Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου συναντιούνται φέτος το χειμώνα επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα λαϊκό πρόγραμμα με δυνατές και αυθεντικές ερμηνείες. Τραγούδια τόσο της προσωπικής τους πορείας όσο και τραγούδια «σταθμοί» της λαϊκής δισκογραφίας αποτελούν το όχημα για ένα μουσικό ταξίδι με γνώμονα την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.
andreatos-papazoglou

Ένα ταξίδι από το “Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια” του Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη ‘’Σκέψη της τρελής’’ του Βαγγέλη Κορακάκη ως το “Υπάρχω” του Χρ. Νικολόπουλου. Από το “Να’χα δυο ζωές” του Παναγιώτη Καλατζόπουλου ως τα σμυρναίικα της καρδιάς μας! Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος από τους πιο χαρακτηριστικούς τραγουδιστές της εποχής του μία γνήσια λαϊκή φωνή που ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές ερμηνείες αλλά και για τις αυστηρές και συνεπείς καλλιτεχνικά επιλογές και αναζητήσεις του, θα ερμηνεύσει τραγούδια ορόσημα της καριέρας του που προέκυψαν από τη συνεργασία του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι, καθώς και διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και έχουν αποτυπωθεί στις καρδιές όλων μας.
Η Σοφία Παπάζογλου, η ερμηνεύτρια με τη βαθιά, αισθαντική φωνή και τον δυναμισμό που χαρακτηρίζει τη χροιά της, εκτός από τα τραγούδια του τελευταίου της δίσκου “Ο χτύπος της καρδιάς μου” θα μας συστήσει κάποια απ’ τα καινούργια τραγούδια που ετοιμάζει σε μουσική του Παναγιώτη Στεργίου, ενός από τους κορυφαίους σολίστες στο μπουζούκι ο οποίος έχει αναλάβει τις ενορχηστρώσεις των παραστάσεων και θα είναι με το Γεράσιμο και τη Σοφία στις εμφανίσεις τους στο Ρυθμό.
Το μουσικό σχήμα επί σκηνής συμπληρώνουν ο Νίκος Καινούργιος στην κιθάρα
κι ο Στέλιος Κατσατσίδης στο ακορντεόν. Η μουσική παρέα του Γεράσιμου Ανδρεάτου και της Σοφίας Παπάζογλου υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε δρόμους μουσικούς με παλιά και νέα λαϊκά τραγούδια, αποστάγματα των καλύτερων στιγμών της ελληνικής δισκογραφίας.
Πληροφορίες:
Σάββατο 10 & Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης : 22.30
Είσοδος : 12 € (με μπύρα ή κρασί στο bar)
Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ. 2109750060

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here