28/1/2011
www.musiccorner.gr

Ένας ολοκαίνουριος καλλιτέχνης που κατάγεται από το νησί Saint Barth, ήρθε για να βάλει φωτιά στα dance floors και να προσελκύσει όλα τα party animals! Ο Gregory Gumbs είναι μόλις 23 ετών αλλά έχει ήδη πλούσια εμπειρία.

Από πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το tennis και δεν άργησαν να έρχονται τα πρώτα του βραβεία μέχρι που έγινε ο No.2 τενίστας της Γαλλίας. Ο Gums συνέχισε την καριέρα του στο Μαϊάμι, περιοδεύοντας τον κόσμο και γνωρίζοντας διαφορετικούς πολιτισμούς. Εκτός από το tennis, η μουσική ήταν πάντα η μεγάλη του αγάπη. Όταν ζούσε στο νησί του, συνήθιζε να πηγαίνει σε studio ηχογράφησης για τραγουδάει μόνος του αλλά και κάποιες φορές με τοπικούς καλλιτέχνες. Λαμβάνοντας υπόψιν τις προτιμήσεις του, απέκτησε ένα μεγάλο ενδιαφέρον για την κουλτούρα της Τζαμάικα και επέστρεψε στο Kingston.

 

Σήμερα, ο Gums έχει την βάση του σε δύο μουσικούς κόσμους. Από την μία πλευρά είναι η dance και από την άλλη η electro με καλλιτέχνες όπως ο Tiesto, ο Benny Benassi κα.

Από το tennis στην μουσική …με ένα μόλις βήμα!

Ο Gums ήταν σε ένα αθλητικό κατάστημα όταν συνάντησε τον άνθρωπο που θα του άλλαζε την ζωή του. Ο παραγωγός Cuttte B (Bob Sinclar) αποφάσισε να δουλέψει μαζί του μετά από μόλις μια ακρόαση του project του. Μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες, η ομάδα ηχογράφησε το album “Sunshine”.

Ανάμεσα στην house και το dance, το album αποτελεί γέφυρα από δύο διαφορετικές κουλτούρες: είναι μια εκπληκτική παραγωγή γεμάτη αισιοδοξία. Το πρώτο single “Give Up” θέτει το ύφος του album : electro / reggae / dance. Σε αυτό, ο Gum τραγουδάει και δείχνει την προσωπικότητά του. Ανοιχτή, ζεστή και γενναιόδωρη σε ένα ελάττωμα! Το παιδικό του όνειρο έγινε πραγματικότητα. Μοιράζεται το ίδιο μικρόφωνο με το είδωλό του τον Elephant Man. Ο Ragga Man μαζί με τα ωραία φωνητικά του Gums δημιουργούν ένα εκρηκτικό cocktail. Το κεντρικό θέμα είναι “Ήλιος, αγάπη, μουσική και ζωή”.

Υπό την επίβλεψη του Hit-Maker Cutee B στην παραγωγή, το album περιέχει πολλά hits όπως το “Desire” feat.Tony C (παιδικός του φίλος) και το “Let The Sunshine”.

Το “Sunshine” είναι ένα ενθουσιώδες, dance-friendly album. Ο ίδιος ο Gums δηλώνει ότι είναι ήδη στο 2050!

Είναι σίγουρο ότι θα χορεύουμε την μουσική του από εδώ και στο εξής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here