17/6/2013
www.musiccorner.gr

H Βασιλική Καρακώστα και οι Δαίμονες των Εγχόρδων σηματοδοτούν την έναρξη του Athens Big Bang Festival στις 22 του Ιούνη στον κήπο του Χυτηρίου.

Athens Big Bang Festival και Βιωματική σκηνή, όπως αποκαλεί ο εμπνευστής και χορογράφος Φάνης Καφούσιας την συνάντηση καλλιτεχνών από διαφορετικούς κόσμους με στόχο τη συνεργασία και την εξέλιξη έτσι ώστε η Τέχνη να έχει έντονη παρουσία και επιρροή στους χαοτικούς ΚΡΙΣΙμους καιρούς.

karakosta_2013_06_01

Το live της Βασιλικής Καρακώστα με τους Δαίμονες των Εγχόρδων χαρακτηρίστηκε από τον διοργανωτή Φάνη Καφούσια και τους συνεργάτες του ως η απόλυτη Βιωματική μουσική συνάντηση και συνεργασία καθώς ενώνει απομακρυσμένους, λόγω ανθρώπινου εγωισμού, κόσμους με απλότητα, ειλικρίνεια και θάρρος.

Η Βασιλική Καρακώστα επιβλητική τραγουδίστρια λουσμένη από την Ελληνική Παράδοση με αρχοντική παρουσία συναντά δύο δαιμονισμένους βιρτουόζους (Κωνσταντίνο και Λυδία Μπουντούνη) και οδηγεί σε σύγχρονο πανηγύρι και διονυσιασμό εκεί όπου η Ελλάδα σέβεται τον εαυτό της και χορεύει σταθερά και δυνατά.

Athens Big Bang Festival και Βιωματική Σκηνή το Σάββατο 22 Ιουνίου στον κήπο του Χυτηρίου με την Βασιλική Καρακώστα και τους Δαίμονες των Εγχόρδων να ανοίγουν Εκρηκτικά ένα Φεστιβάλ της Τέχνης!

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, 6μμ-1πμ

Χυτήριο Theatre & Art Cafe
Ιερά Οδός 44 (Μετρό Κεραμεικός)

Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο: 210 – 3412313
γενική είσοδος: 6 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here