Το Half Note jazz club υποδέχεται για πρώτη φορά τον σπουδαίο ερμηνευτή και τραγουδοποιό Γιώργο Καραδήμο σε ένα ρεσιτάλ, με διασκευές αλλά και απρόβλεπτα τραγούδια ιδωμένα από μια άλλη οπτική.

Επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος αλλά και διαχρονικά τραγούδια που έχει χαρίσει σε σπουδαίους συναδέλφους του (όπως η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη) θα συμβάλλουν στο να γίνουμε όλοι μια παρέα!

Ένα πρόγραμμα χωρίς αυστηρά μουσικά στεγανά που αποσκοπεί στο κοινό αίσθημα αλλά και τη συγκίνηση μέσα από τραγούδια όπως οι επιτυχίες του Γιώργου Καραδήμου «Με πνίγει τούτη η σιωπή» και «Σε θέλω εδώ» αλλά και το πιο πρόσφατο ντουέτο με τον Γιάννη Κότσιρα «Είναι αγκαλιές», μέχρι εμβληματικά λαϊκά τραγούδια ιδωμένα μέσα από τη μουσική ματιά του ερμηνευτή – δημιουργού αλλά και του μοναδικού σολίστα Θωμά Κοντογεώργη που επιμελείται τις ενορχηστρώσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μικρή ενότητα με τραγούδια από τη λεγόμενη «αντίπερα όχθη» και τον μοναδικό τρόπο που παρουσιάζονται, αποδεικνύοντας πως, πολλές φορές, οι μουσικές ταμπέλες είναι άσκοπες.

Η επιστροφή του Γιώργου Καραδήμου μετά από καιρό στη νυχτερινή Αθήνα, θα κάνει αίσθηση, καθώς, όταν αποφασίζει να έρθει σε επαφή με το κοινό, πάντα υπάρχει λόγος και μια καινούργια πρόταση.

Γιώργος Καραδήμος – τραγούδι
Θωμάς Κοντογεώργης – Πιάνο / Ενορχήστρωση
Γιώργος Κωστόπουλος – Κοντραμπάσο
Αγγελική Ποτήρη- Βιολί / Φωνητικά

Παρασκευή 10 έως Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023
Παρασκευή & Σάββατο 22:30
Κυριακή 21:30

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς
210 9213310

Τιμές εισιτηρίων
20 € (*θέση σε τραπέζι)
15 € Εξώστης (*θέση σε τραπέζι)
10 € / Bar Όρθιών

Προπώληση: viva.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here