Ο ξεχωριστός πολυσύνθετος μουσικός κόσμος της Αγγελικής Τουμπανάκη στον Σταυρό του Νότου club, για τρεις Κυριακές (16, 23 & 30 Δεκεμβρίου).

Η βοκαλίστα / ερμηνεύτρια δημιουργεί παρέες μουσικές, προσκαλεί, πειραματίζεται και ελευθερώνεται μουσικά πέρα από σύνορα και νόρμες με το «Toubanaki Music Projects».

Με δεκατρία χρόνια μουσικής διαδρομής στη Contemporary Vocal, World και Electronic Jazz, παρουσιάζει πρωτότυπες συνθέσεις, τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, αλλά και σκοπούς από την παράδοση των Βαλκανίων, της Μεσογείου και της Ανατολίας, τα οποία αναμειγνύει με jazz αρμονία και crossover διάδραση.

toumpanaki_afisa_2018_12_001

Μαζί με τους εκλεκτούς και ευέλικτους μουσικά συνεργάτες της, Βασίλη Κετεντζόγλου στην κιθάρα, Στάθη Άννινο στο πιάνο, Απόστολο Καλτσά στο μπάσο, Ηλία Δουμάνη στα τύμπανα και το πενταμελές γυναικείο σχήμα “Terra Voce”, δημιουργούν ένα σύγχρονο πολυδιάστατο ηχητικό περιβάλλον, με φυσικούς και ηλεκτρονικούς ήχους, λούπες και πολυφωνίες.

Το τσιγγάνικο Gelem, η θρυλική μεξικάνα Llorona, η Φάτα Μοργκάνα του ποιητή, η Τρυγόνα της πολυφωνίας, το τραγικό Strange Fruit συνδέονται, μέσα από την ερμηνευτική αισθητική και ενορχηστρωτική προσέγγιση της Αγγελικής και των συνεργατών της.

«Toubanaki Music Projects», για τρεις Κυριακές (16, 23, 30/12) στο Σταυρό του Νότου club, με βασικό όχημα τη συλλογική μουσική έκφραση, τον αυτοσχεδιασμό και την πηγαία χαρά για τη μουσική.

Συντελεστές
Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή, loops, Fx
Βασίλης Κετεντζόγλου: κιθάρα, συνθέσεις
Απόστολος Καλτσάς: μπάσο, loops
Στάθης Άννινος: πιάνο, Fx
Ηλίας Δουμάνης: τύμπανα, pads, music design programming
Terra Voce _ Αντιγόνη Στάππα, Ειρήνη Κωνσταντίνου, Ζωή Προκοπίου, Μαρίνα Ξαφολίδη, Μελίνα Χάρρις

Ηχοληψία: Σωτήρης Παπάκος
Σχεδιασμός Φωτισμού: Γιάννης Μπράτσης
Φωτογραφία & Σχεδιασμός Αφίσας: Ελευθερία Άνθη

Κυριακή 16, 23 & 30 Δεκεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 21.00

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή & Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Tηλ: 2109226975

Τιμή Εισόδου: Bar_14 ευρώ (κρασί , μπύρα)
Τραπέζι _ 17 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here