Γράφει ο Μητσόπουλος Θωμάς

Κυκλοφορεί αυτές τις μέρες και στην Ελλάδα από την MLK, ο νέος προσωπικός δίσκος της Γεωργίας Νταγάκη με τίτλο «Phobie» (Φόβος). Πρόκειται για μια διεθνή παραγωγή που ξεκίνησε στην Ελλάδα , ολοκληρώθηκε δε και εκδόθηκε στο Βερολίνο από την Monopol Records. Μια εταιρία μέλος της σπουδαίας Meisel Records, στο διάσημο της οποίας Hansa studio έχουν ηχογραφήσει καλλιτέχνες όπως ο David Bowie οι Cure και οι Depeche Mode.

cd_ntagaki_2014

Ο «Φόβος» περιλαμβάνει 9 νέα τραγούδια, 2 διασκευές και 1 ορχηστρικό, σε μουσικές και στίχους της Γεωργίας Νταγάκη αλλά και των Αντώνη Μιτζέλου, Σταύρου Σιόλα, Ανδριάνας Μπάμπαλη, Οδυσσέα Ιωάννου, Ορέστη Ντάντου, Πόλυ Κυριάκου, Γιάννη Ηλιόπουλου, Γιάννη Σκούταρη, Σταύρου Σταύρου, Γιάννη Πλιάγκου, Ηλιάνας Λυκούδη, Ηλία Βασιλαρά, Ψαραντώνη και Maris Boine Persen. Από τον «Φόβο» έχουν ήδη ξεχωρίσει τα τραγούδια: “Σκέτος εγώ”, “Δε λέει η καρδιά να μάθει” αλλά και το ομότιτλο.
dagaki live

Τα νέα της τραγούδια θα παρουσιάσει η τραγουδίστρια από αυτή την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου και κάθε Πέμπτη έως τις 8 Ιανουαρίου, σε έναν καινούργιο χώρο, το ”LaΜπουάτ”,στη Λεωφόρο Συγγρού. Συνοδοιπόρος της στις εμφανίσεις αυτές ο εξαιρετικός μουσικός Δημήτρης Λάππας  αλλά και μία ολοκαίνουργια μπάντα από καταπληκτικούς μουσικούς. Μαζί τους κάθε Πέμπτη κι ένας ξεχωριστός καλεσμένος…έκπληξη!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here