Ο Γιάννης Καραλής παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ο Χρόνος», σε μουσική και ερμηνεία δική του και στίχους του Γιώργου Γκώνια.

«Ο Χρόνος» αποτελεί προάγγελο του δεύτερου προσωπικού δίσκου του ερμηνευτή και συνθέτη, που θα κυκλοφορήσει προσεχώς από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Χίμαιρες».

Ο Γιάννης Καραλής είναι ένας καταρτισμένος δημιουργός με στέρεες μουσικές σπουδές και σπουδαίες συνεργασίες στην έως τώρα ευδόκιμη πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ιδρυτικό μέλος της θρυλικής ομάδας του Σταμάτη Κραουνάκη «Σπείρα – σπείρα», έχει σφυρηλατηθεί καλλιτεχνικά επάνω στη σκηνή, εκεί που εντέλει κρίνονται, στο πεδίο της ζωντανής επαφής με το κοινό.

Στο τραγούδι «Ο χρόνος» ο στιχουργός Γιώργος Γκώνιας πραγματεύεται το αιώνιο θέμα του πεπερασμένου χρόνου που οριοθετεί την επικράτεια των ονείρων και αναδεικνύει την ανάγκη αξιοποίησης των πολύτιμων «μαγικών» στιγμών που δίνουν νόημα και αξία στην ύπαρξη. Η μουσική του Γιάννη Καραλή και η αέρινη εκφραστική ερμηνεία του υπογραμμίζουν τη δύναμη του λόγου και μας χαρίζουν μία εξαιρετική μπαλάντα που μας προϊδεάζει για την ποιότητα του ολοκληρωμένου album «Χίμαιρες», που θα ακολουθήσει.

Έπαιξαν οι μουσικοί:
Δημήτρης Οικονομάκης: κιθάρα κλασική – ακουστική & κοντραμπάσο
Γιώργος Σχοινάς: ακορντεόν
Τάσος Φωτίου: σαξόφωνο

Ηχογράφηση μίξη και ενορχήστρωση: Δημήτρης Οικονομάκης
Mastering: Βαγγέλης Σαπουνάς

Το εξώφυλλο είναι ζωγραφική του Γιάννη Μίχα
Γραφικά: Δημήτρης Μίχας

Άμα δε ζήσεις τη στιγμή
Θ αναζητάς ταξίδια
Μες τις σιωπές θα χάνεσαι
Στης πλάνης τα παιχνίδια

Ο χρόνος πάντα τιμωρεί
Δε συγχωρεί τα λάθη
Μα η ζωή είναι μικρή
Κι είναι πολλά τα πάθη

Και τ όνειρο που στάθηκε
Αντίκρυ να κοιτάζει
Ξέρει το τέλος πως θα ‘ρθει
σιγά σιγά χαράζει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here