28/1/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ένα τολμηρό μουσικό project, με βάθος, εύρος και διάρκεια. Επίκεντρο οι κιθάρες, η μουσική και οι άνθρωποι. Πηγή καλλιτεχνικής σύλληψης, η Κιθαρωδία.

Κιθαρωδός, συνθέτης και εκτελεστής από τους πιο καταξιωμένους και αγαπημένους  ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ μοντάρει ένα δεξιοτεχνικό καθαριστικό ντουέτο και παίζει την μουσική του στο Stage 25 την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου. Συνεργάζεται με  τον ΜΙΧΑΛΗ ΜΠΡΟΥΖΟ, ένα κλασσικό κιθαρίστα  οποίος έχει ξεχωρίσει με τον πλούτο των μουσικών του ιδεών και με την άρτια τεχνική του και με την ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ, η οποία, εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο έχει μια πλούσια, καλοδουλεμένη φωνή, που της επιτρέπει να τραγουδάει με άνεση τραγούδια από πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς πολιτισμούς. Αποτέλεσμα είναι μια παράσταση απρόσμενη, με μοναδικό και διαφορετικό σε κάθε συναυλία αρμονικό αποτέλεσμα.

Οι δύο κιθαρωδοί και η Μαριάννα Πολυχρονίδη ανεβαίνουν στην σκηνή του Stage 25  με διάθεση για διάλογο και αυτοσχεδιασμό, με φωνή και καρδιά και επιχειρούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους αλλά και με τους θεατές. Με τις κιθάρες τους, ακουστική και κλασική, παρουσιάζουν και αυτοσχεδιάζουν πάνω σε κομμάτια από την προσωπική τους δισκογραφία, σε γνωστές συνθέσεις του Αντώνη Μιτζέλου, αλλά και σε επιλογές από το ελληνικό και διεθνές rock & jazz ρεπερτόριο, από τον Μίκη Θεοδωράκη εως τον Al di Meola και από τον Μάνο Χατζιδάκι έως τον Eric Clapton, σε ένα πρόγραμμα το οποίο δημιουργεί τα πιο σύνθετα και πλούσια μελωδικά τοπία, συναισθήματα, ιστορίες.

Η Κιθαρωδία τους, σύγχρονη και διαχρονική, γίνεται μέσω διάδοσης της “ψιλής κιθάρισις”, της λυρικότητας, της Ελληνικότητας και πάνω από όλα της πίστης ότι η μουσική είναι τελικά η μόνη αλήθεια!  

Το μουσικό πρόγραμμα θα ανοίξει με την κιθάρα και τη μελωδική του φωνή ο νεαρός Θοδωρής Παπαϊωάννου

Stage 25
Αισχύλου 25, Περιστέρι
Τηλέφωνα: 2105714785, 6932733386

Έναρξη: 11.00 μ.μ.
Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
Δεύτερο ποτό: 8 ευρώ
Special: 10 ευρώ
Μπύρα ή Κρασί: 6 ευρώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here