8/11/2013
www.musiccorner.gr

Είχαμε να την δούμε καιρό.  Πέρυσι με την εμφάνιση της στη συναυλία “20 Χρόνια Φοίβος” κέρδισε τις εντυπώσεις και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου ερμηνεύοντας μαζί με τον Βασίλη Καρρά την μεγάλη τους επιτυχία “Το Δηλητήριο”. Έπειτα από πολλές δυσκολίες και ένα ακόμα πιο δύσκολο χειμώνα, η Κωνσταντίνα στάθηκε ξανά στα πόδια της, και με τη δύναμη ψυχής που την διακρίνει προχωράει με χαμόγελο. Εξάλλου, έτσι έχει μάθει να αντιμετωπίζει τη ζωή, έτσι έχει μάθει να αγωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό ακριβώς ερμηνεύει και στο τραγούδι που κυκλοφόρησε πρόσφατα με τίτλο “…Ε, τότε θα μείνω”! Μ’ ένα στίχο γραμμένο για εκείνη, όπως και στο πρώτο της τραγούδι – τις “Θάλασσες” -που έγραψαν για τη φωνή και τα μάτια της ο Μάριος Τόκας και ο Σαράντης Αλιβιζάτος. “…Ε, τότε θα μείνω, γιατί κάθε μάχη νικάει από “εκείνο” το κρίσιμο “εκείνο” που δεν παρατάς”.

image001

Και η Κωνσταντίνα δε τα παρατάει! Επανεμφανίστηκε στο φιλανθρωπικό Show του Ant1, Dancing With The Stars, και με τις δύο εμφανίσεις που πραγματοποίησε θύμισε σε όλους μας  πόσο μας είχε λείψει!

Η Κωνσταντίνα, πλέον, έχει επιστρέψει στο κοινό της, στον κόσμο που τόσα χρόνια την αγαπάει και τη στηρίζει. Ήδη βρίσκεται στο στούντιο και ετοιμάζει τα νέα της τραγούδια ενώ παράλληλα προγραμματίζει τις επόμενες εμφανίσεις της τόσο στην Αθήνα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here