6/9/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, το Ηρώδειο θα φιλοξενήσει τη φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», που υπόσχεται να ξεχωρίσει στην ατζέντα του φετινού καλοκαιριού.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, με τη χαρακτηριστική κρυστάλλινη φωνή της, θα είναι εκεί για να χαρίσει στο Αθηναϊκό κοινό μια μοναδική εμπειρία, μέσα από μουσικές διαδρομές που σημάδεψαν τον ελληνικό κινηματογράφο. Μαζί της o αγαπημένος της ο αγαπημένος τραγουδοποιός Νίκος Πορτοκάλογλου, στου οποίου τις μεγάλες επιτυχίες συγκαταλέγονται και τραγούδια που γράφτηκαν για τον κινηματογράφο, όπως το “Θάλασσά μου σκοτεινή” αλλά και το “Τι λείπει”, το οποίο ερμηνεύει μοναδικά η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Μαζί της επίσης και ο Βασιλικός, ένας νέος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια στο μουσικό στερέωμα με τις ανατρεπτικές του μουσικές διασκευές και τις επιτυχημένες του συνεργασίες. Στη συναυλία συμμετέχει και η Ορχήστρα των Κυκλάδων, με αφετηρία την Ερμούπολη της Σύρου και καλλιτεχνικό διευθυντή έναν άνθρωπο που δε χρειάζεται συστάσεις, το Νίκο Κυπουργό.

arvanitaki

Μαζί θα σιγοτραγουδίσουμε γνώριμους σκοπούς που αγαπήθηκαν μέσα από το λευκό πανί και γράφτηκαν από μεγάλους Έλληνες δημιουργούς όπως τους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Σταύρο Ξαρχάκο, Ελένη Καραΐνδρου, Νίκο Παπάζογλου, Νίκο Ξυδάκη, Σταμάτη Κραουνάκη και Νίκο Κυπουργό μεταξύ άλλων.

Όσοι παρευρεθούν στο Ηρώδειο, θα απολαύσουν τραγούδια διαχρονικά κι επίκαιρα, σε μια ανεπανάληπτη συναυλία, για ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό, που θα μαγέψει, θα συγκινήσει και θα ενθουσιάσει όλους, όσους θα έχουν την τύχη να την παρακολουθήσουν.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν εξολοκλήρου στην Ένωση Μαζί για το Παιδί.

Τιμές Εισιτηρίων:  100€, 75€, 50€, 20€

Προπώληση εισιτηρίων:

Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου  Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Δευτ. – Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.ticketservices.gr (όλο το 24ωρο)

*Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996.  Πρόκειται για μια ένωση 10 μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 10.000 παιδιών κάθε χρόνο.  Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους. Η Ένωση παρέχει ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη και ενημερώνει το κοινό για θέματα σχετικά με τα παιδιά. ‘Έχει θέσει σε λειτουργία τη «Γραμμή 115 25 Μαζί για το Παιδί», μια δωρεάν γραμμή βοήθειας, στελεχωμένη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, που παρέχει συμβουλές και ατομικά ραντεβού,  σε παιδιά, νέους και γονείς, λειτουργεί την υπηρεσία «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», από το Μάρτιο του 2012,συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη βασικών αναγκών περισσότερων από 100 φορέων παιδικής προστασίας στην Αττική και έχει εγκαινιάσει το πρόγραμμα «Γίνε κι εσύ κομμάτι της καρδιάς μας» στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας και των μαθητών δημοτικών σχολείων της Αττικής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here