8/4/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Το να λέει μια γυναίκα την ηλικία της είναι σπάνιο. Το να την τραγουδά ακόμη περισσότερο… Σε αυτό οφείλουμε τη γνωριμία μας με την τραγουδοποιό Δήμητρα Μαστορίδου, όταν το 2007 κυκλοφορεί από τη LYRA το πρώτο cd της «Καινούργιο Σπίτι» και τραγουδά περιχαρής το «Ετών 30» της.

Φέτος με αφορμή την κυκλοφορία του νέου cd της «Παράλογο Με Θέα» και τα «Κόκκινα Δάκρυα» του, που ήδη παίζεται από τα ραδιόφωνα, κάνει βόλτες στις αθηναικές μουσικές σκηνές και εξακολουθεί να μας εκπλήσσει με την ειλικρίνεια και την αμεσότητά της. Αν προσθέσεις σε αυτή τη «μαγιά», τη μαγεία της εκρηκτικής σκηνικής παρουσίας της, τότε δε μένει παρά να την ακολουθήσεις σε μία από τις ζωντανές εμφανίσεις της…

Την Παρασκευή 12 Απριλίου η Δήμητρα Μαστορίδου και τα…mastoria της ανεβαίνουν στη σκηνή του Stage 25 και κουρδίζουν τη διάθεσή μας στο ακριβώς της διασκέδασης, της έκπληξης και του κεφιού. Με τραγούδια από τους δύο δίσκους της τραγουδοποιού, αλλά και ελληνικές και ξένες διασκευές, πειραγμένες με αγάπη και σεβασμό, μοιράζουν και μοιράζονται συγκίνηση και φαντασία!

Μαζί της ο Γιώργος Αστρίτης, με την πρώτη του ολοκληρωμένη προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Μπρα ντε φερ”, σε παραγωγή του Άγγελου Σφακιανάκη, που περιλαμβάνει τραγούδια που στο σύνολό τους υπογράφει τη μουσική ο ίδιος και την πλειοψηφία των στίχων, καθώς και ένα ενδιαφέρον ντουέτο με τη Θεοδοσία Τσάτσου που ακούγεται ήδη στα μεγάλα ραδιόφωνα της χώρας.

Να είστε εκεί!

Stage 25
Αισχύλου 25 Περιστέρι – Στάση Μετρό “Περιστέρι”
Τηλ. Κρατήσεων: 2105714785, 6970044041, 6937159700

Ώρα έναρξης: 22.30
Γενική είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Δεύτερο ποτό: 8 ευρώ, μπύρα ή κρασί 5 ευρώ, φοιτητές έκπτωση 50%, άνεργοι δωρεάν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here