21/1/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η Μαντώ για πρώτη φορά στο Ηalf Hote, παρουσιάζει για δύο Δευτέρες, στις 21 και 28 Ιανουαρίου, την μαγεία του Sir της μαύρης μουσικής, Stevie Wonder!

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια-μουσικοσυνθέτις Μαντώ, με αμέτρητες επιτυχίες εγχώριες αλλά και διεθνείς στο ενεργητικό της, έρχεται για πρώτη φορά στο Half Note, παρουσιάζοντας ένα ειδικό αφιέρωμα στο παιδί θαύμα, φαινόμενο, εμπνευστή πολλών γενεών και προσωπικό της ίνδαλμα Stevie Wonder.

O Stevie Wonder είναι η πιο ολοκληρωμένη και πολυδιάστατη μουσική προσωπικότητα όλων των εποχών. Μουσικός από τα 4 του χρόνια, γεννημένος στο Saginaw Michigan και μεγαλωμένος στο Detroit, ανέπτυξε την μουσική του ιδιοφυΐα από πολύ νωρίς, παίζοντας φυσαρμόνικα, keyboards, μπάσο, drums, συνθέτοντας και τραγουδώντας την δική του μουσική, που μετρά 50 σχεδόν χρόνια λαμπρής πορείας.

Music of my mind, Songs in the key of life, Innervisions, The secret life of plants, Hotter than July.
Τι πιο φυσικό και αυτονόητο λοιπόν, να αποτελέσει την μεγαλύτερη επιρροή αλλά και έμπνευση για τη δική μας Μαντώ, η οποία μεγάλωσε με την μουσική του, μελέτησε τις αρμονίες του, την επιδεξιότητα της φωνής του, ταυτίστηκε με τον εσωτερικό του κόσμο, έκλαψε όταν τον είδε για πρώτη φορά live στο Radio City Music Hall στη Νέα Υόρκη…

Η Μαντώ δίνει σάρκα και οστά λοιπόν στο όνειρο της. Και το κάνει στο πιο κατάλληλα δομημένο περιβάλλον, στον πιο ενδεδειγμένο με ανάλογη μουσική παράδοση χώρο της Αθήνας, στο Half Note. Υποκλινόμενη στον Πατέρα της σύγχρονης μουσικής Stevie Wonder, μας προσκαλεί να κάνουμε μαζί, το πιο όμορφο, συγκινησιακό, μαγικό ταξίδι στην μουσική της ψυχής του…

Μαντώ: τραγούδι
Κώστας Αναδιώτης: πλήκτρα
Ανδρέας Κωστόπουλος: μπάσο
Σπύρος Δόριζας: ντραμς

Έναρξη Παράστασης: 22:30
Εισιτήρια:
10 / 15 € (Δεν περιλαμβάνει ποτό)

Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς

Κρατήσεις: 210 9213310  ǀ viva.gr– 13855 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here