Μετά την  πιτυχημένη εμφάνισή της στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου το Οκτώβριο που μας πέρασε, η νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου, σε μια μοναδική εμφάνιση στο Ιανό, παρουσιάζει ένα ξεχωριστό ‘ακουστικό Live’, που στόχο έχει να γοητεύσει.

Πλαισιωμένη από εξαιρετικούς μουσικούς, τον Δημήτρη Σεβδαλή στο πιάνο, τον Γιώργο Λιμάκη στην κιθάρα, τον Μάνο Λούτα στο κοντραμπάσο και τον Βασίλη Ποδαρά στα τύμπανα, θα την απολαύσουμε σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχει αγαπήσει και την έχουν επηρεάσει καλλιτεχνικά προερχόμενα κυρίως από την ελληνική, αλλά και ξένη δισκογραφία (Αρλέτα, Μ. Λοΐζος, Μ. Χατζιδάκις, Σ. Κραουνάκης, Γ. Χριστοδουλόπουλος, Nirvana, κ.ά.) δοσμένα μέσα από την ξεχωριστή ερμηνευτική της ματιά. Μαζί με αυτά θα απολαύσουμε και τραγούδια από το δίσκο της «Όλα όσα αγαπώ» που υπογράφει η ίδια ως δημιουργός και περιλαμβάνει έξι πρωτότυπα τραγούδια και δύο διασκευές.

yanna_vasileiou_interview_03_2015_ 001

Κάθε live της Γιάννας Βασιλείου έχει όλα όσα την συγκινούν: ωραία τραγούδια, καλούς μουσικούς, ευφάνταστες ενορχηστρώσεις. Στο φιλικό και οικείο περιβάλλον του Ιανού η Γιάννα θα παίξει πιάνο και κιθάρα η ίδια, δείχνοντας στο κοινό μια άλλη πλευρά του ταλέντου της.

Σάββατο  28/11/15
Ώρα έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Γιάννα Βασιλείου, φωνή
Δημήτρης Σεβδαλής, πιάνο
Γιώργος Λιμάκης, κιθάρα
Μάνο Λούτας, κοντραμπάσο
Βασίλη Ποδαρά, τύμπανα

ΙΑΝΟΣ 
Σταδίου 24
Είσοδος: 5€/ Ελάχιστη κατανάλωση: 5€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here