Η παράσταση “Για μια γυναίκα” μετά την sold out πορεία της, επιστρέφει ανανεωμένη και εμπλουτισμένη με υπέροχα τραγούδια του έρωτα για μια μοναδική παράσταση στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός στις 2/3/18.

Στους καλλιτέχνες που έζησαν τα δημιουργικά τους χρόνια απ’ την αρχή του Ελληνικού εικοστού αιώνα μέχρι το τέλος της δεκαετίας του ’50, κληρώθηκε η απεικόνιση του εσωτερικού τοπίου των ανθρώπων τότε.

naxmias_stella_greka_2018_02_001Δαυίδ Ναχμίας & Στέλλα Γκρέκα

Μεγάλες πιέσεις σε κάθε επίπεδο δημιούργησαν μορφωμένα τραγούδια για ένα κοινό απαιτητικό, πολύ προσεκτικό στις λεπτομέρειες με αληθινό ενδιαφέρον και προσμονή για το επόμενο δημιούργημα.

Μεγάλα θαύματα συν έβαιναν σε κάθε επίπεδο στη Ρώμη, Στο Παρίσι και σ’ όλη την Ευρώπη και σα να μην έφτανε η ντόπια σοδιά τραγουδιών, οι Έλληνες αποπειράθηκαν να αδελφωθούν με τους Ευρωπαίους συνανθρώπους τους και να μοιραστούν τις χαρές και τους καημούς τους, τραγουδώντας έναν τεράστιο αριθμό “μεταγλωττισμένων” τραγουδιών που είχαν διαγράψει επιτυχημένη πορεία στον Ευρωπαϊκό ορίζοντα. Ίσως να είναι αυτό το εφαλτήριο της παγκοσμιοποίησης, πολύ πριν βέβαια πέσει η τέχνη κάτω απ’ τις ρόδες του μεταμοντέρνου φορτηγού.

Η παράσταση αποτελείται από εναλλακτικές επιλογές τραγουδιών που χαρακτηρίζουν τον καιρό τους. Κάποιες μεταφρασμένες επιτυχίες και κάποια άλλα, αδίκως παραγνωρισμένα Ελληνικά τραγούδια υψηλής αξίας.

naxmias_stefanaki_2017_11_001Δαυίδ Ναχμίας & Χρυσούλα Στεφανάκη

Ο Δαυίδ Ναχμίας φιλοτέχνησε ένα δίωρο ταξίδι στα ωραιότερα τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή και παραμένουν ζωντανά, ανθεκτικά και αγαπημένα έως τις μέρες μας. Τάγκο, Φοξ Τροτ, Σουίνγκ, Βαλς.
Αττίκ, Γιαννίδης, Χαιρόπουλος, Σουγιούλ, Δανάη, Βέμπο, Γούναρης. Ένα σεργιάνι στη μικρή τέχνη μιας χώρας με ανάταση, που είχε ως προτεραιότητες την ευγένεια, την κομψότητα και την καλαισθησία.

polydwras_thanos_2018_02_001Θάνος Πολύδωρας

Δαυίδ Ναχμίας || πιάνο
Χρυσούλα Στεφανάκη || τραγούδι
Θάνος Πολύδωρας || τραγούδι

Τιμητική συμμετοχή: Στέλλα Γκρέκα

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Ώρα έναρξης: 21:00

Aίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου “Παρνασσός”
Πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8 {Στάση Μετρό Πανεπιστήμιο}

Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένη 18,00 € , Α Ζώνη 16,00 €, , Β Ζώνη 14,00 € , Εξώστης 8,00 € , ΑΜεΑ 8,00 €

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Εισιτήρια στα εκδοτήρια του Συλλόγου Παρνασσού την ημέρα της Παράστασης
καθώς και στο www.viva.gr τηλ 11876

Προπώληση: Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here