Το τραγούδι «Και μη νομίζεις» είναι το νέο single του Γιώργου Δημητριάδη, σε μουσική και ερμηνεία του ίδιου και στίχους του εξαιρετικού Νίκου Τσιλιβαράκου.

Ο Γιώργος Δημητριάδης επανέρχεται με ένα τραγούδι, αντίδοτο στη φθινοπωρινή μελαγχολία. Το «Και μη νομίζεις» είναι μια όμορφη και δυναμική rock μπαλάντα, που διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που αγάπησε το κοινό, σε όλη τη διάρκεια της γόνιμης διαδρομής του γνωστού ρόκερ στην ελληνόφωνη rock σκηνή.

Άψογες κιθάρες, μελωδία που σου εντυπώνεται και με τη δεύτερη ακρόαση ασυναίσθητα την σιγοψιθυρίζεις και ερμηνεία εκφραστική, χωρίς να χάνει τίποτα από τον γνωστό δυναμισμό του αγαπημένου δημιουργού.

Ο Γιώργος Δημητριάδης είναι από τους λίγους που μπορούν, εκτός των άλλων, να εκφέρουν σωστά και κατανοητά το λόγο των τραγουδιών, αναδεικνύοντας πάντα τον πλούτο του στίχου και αποδίδοντας τις συναισθηματικές του εξάρσεις.

Ο Νίκος Τσιλιβαράκος, γνωστός και καταξιωμένος στιχουργός, γράφει ένα ερωτικό τραγούδι με έναν εντελώς ξεχωριστό τρόπο και φωτίζει την ιστορία του από μια δική του προσωπική και ενδιαφέρουσα γωνία.

Η αγάπη είναι ένα διαρκές θαύμα, ένα στήριγμα σε μια καθημερινότητα που τρεκλίζει και μας κρατά όρθιους και ζωντανούς. Μια υπερβατική αναγεννητική δύναμη που μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε όλον τον κόσμο με έναν μονάχα σύμμαχο στο πλάι μας.

Ο Γιώργος Δημητριάδης για μία ακόμα φορά παρουσιάζει ένα σημαντικό τραγούδι που μιλάει στην καρδιά και σέβεται τον ακροατή με την άψογη, έως την τελευταία λεπτομέρεια, παραγωγή του.

Είναι ένας καλλιτέχνης που δεν έχει το άγχος της διαρκούς ανούσιας παρουσίας, αλλά εμφανίζεται μόνο όταν έχει κάτι ουσιαστικό να μοιραστεί με το κοινό του.

Το τραγούδι «Και μην νομίζεις» θα σας συντροφέψει πιστά τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες ημέρες φωτίζοντας και ζεσταίνοντας με τη μελωδία και τον ρυθμό του τα έργα, τους έρωτες και τις ημέρες σας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΜΑΤΟΣ: Παραγωγή / ενορχήστρωση,ηχοληψία.

Στέργιος Δήμπας: Ηλεκτρική κιθάρα
Μιχάλης Κεχαγιάς: Μπάσο
Κυριάκος Δαρίβας: Τύμπανα
Γιώργος Δημητριάδης: Ακουστική κιθάρα

Το single κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από το Ogdoo Music Group.

Και μη νομίζεις δεν σε σκέφτηκα και χθες,
μα είναι το αδύνατο που ανθρώπους θα χωρίζει,
και ένα άπιαστο που ανάβει τις φωτιές,
κι από το πλήθος δύο μάτια ξεχωρίζει.
Και μη νομίζεις δεν κοιμήθηκα αγκαλιά,
με μια υπόθεση και ένα πώς θα ήταν,
αν στις ανάσες μας κρυβόντουσαν φιλιά,
κι αν τα εύκολα τα δύσκολα θα ορίζαν.

Πάντα θα πιάνομαι από ένα σ’ αγαπώ,
για να τολμώ να προχωρώ στο παρακάτω,
είναι η καρδιά μου νεογέννητο μωρό,
που πάντα χλώμιαζε στο λίγο του Σαββάτου.

Και μη νομίζεις πως θα είναι υποταγή,
αν πάλι κλείδωσα το θέλω σ’ ένα πρέπει,
είναι το ανέφικτο σαν μια λεπτή κλωστή,
τη μοναξιά τις Κυριακές που δεν αντέχει.
Και μη νομίζεις τα παράθυρα ανοιχτά,
σε ξεγελάνε ότι είναι καλοκαίρι,
μες το χειμώνα μοιάζει η τσέπη με καρδιά,
που πάντα ψάχνει μες το κρύο για ένα χέρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here