την μοναδική της ερμηνεία. Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά, τραγούδια από τη νέα δισκογραφικής δουλειάς της.

Λίγο πριν το τέλος της βραδιάς, το σκηνικό ανατρέπεται με το project «Sort distance», αποδίδοντας ορχηστικές μουσικές από το δεύτερο επερχόμενο ομώνυμο ΕP της Γεωργίας, όπου για άλλη μια φορά πρωτοπορεί, συνδυάζοντας μοναδικά την Trance και την Techno μουσική με την Κρήτη… με τη λύρα να παίρνει φωτιά!

Συνοδοιπόροι:
Πάνος Γεωργοπουλος- Ηλ. Κιθάρα
Λουκάς Καλαντζάκος- Τύμπανα
Γιώργος Χριστοδουλάκος- Μπάσο, τραγούδι
Αποστόλης Καρποντίνης- Λαούτο, κιθάρα

Επιμέλεια ήχου: Mάκης Δρακόπουλος
Φώτα: Γιάννης Μπράτσης
Photo: Δημοσθένης Τσαβδαρίδης

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Ώρα Έναρξης: 22.30

Σταυρός του Νότου Club
Θαρύπου 37, Αθήνα
τηλ 210 9226975

Εισιτήριο Ορθίων: 12 € (Αφορά την είσοδο στον χώρο)

Προπώληση εισιτηρίων: more.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here