27/6/2013
www.musiccorner.gr

H Ντένια Κουρούση – που τη γνωρίσαμε από το πρώτο προσωπικό της cd με τίτλο Τι Παράξενη Κοπέλα – ξεκινώντας από το Σάββατο 29 Ιουνίου θα τραγουδά κάθε Παρασκευή και Σάββατο για όλο το καλοκαίρι στο μουσικό γλεντο-φαγοπωλείο “Εν Μοσχάτω”.

Παρέα με τον Μίλτο Χρυσανθίδη στην κιθάρα και στη φωνή και τον Παναγιώτη Κολοκοτρώνη στο μπουζούκι, ξεδιπλώνουν το ταλέντο και την αυθεντικότητα με αγαπημένα τραγούδια, ζεστή ατμόσφαιρα και χαμηλές τιμές.

kourousi_2013_06_01

Λίγα λόγια για τη Ντένια

Η Ντένια Κουρούση είναι μια ταλαντούχα ερμηνεύτρια, με εμπειρία χρόνων σε ρεμπέτικα και λαϊκά πάλκα, δίπλα σε σημαντικά ονόματα όπως ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Μαριώ, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Δημήτρης Κοντογιάννης, η Χαρούλα Λαμπράκη και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε από την εταιρία Protasis την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τι παράξενη κοπέλα» που περιλαμβάνει 11 επανεκτελέσεις ρεμπέτικων τραγουδιών. Αμέσως ξεχώρισε το ομότιτλο όπως και τα «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου», «Σαν βγαίνει ο Χότζας στο τζαμί» και «Κλαμένη ήρθες μια βραδιά»

Επιπλέον στη δισκογραφία, έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Μαμαγκάκη στο Κέντρο Διερχομένων, στο Ρεμπέτικο Προσκλητήριο, στο Χαμένες Πατρίδες και στο Στεναγμός Ανατολίτης. Έχει ακόμα συμμετάσχει σε δίσκους του Αντρέα Κουμπαρούλη, της Μαριώς, του Γεράσιμου Νεόφυτου κ.ά.

Εν Μοσχάτω Γλεντοφαγοπωλείο
Θερμοπυλών 49, Μοσχάτο

Παρασκευή και Σάββατο για όλο το καλοκαίρι

Ώρα έναρξης: 22.00
Τηλ.: 210.4828810

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here