Ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, ο Αργύρης Λούλατζης και ο Παντελής Κυραμαργιός είναι τρεις τραγουδοποιοί με πολύ έντονη παρουσία τα τελευταία χρόνια και με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό τους. Τα καινούργια άλμπουμ του Γιώργου-Νικηφόρου Ζερβάκη και του Αργύρη Λούλατζη, αναμένεται να κυκλοφορήσουν ώς το τέλος της χρονιάς, ενώ του Παντελή Κυραμαργιού, το «Άνω Θρώσκω», κυκλοφόρησε πριν από δύο μήνες.

Τρεις φίλοι που τραγουδούν ο ένας τραγούδια του άλλου, ανταλλάσσουν διαρκώς σκέψεις και ιδέες και ανταμώνουν μεταξύ τους συχνά είτε στην Αθήνα είτε στην Κρήτη.

Αυτή τη φορά το «Αντάμωμα» των τριών, θα γίνει στο Μουσικό Κουτί και με ανοιχτές πόρτες για να μαζευτούν κι άλλοι φίλοι. Στα έγχορδα μαζί τους θα είναι ο Γιάννης Ταυλάς.

Ευτυχής συγκυρία είναι ότι το Μουσικό Κουτί με αυτές τις δύο βραδιές, εγκαινιάζει τη νέα σεζόν, ανανεωμένο και σε καινούργιο χώρο… πάντα με την ελπίδα ότι στις ημερομηνίες αυτές, θα επιτρέπονται οι συναυλίες σε μουσικές σκηνές, με αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας για την πανδημία.

Τετάρτη 7 & Πέμπτη 8 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης: 21:00

Μουσικό Κουτί
Κωνσταντινουπόλεως 70, Κεραμεικός
Τηλ. κρατήσεων: 6906418034 & 6978613005

Είσοδος: 8 €

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here